Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

Yani bazen oluşmaya biliyor döllendikten sonra onu söylemek istiyor , dölleniyor ama döllenen yumurta embriyo ve transfer haline gelmek için sürekli kendi içinde bölünmeye başlar
İnşallah sizin durumlar nasıl?
12. Tekrar verdim kan 625e yükselmiş herkese nasip olsun
Darısı keseyi görmekte
inşallah kesinizi kalp atışlarınızıda yakında dinlersiniz , bana festimon iğnesi verdiler 75ml 3 tane , ama pek kullanan yokmuş galiba bu iğneyi anlamadım

inşallah kesinizi kalp atışlarınızıda yakında dinlersiniz , bana festimon iğnesi verdiler 75ml 3 tane , ama pek kullanan yokmuş galiba bu iğneyi anlamadım

size hangi iğneyi verdiler yani hangi işçla başladınız ? Bana festimon verdiler 3 tane 75ml ama pek yaygın değil heralde , Kıbrıs’ta dr Halil İbrahim tekin de yapıyorum

Ben aşılamada meripfert 75 hergün bir tane kullandım ama bana etkisi etmedi hiç yine sadece 1 yumurta oluştu
aşılama ıle tüp baya farklı ..
aşılamada cok yumruta olması ıstenmıyor düşük doz ile ilerleniyor ..
ben 9 gun 300luk merıfert kullandım, 3gun 225lık merıfert kullandım. gayet iyi geçti sürecim

Kızlar bugün transfer günüm hariç 5.gunum kaset test negatif ama bugün belim çok ağrımaya başladı yaşayan var mı

Kızlar doğru yer mi bilmiyorum ama ben de daha dün başladım tedaviye. 2 buçuk senedir istedik olmadı hem de bir sorun yokken.3 aydır da çikolata kisti ve miyom yüzünden ağrılı günler geceler çekiyorum. Gittiğim her doktor ameliyat kesin yoksa olmaz dedi ayrıca sağlığını tehlikeye atıyor dedi. Adetin ikinci günü ilk ilacı içip ilk iğneyi vurulduk Allah ın izniyle benim durumum şöyle yumurtalar büyütüldükten sonra toplanacak dondurulacak ameliyat olacağım, ameliyattan 2 ay sonra da transfer yapılacak. Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Doktorunuza güvenin ameliyatınızı olun bence hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…