Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

Bende dün opu oldum 12 yumurta toplandı bıgün arayacaklarını söylediler inşallah sonuç güzel olur

Tuvalet problemin var mı kabız olmamaya çalış canım aynı gün transfer olmuştık aynı merkezde bende beklemedeyim

Tuvalet problemin var mı kabız olmamaya çalış canım aynı gün transfer olmuştık aynı merkezde bende beklemedeyim
Yok en başından beri yaşamadım ama bugün tuhaf bir şekilde bütün ağrılarım kesildi belim ara ara ağrıyor sadece karnımdaki sancı falan geçti sizin nasıl geçiyor inşallah güzel haberler alalım

Olumsuz düşüncelere çok yer vermemeye çalış canım çok etkiler oda ağrın artarsa doktoruna danış istersen. Birşey soracağım adet olduktan kaç gün sonra transfer yapılıyor acaba
En başında biraz risk durumundan dolayı strese girmiştim ama transfer sonrası çok sakindim nasip yani olmayadabilir diyordum ruhsal olarak bir anda çöktüm..benim şöyle olmuştu adetimin 4 ya da 5. Günü ilaçlara başladık 4 5 kez kadar kontrolüm oldu bunlarda yaklaşık 2 3 gün arayla oldu sonrasında ayın 13 ünde yumurta toplama işlemi yapıldı 17 de transfer gerçekleşti 1 Aralık 1. Regl günümdü.

3 aralık transfer
5. Gün embriyosu 4aa dondurulmuş embriyo
13 aralık hcg 262 isteyen herkese nasip olsun
Perşembe günü tekrar kan vericem inşallah yüklselir
Merhaba ben 3. Gün embryisu yaptırdım . Salı günü yerine bugün iki gün erken test yaptırdım değer 0.100 çıktı Perşembe tekrar test yapmam istendi sizce artarmi umutlanmaliyim

Tüm belirtileri yaşadım hala yaşıyorum ama düşük çıktı nasıl bir yol izlemeliyim

Bütün belirtiler ilaçlardan da olabilir belirti bulmak aramak istemiyorum uyku hali halsizlik ağrılar var

Kızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?

Merhabalar bende 24 aralıkta transfer oldum sonucuma 8 gün kaldı rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ayni gun transfer olmusuz rahim bolgesi ve kasiklarinda agri var mi birde vucudunda bir degisiklil var mi estrofemi gunde kac tane aliyorsunuz
Kasiklarda sızı vardi bugun birde goguslerde hassasiyet ama pek belirti aramiyorum dogru olmaz diye ilac kullaniliyot cunku. Sabah 2 aksam 2 estrofem 1 tane lutinus fitil sabah 1 aksam 1 prolutex var 1 tane de coraspin. Hangi doktora gidiyorsunuz. Hakkinizda hayirlisi olsun sizinde insallah 3unde guzel haberler aliriz

Merhaba ben 3. Gün embryisu yaptırdım . Salı günü yerine bugün iki gün erken test yaptırdım değer 0.100 çıktı Perşembe tekrar test yapmam istendi sizce artarmi umutlanmaliyim
Yükselme ihtimali var. Hayırlısı olsun inşallah

Merhaba doktor yumurtanız boş veya dolu gibi bişey söyledi mi kaç tane toplandı

Merhaba bende ayın 20.de 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu yaptırdım sizlerde belirti oldumu acaba cuma günü test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…