- 25 Kasım 2024
- 74
- 62
- 3
- 30
Merhabalar bende 19 kasımda transfer oldum yarın kan testi vercemBilgilerinizi yazar mısınız listeye ekleyeyim beraber takip edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende 19 kasımda transfer oldum yarın kan testi vercemBilgilerinizi yazar mısınız listeye ekleyeyim beraber takip edelim
Öyle Rabbim en kısa zamanda nasip etsin size de inşallahNasip üzülmeyin kesinleşene kadar ben 6. Denememi yaptım hala kucagım boş bakın zamanı gelmediyse ne yapsak boş
Bugün beta 172 çıktı pazar tekrar vercem doktor keseyi görene kadar hiç bişey net değildir dediBende seninle ayniydim 7 yıllık evli çikolata kisti vs. Benimde şuan pozitif 5. Gün Çift embriyo benim. 8. Gün fln benimde böyle idi
Hayırlı sonuçlar inşallahMerhabalar bende 19 kasımda transfer oldum yarın kan testi vercem
Kan vermeye gidiyorum sonucun çıktı mıAmiiin inşallah bende yine sabah vericem 9 a kadar öğrenmiş olurum
Çok güzel haberlerle dönersin inşallahKan vermeye gidiyorum sonucun çıktı mı
İnşallah yine korka korka gidiyromÇok güzel haberlerle dönersin inşallah
Evet canmKan vermeye gidiyorum sonucun çıktı mı
Ay çok şükür darısı başıma stresten çatlıcamEvet canm
Cok şükür güzel artmış değerim 10 gün sonra keseye gel dedilerAy çok şükür darısı başıma stresten çatlıcam
Yaa işte nekadar sıkıntıya girdiysen rabbim görmüş hadi gözün aydınKızlar yatılı misafir gelecek demiştim ya o iptal oldu hava karlı diye gelmekten vazgeçtiler
Sizinle geçen sene eylül grubunda aynı gruptaydık simdi teasdüfen gördüm cok sevindim sağlıkla ilerlesinEvet canm
Ben kalkamadım hafta içi 6 da kalkıyorum ise gitmek için o yüzden vücut bıraktı kendiniCok şükür güzel artmış değerim 10 gün sonra keseye gel dediler
Ben sabahın 7 sinde gittim kız yine
Evet ya gerçekten de. Çok Şükür ben hiç bişey söylemeden çözüldü yoksa yarın geleceklerdiYaa işte nekadar sıkıntıya girdiysen rabbim görmüş hadi gözün aydın
Ya bende 19 Kasım18 Kasımda transfer oldum
Ayy kan verdiniz miYa bende 19 Kasım
Ya çok teşekkür ederim inşallahSizinle geçen sene eylül grubunda aynı gruptaydık simdi teasdüfen gördüm cok sevindim sağlıkla ilerlesin
Oh oh cok iyi oldu senin içinEvet ya gerçekten de. Çok Şükür ben hiç bişey söylemeden çözüldü yoksa yarın geleceklerdi