Sitres yapma , siters en etki eden şey kendini başka şeylerle meşkul et , 8-12 yani toplam 20 yumurta ve bence çok iyi , bende mesela 4_ 6 çok az , dr ta az dedi ama yapacak bişey yok sitres yapmamaya çalışıyorum , iyi düşünmeye çalışıyorum , inaşallah seneye kucağımızda olurmerhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlars
Sakın kötü düşünme benden de 6 yumurta toplandı sigarayı hemen bırak çok etkiliyor beni köpek gibi içiyodum bırakamam diye ağlıyodum tedaviye başladığım gün ağzıma sürmedim bidaha hep kendime anne olmayı sigaradan daha çok istiyorum dedim en büyük tesellim bu oldu iyi haberlerlerini de bekliyorum mutlaka dua et bol bolmerhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlar
Cok sagol canım su süreçte doktora iki kere gittim ondan da bişe anlamadım benSakın kötü düşünme benden de 6 yumurta toplandı sigarayı hemen bırak çok etkiliyor beni köpek gibi içiyodum bırakamam diye ağlıyodum tedaviye başladığım gün ağzıma sürmedim bidaha hep kendime anne olmayı sigaradan daha çok istiyorum dedim en büyük tesellim bu oldu iyi haberlerlerini de bekliyorum mutlaka dua et bol bol
Merhaba canım toplam 8-12 arası doktor burada yazılanlara bakıyorum iki günde bir doktora gitmişler ben sadece iki lere gttimSitres yapma , siters en etki eden şey kendini başka şeylerle meşkul et , 8-12 yani toplam 20 yumurta ve bence çok iyi , bende mesela 4_ 6 çok az , dr ta az dedi ama yapacak bişey yok sitres yapmamaya çalışıyorum , iyi düşünmeye çalışıyorum , inaşallah seneye kucağımızda olur
İki günde bi yumurtaların boyuna bakmak işin çağırması lazım belki bi bildiği vardırCok sagol canım su süreçte doktora iki kere gittim ondan da bişe anlamadım ben
Merhaba. Aynı gün transfer olmusuz. Benim de 6ab embriyom. Korkma eğer tutunduysa çok küçük olduğu için kolay kolay etkilenmez. Öyle yada böyle nasip bazı şeylerdeİnşallah canımhiç ümidim yok bu gece sırt ve bel ağrısından uyuyamadım.Sol boşluğum çok ağrıdı anlam veremedim.Kısmet hersey Dikkat edin hepinizde
Dilerim hepimizin dileği yerine gelir canımMerhaba. Aynı gün transfer olmusuz. Benim de 6ab embriyom. Korkma eğer tutunduysa çok küçük olduğu için kolay kolay etkilenmez. Öyle yada böyle nasip bazı şeylerde
Ben hiç baktırmıcam 12gün dolana kadar.İnşallah dahada yukselir o değerBugün benim transfer günü hariç 5.gunum. idrar tahlili yaptım çıkmadı dayanamadım kan verdim 10.89 çıktı dünde vermiştim. İlerleme görülüyor ama bilemiyorum
Belirtileriniz varmıydı tek transfer mi oldunuzBugün benim transfer günü hariç 5.gunum. idrar tahlili yaptım çıkmadı dayanamadım kan verdim 10.89 çıktı dünde vermiştim. İlerleme görülüyor ama bilemiyorum
Belirtin var mıydı erken gebelik testimde çıkar belkiBugün benim transfer günü hariç 5.gunum. idrar tahlili yaptım çıkmadı dayanamadım kan verdim 10.89 çıktı dünde vermiştim. İlerleme görülüyor ama bilemiyorum
Çok iyi yumurta sayın hepsi embryo olur inşallahKızlar son durumlarınız neler ben bugün kontrole gittim 12 yumurta oluşmuş cumartesi opu olacak inşallah
İnşallah çok sağol umarım hepsi olur da bize de kısmet olur dualarımdasınızÇok iyi yumurta sayın hepsi embryo olur inşallah
e2 degeri, yumurtaların oluşumu ıle artıyor..kızlar cumartesi opu var bugün e2 değerim 1931 çıktı bu ne demek oluyor hiç bilmiyorum
Hayır maalesef e2 değeri çok yüksek olması ohss riski taşıyor karına sıvı birikmesi olabiliyor bende 7800 lerde çıktı çok aşırı yüksekti transfer edilecek ana kadar kontrol edildi doktorum bu sebepten sana taze transfer yapmayabilirim demişti ohss olmamış çok şükür tabi transfer gerçekleştie2 degeri, yumurtaların oluşumu ıle artıyor..
gayet güzel degerın
selam, 17 kasımda bende opu oldum..benım degerımde 3477 çıkmıştı .. 19 yumurta toplandı,Hayır maalesef e2 değeri çok yüksek olması ohss riski taşıyor karına sıvı birikmesi olabiliyor bende 7800 lerde çıktı çok aşırı yüksekti transfer edilecek ana kadar kontrol edildi doktorum bu sebepten sana taze transfer yapmayabilirim demişti ohss olmamış çok şükür tabi transfer gerçekleşti
senın dozların cok yuksek verılmıs sanırım ya da pcos mu var ?Hayır maalesef e2 değeri çok yüksek olması ohss riski taşıyor karına sıvı birikmesi olabiliyor bende 7800 lerde çıktı çok aşırı yüksekti transfer edilecek ana kadar kontrol edildi doktorum bu sebepten sana taze transfer yapmayabilirim demişti ohss olmamış çok şükür tabi transfer gerçekleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?