Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

Merhabalar taze transfer mi oldunuz sonucunuz nasıl oldu banada bıraktılar taze mi dondurulmuş mu diye ama çok kararsızım
Bende kararsızım ama benim dr taze transfer yapıcam dedi , yarın Opu ya gidicem , ama benim çok az yumurtam çıktı umarım iyi olur

Ben kaç kere sordum bizimle ilgilenen hemşireye inşallah taze transfer yapıcaz diyor , hangisi daha iyi sordum , eğer embriyo kaliteliyse fark etmiyor dedi ,

Bende kararsızım ama benim dr taze transfer yapıcam dedi , yarın Opu ya gidicem , ama benim çok az yumurtam çıktı umarım iyi olur
Benimde Yarın opu olacak inşallah herşey yolunda olur.

progesteron tahliline göre transferi ona göre ayarlanıcak inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Benimde Yarın opu olacak inşallah herşey yolunda olur.

progesteron tahliline göre transferi ona göre ayarlanıcak inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
İnşallah , bakalım kaç yumurta toplaya bilecekler benim çok ümidim yok çok vitamin aldım aslında normalde kaliteli olması gerekiyor , ama amh düşük yumurta çok az , umarım içleri boş çıkmaz

Doktorunuz öyle dediyse bedeniniz uygun demek ki transfere hayır düşğnelim öyle olsun inşallah bende 15 toplandı şimdi aramalarını bekliyorum bakalım

Sanırım bende ikinciyi bekleyeceğim vücüdu dinlendireyim konuştuğum kişiler hep ikinci adeti bekleyin dedi bende beklemeye kara verdim Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah isteyen herkese

İnşallah , bakalım kaç yumurta toplaya bilecekler benim çok ümidim yok çok vitamin aldım aslında normalde kaliteli olması gerekiyor , ama amh düşük yumurta çok az , umarım içleri boş çıkmaz
inşallah bir tane bile olsa kaliteli yumurta KAliteli bir spremler olurda embiyolarımız gün gün gelişir.

Benim de az ama Allahtan ümit kesilmez deniyoruz inşallah altın yumurtayı bulucaz hepimiz.

inşallah bir tane bile olsa kaliteli yumurta KAliteli bir spremler olurda embiyolarımız gün gün gelişir.

Benim de az ama Allahtan ümit kesilmez deniyoruz inşallah altın yumurtayı bulucaz hepimiz.
İnşallah bakalım yarın nasıl olacak , sizin ne zaman opu

O
Canım genelde 10 ve uzerı yumurta toplanınca ohss rıskıne karsı rahım dınlendrılıyor ve dondurulmus transfer oluyor..
benımde 19 toplanmıstı ..17 kasımda
demek o yüzden bana taze transfer dedi bende 5,6 tane olur maxmimum heralde , yani dr net bilgi vermedi , sadece 4 tane büyük yumurta var geriye kalan hepsi küçük , belki içleri doludur dedi bana

O

demek o yüzden bana taze transfer dedi bende 5,6 tane olur maxmimum heralde , yani dr net bilgi vermedi , sadece 4 tane büyük yumurta var geriye kalan hepsi küçük , belki içleri doludur dedi bana
genelde 10 yumurta altında toplanında rahım yıpranmadı ıse taze yapılıyor canım,
hayırlısı olsun ınsallaahh sımsıkı tutunsun da farketmıyor ya

genelde 10 yumurta altında toplanında rahım yıpranmadı ıse taze yapılıyor canım,
hayırlısı olsun ınsallaahh sımsıkı tutunsun da farketmıyor ya
Aynen bir yumurta bile yeter aslında ama az yumurta oluştu diye çok sitrese girdim dün gece hiç uyuyamadım ne kadar kafa dağıtmaya çalışsam da olmuyor

Aynen bir yumurta bile yeter aslında ama az yumurta oluştu diye çok sitrese girdim dün gece hiç uyuyamadım ne kadar kafa dağıtmaya çalışsam da olmuyor
takma kafana nolur,
ınan kı nasıp tek yumurta ıle gebelık elde edenler var..
az olsun kalıtesı onemlı ve sonrasında annesıne tutunması onemlı.
Rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın ..
zor sureclerden gecıyoruz

Amin inşallah emeklerimiz boşa gitmez seneye bebeğimiz sağlıkla kucağımızda olur Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…