Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım zaten benim doktorum taze transfer yapamam şuan hiç iyi olmaz dedi..Bende dinlenme kararı aldım çoğu kişi dinlen demiş sizde mi dinlenince yapacaksınız ikinci adette
Yaa ne güzel inşallah hayırlısıyla tutar bende adetimi bekliyorum hayırlı sonuçlar alalım inşallahEvet canım zaten benim doktorum taze transfer yapamam şuan hiç iyi olmaz dedi..
İkinci adetini bekliyorum bende dört beş güne olurum
Amin inşallah canımYaa ne güzel inşallah hayırlısıyla tutar bende adetimi bekliyorum hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Bende 3 aralıkta transfer oldum canım 5.gün çift embriyo 8. gunde idrarda ve kanda pozitifi gördüm3 aralık transfer
5. Gün embriyosu 4aa dondurulmuş embriyo
13 aralık hcg 262 isteyen herkese nasip olsun
Perşembe günü tekrar kan vericem inşallah yüklselir
Aminn amin rabbim dualarımızı kabul eylesin22 aralikta transfer oldum 5.gun 4bb embriyosu 3ocakta test gunum dualariniza talibim. Rabbim bu yolda olanin kucagini boş birakmasin
Yaaa maşallah beta HCG değerin kaç tı canım bu arada hayırlı uğurlu olsunBende 3 aralıkta transfer oldum canım 5.gün çift embriyo 8. gunde idrarda ve kanda pozitifi gördüm
Olumsuz düşünme canım rabbim hakkında neyi yazmışsa o olacak, güzel sonuçlar alırsınızzHerkese merhaba bugün benim transfer sonrası 8. Günüm adet olacakmışım gibi hissediyorum kasık ağrısı göğüs hassasiyeti 2 3 gündür de şiddetli karın ağrım var normal mi bilmiyorum normalde ağrıya dayanıklıyım hemen ağrı kesici bile kullanmam yordu beni ruhsal olarak gayet iyiyken bir anda düştü bütün enerjim ve artık vurduğum iğneler özellikle kan sulandırıcı enox beni rahatsız etmeye başladı yan etki gösteriyor sanırım açıkçası benim çok umudum yok negatif gibi görünüyor benim ki
Kız aynı gündemi opu toplanmış bende beklemedeyimBende dinlenme kararı aldım çoğu kişi dinlen demiş sizde mi dinlenince yapacaksınız ikinci adette
Sağol canım allahrazı olsunYaaa maşallah beta HCG değerin kaç tı canım bu arada hayırlı uğurlu olsun
Evet tek embriyo transferi oldum.Belirtileriniz varmıydı tek transfer mi oldunuz
Maşallah çok sevindim adınızaSağol canım allahrazı olsun
8. Gün 393.9 du canım
P.tesi tekrar randevum var cift kese görmüştük gecen hafta ama hiç bir belirtim kalmadi korkuyorum.. göğüsteki dolgunluk vardi belirtim oda gitti tamamen. sivilceler çıkmaya başladı yüzümde ben anlamadım neden böyle oldu keseler boş mu dolumu onuda bilmiyoruz bakalim hakkımızda hayirlisi...çok korkuyorum
Sürekli yatmadım günlük hayatıma döndüm ama dikkat ediyorum. Bu arada 7. Kan verdim beta 31 ciktiBen hiç baktırmıcam 12gün dolana kadar.İnşallah dahada yukselir o değer pozitifi görürsün hemen.Transfer sonrası nelere dikkat edıyosun.Sürekli yatmacamı?Yoksa normal hayata döndünmü?Ben genelde dinlenıyorum ama olan oldu en başta
Allah razı olsun canim peki sizde belirti var mıMaşallah çok sevindim adınıza
Olumsuz düşüncelere çok yer vermemeye çalış canım çok etkiler oda ağrın artarsa doktoruna danış istersen. Birşey soracağım adet olduktan kaç gün sonra transfer yapılıyor acabaHerkese merhaba bugün benim transfer sonrası 8. Günüm adet olacakmışım gibi hissediyorum kasık ağrısı göğüs hassasiyeti 2 3 gündür de şiddetli karın ağrım var normal mi bilmiyorum normalde ağrıya dayanıklıyım hemen ağrı kesici bile kullanmam yordu beni ruhsal olarak gayet iyiyken bir anda düştü bütün enerjim ve artık vurduğum iğneler özellikle kan sulandırıcı enox beni rahatsız etmeye başladı yan etki gösteriyor sanırım açıkçası benim çok umudum yok negatif gibi görünüyor benim ki
Perşembe günü opu oldu canım senin hangi günKız aynı gündemi opu toplanmış bende beklemedeyim
Merhabalar adetten kaç gün sonra transfer oluyor acaba opu oldum adet bekliyorumSürekli yatmadım günlük hayatıma döndüm ama dikkat ediyorum. Bu arada 7. Kan verdim beta 31 cikti
Ben taze transfer oldum adet beklemedik opudan 5 gün sonra 5. Gün embriyosuyla transfer oldum bekliyorum şimdiMerhabalar adetten kaç gün sonra transfer oluyor acaba opu oldum adet bekliyorum