- 19 Aralık 2023
- 315
- 117
- 23
- 29
Daha önceden bir tane olmuştu ama malesef ki kaybettim 3 - 4 senedir deniyoruz olmuyor bir türlü inşallah olacak ama biliyorumPeki hamile kalabildiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önceden bir tane olmuştu ama malesef ki kaybettim 3 - 4 senedir deniyoruz olmuyor bir türlü inşallah olacak ama biliyorumPeki hamile kalabildiniz mi
İnşallah bu sefer güzel haberler alırsınBenim 6. Deneme canım her konuda malesef bilgim var rica ederim ne demek
Merhaba,benimde 5 aralık test günüm 23ünde transfer oldum 5.gün transferi,çok heyecanlıyım inşallah hepimizin tutmuştur süreç çok zor hem maddi hem maneviAynen canım benimde test tarihim 5 Aralık umarım etkilemez bebekleri bide özelden yazdım bakar mısınız
Merhaba naptiniz görüşmeye gittinizmi tavmergeneAraştırdın mı peki progestanın kaç olması gerektiğini? İnşallah bundan dolayı ertelenmez tedavin.
Mesajlarınıza baktim maşallah sürece girmişsiniz.hayirlisi olsun sağlıklı yumurtalar toplansın.saglikli embriyolarinz olsunMerhaba naptiniz görüşmeye gittinizmi tavmergene
Günaydın bugün belli olacak merkeze ne saman gideceğim. Sizde orda mı tedavi görüyorsunuzMerhaba naptiniz görüşmeye gittinizmi tavmergene
Canım regl oldun mu ?Yok canım kafaya takmakla stresle alakalı bir durum değil önemli dozlar ya o yüzden söylüyorum
Evet canım 3. Günüm bugünCanım regl oldun mu ?
Ne zaman gidiyorsun doktora?Evet canım 3. Günüm bugün
Aminn canım inşallah güzel haberlerle gelelim buralaraMerhaba,benimde 5 aralık test günüm 23ünde transfer oldum 5.gün transferi,çok heyecanlıyım inşallah hepimizin tutmuştur süreç çok zor hem maddi hem manevi
Maalesef öyle progestan iğneler hep ağrı yaparYa bu prolutex beni mahvetti kızlar iğne yeri bir ağrıyor yaptıktan sonra anlatamam 1 gün boyunca sürüyor ağrı
İğne yapmadan once buz uygula peçeteye veya bir beze sararak bana iyi geliyor sonra iğneyi yapiyorumYa bu prolutex beni mahvetti kızlar iğne yeri bir ağrıyor yaptıktan sonra anlatamam 1 gün boyunca sürüyor ağrı
Evet canım şimdi çıktım. Baya bir iğne yazdı. Bugün yarın yine gonal f ve cetrodite. Cuma sadece cetrodite sonra gonapeptyl ve çatlatma iğnesi. Pazar sabah opuuniq12 günaydın doktor günün bugün mü canım
Sabah yeniden gittim yeniden progesteron ve e2 bakacaklar doktor dedi progesteronun daha düşük olması lazım tedaviye başlamak içinNe zaman gidiyorsun doktora?
Aa hafta sonu opu oluyor mu iyi hadi hayırlısıylaEvet canım şimdi çıktım. Baya bir iğne yazdı. Bugün yarın yine gonal f ve cetrodite. Cuma sadece cetrodite sonra gonapeptyl ve çatlatma iğnesi. Pazar sabah opu
kaliteli sağlıklı yumurtaların toplansın inşallah canım benim de cuma günü opuEvet canım şimdi çıktım. Baya bir iğne yazdı. Bugün yarın yine gonal f ve cetrodite. Cuma sadece cetrodite sonra gonapeptyl ve çatlatma iğnesi. Pazar sabah opu
Evet yumurtalariniz buyudugu icin bu siskinligi hissetmeniz normal, endiselenmeyinGünaydınlar kızlar ben dün doktora gittim yumurtalar iyi bir şekilde büyümeye devam ediyor dedi perşembe akşam çatlama iğnesi yapacağız cumartesi sabah erkenden de yumurta toplama işlemi yapacağız yalnız ben yumurtaları fazlasıyla hissediyorum yani bir ağrı gibi değil ama hassasiyet var yumurtalar daha perşembeye kadar büyümeye devam edecek iğnelere de devam ediyorum daha şimdiden böyleyse yumurta toplamaya kadar nasıl geçer diye düşünmeye başladım yoğunlukla dönerken ve oturup kalkarken hissediyorum bu durumda olan var mı bana normal deyin ne olur