ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Gerçekten aynıyız canım umarım gebe kalırız
Burdan haberleşiriz 5 Aralık test günüm bakalım nasıp ikinci denemem geçen yıl çift embriyom taze transfer yapıldı tutmadı maalesef bitane kaldı dondurdular bende ara verdim çok yıpratıcı bir sürec ilaçların etkisimi bilmiyorum transfer yerindenmi kaynaklı çok hastalandım enfeksiyon kaptım kendime yeni yeni geldim transferden bir gün önce tak grip oldum hasta hasta transfere gittim dün hala hapşırık öksürük doktor ilaç kullanma dedi ilaçta alamıyorum hastalıktan tutmaz diyorum ama yinede Allah bilir tabi biraz uzun oldu

Canım embriyo kalitesini çok umursama ve kafana takma. Az kaliteli olanlar bile tutuyor bazen em iyisi tutmuyor Allah izin verirse en düşüğü tutar kötü düşünme

Akıntı şeffaf mı yoksa kahverengi pembe mi? Valla ne zor süreçmiş ya bu belirsizlik de insanı yıpratıyor gerçekten hayırlısıyla bi şu 3-4 aylara gelebilsek rahatlicaz belki
Aynen ben 4.5 aya gelince rahatlarim anca. Akinti su gibi ve beyaz arasinda..

Aynen canım benimde test tarihim 5 Aralık umarım etkilemez bebekleri bide özelden yazdım bakar mısınız

Düşük riski varsa kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…