Anladım. Hayırla sonuçlansın inşallah teşekkür ederimBen taze transfer oldum adet beklemedik opudan 5 gün sonra 5. Gün embriyosuyla transfer oldum bekliyorum şimdi
İnşallah katlanarak çoğalır canımSürekli yatmadım günlük hayatıma döndüm ama dikkat ediyorum. Bu arada 7. Kan verdim beta 31 cikti
Hepimiz için inşallah rica ederimAnladım. Hayırla sonuçlansın inşallah teşekkür ederim
Tuvalet problemin var mı kabız olmamaya çalış canım aynı gün transfer olmuştık aynı merkezde bende beklemedeyimHerkese merhaba bugün benim transfer sonrası 8. Günüm adet olacakmışım gibi hissediyorum kasık ağrısı göğüs hassasiyeti 2 3 gündür de şiddetli karın ağrım var normal mi bilmiyorum normalde ağrıya dayanıklıyım hemen ağrı kesici bile kullanmam yordu beni ruhsal olarak gayet iyiyken bir anda düştü bütün enerjim ve artık vurduğum iğneler özellikle kan sulandırıcı enox beni rahatsız etmeye başladı yan etki gösteriyor sanırım açıkçası benim çok umudum yok negatif gibi görünüyor benim ki
Ayni gun transfer olmusuz rahim bolgesi ve kasiklarinda agri var mi birde vucudunda bir degisiklil var mi estrofemi gunde kac tane aliyorsunuz22 aralikta transfer oldum 5.gun 4bb embriyosu 3ocakta test gunum dualariniza talibim. Rabbim bu yolda olanin kucagini boş birakmasin
Bende dün opu oldum perşembe transfer günü , siz dinlenedirecekmisiniz ? Dr ne önerdi acabaBende dün opu oldum 12 yumurta toplandı bıgün arayacaklarını söylediler inşallah sonuç güzel olur
Yok en başından beri yaşamadım ama bugün tuhaf bir şekilde bütün ağrılarım kesildi belim ara ara ağrıyor sadece karnımdaki sancı falan geçti sizin nasıl geçiyor inşallah güzel haberler alalımTuvalet problemin var mı kabız olmamaya çalış canım aynı gün transfer olmuştık aynı merkezde bende beklemedeyim
En başında biraz risk durumundan dolayı strese girmiştim ama transfer sonrası çok sakindim nasip yani olmayadabilir diyordum ruhsal olarak bir anda çöktüm..benim şöyle olmuştu adetimin 4 ya da 5. Günü ilaçlara başladık 4 5 kez kadar kontrolüm oldu bunlarda yaklaşık 2 3 gün arayla oldu sonrasında ayın 13 ünde yumurta toplama işlemi yapıldı 17 de transfer gerçekleşti 1 Aralık 1. Regl günümdü.Olumsuz düşüncelere çok yer vermemeye çalış canım çok etkiler oda ağrın artarsa doktoruna danış istersen. Birşey soracağım adet olduktan kaç gün sonra transfer yapılıyor acaba
Merhaba ben 3. Gün embryisu yaptırdım . Salı günü yerine bugün iki gün erken test yaptırdım değer 0.100 çıktı Perşembe tekrar test yapmam istendi sizce artarmi umutlanmaliyim3 aralık transfer
5. Gün embriyosu 4aa dondurulmuş embriyo
13 aralık hcg 262isteyen herkese nasip olsun
Perşembe günü tekrar kan vericem inşallah yüklselir
Bütün belirtiler ilaçlardan da olabilir belirti bulmak aramak istemiyorum uyku hali halsizlik ağrılar varYok en başından beri yaşamadım ama bugün tuhaf bir şekilde bütün ağrılarım kesildi belim ara ara ağrıyor sadece karnımdaki sancı falan geçti sizin nasıl geçiyor inşallah güzel haberler alalım
Kasiklarda sızı vardi bugun birde goguslerde hassasiyet ama pek belirti aramiyorum dogru olmaz diye ilac kullaniliyot cunku. Sabah 2 aksam 2 estrofem 1 tane lutinus fitil sabah 1 aksam 1 prolutex var 1 tane de coraspin. Hangi doktora gidiyorsunuz. Hakkinizda hayirlisi olsun sizinde insallah 3unde guzel haberler alirizAyni gun transfer olmusuz rahim bolgesi ve kasiklarinda agri var mi birde vucudunda bir degisiklil var mi estrofemi gunde kac tane aliyorsunuz
Yükselme ihtimali var. Hayırlısı olsun inşallahMerhaba ben 3. Gün embryisu yaptırdım . Salı günü yerine bugün iki gün erken test yaptırdım değer 0.100 çıktı Perşembe tekrar test yapmam istendi sizce artarmi umutlanmaliyim
Merhaba doktor yumurtanız boş veya dolu gibi bişey söyledi mi kaç tane toplandıKızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?
Bende öyle düşünmek istedim Yasemin hocaya da sordum sadece bana olabilir dediBütün belirtiler ilaçlardan da olabilir belirti bulmak aramak istemiyorum uyku hali halsizlik ağrılar var
İnşallah canım bugün verdim tekrar kan 61 çıktı sizce normal mi ilerliyor . Yani 5. Gün 10 çıktı 6. 31 cikti 8.gun 62 çıktıİnşallah katlanarak çoğalır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?