Ankarada süleyman akarsu özel klinikHangi merkezde yaptırıyorsunuz nerede
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallahİnşallah sizin durumlar nasıl?
12. Tekrar verdim kan 625e yükselmişherkese nasip olsun
Darısı keseyi görmekte
Peki sizinde iğnelerden karnınız morardımı ben mi yanlış bişey yapıyorum acabaAnkarada süleyman akarsu özel klinik
Benim hiç morarmamıştı ama iğne yaptığım yerler hala acıyor. Morarma kişiden kişiye değişir bence vücudunuza bağlıPeki sizinde iğnelerden karnınız morardımı ben mi yanlış bişey yapıyorum acaba
Yani bazen oluşmaya biliyor döllendikten sonra onu söylemek istiyor , dölleniyor ama döllenen yumurta embriyo ve transfer haline gelmek için sürekli kendi içinde bölünmeye başlarMerhaba ben dün opu oldum 37 toplanmış
Eşimde tese ameliyatı oldu onunda 30 toplama olmuş bugun aradim embriyo takibi icin 10 tanesi dollenmis yarina bölünmesini bekleyecegiz bolunmesi onemli dedi ne demek istiyor yani canli hucre var mi ilk denememiz bilgi verebilirmisiniz
Ve benim siddetli baş ağrım var
inşallah kesinizi kalp atışlarınızıda yakında dinlersiniz , bana festimon iğnesi verdiler 75ml 3 tane , ama pek kullanan yokmuş galiba bu iğneyi anlamadımİnşallah sizin durumlar nasıl?
12. Tekrar verdim kan 625e yükselmişherkese nasip olsun
Darısı keseyi görmekte
inşallah kesinizi kalp atışlarınızıda yakında dinlersiniz , bana festimon iğnesi verdiler 75ml 3 tane , ama pek kullanan yokmuş galiba bu iğneyi anlamadımYani bazen oluşmaya biliyor döllendikten sonra onu söylemek istiyor , dölleniyor ama döllenen yumurta embriyo ve transfer haline gelmek için sürekli kendi içinde bölünmeye başlar
inşallah kesinizi kalp atışlarınızıda yakında dinlersiniz , bana festimon iğnesi verdiler 75ml 3 tane , ama pek kullanan yokmuş galiba bu iğneyi anlamadım
ben sadece merıofert kullandım yumurta buyuturkensize hangi iğneyi verdiler yani hangi işçla başladınız ? Bana festimon verdiler 3 tane 75ml ama pek yaygın değil heralde , Kıbrıs’ta dr Halil İbrahim tekin de yapıyorum
Ben aşılamada meripfert 75 hergün bir tane kullandım ama bana etkisi etmedi hiç yine sadece 1 yumurta oluştuben sadece merıofert kullandım yumurta buyuturken
aşılama ıle tüp baya farklı ..Ben aşılamada meripfert 75 hergün bir tane kullandım ama bana etkisi etmedi hiç yine sadece 1 yumurta oluştu
Bende 1 aralık transfer oldum hamileyim hayırlı olsun size de3 aralık transfer
5. Gün embriyosu 4aa dondurulmuş embriyo
13 aralık hcg 262isteyen herkese nasip olsun
Perşembe günü tekrar kan vericem inşallah yüklselir
Belirti aramayın bence bi kaç gün sonra tekrarlayın testi 5 gün içinde çıkması mümkün değilKızlar bugün transfer günüm hariç 5.gunum kaset test negatif ama bugün belim çok ağrımaya başladı yaşayan var mı
Bende çok erken diye düşündüm de işte insan dayanamıyor kiBelirti aramayın bence bi kaç gün sonra tekrarlayın testi 5 gün içinde çıkması mümkün değil
O kadar haklısın ki başka şeylere odaklan arkadaşlarınla görüş yürüyüşe çık uzuuun bi diziye başla inşallah pozitif sonucu alırsınızBende çok erken diye düşündüm de işte insan dayanamıyor ki
İnsallah canım cümlemize nasip olsun inşallahO kadar haklısın ki başka şeylere odaklan arkadaşlarınla görüş yürüyüşe çık uzuuun bi diziye başla inşallah pozitif sonucu alırsınız
Doktorunuza güvenin ameliyatınızı olun bence hayırlısı olsunKızlar doğru yer mi bilmiyorum ama ben de daha dün başladım tedaviye. 2 buçuk senedir istedik olmadı hem de bir sorun yokken.3 aydır da çikolata kisti ve miyom yüzünden ağrılı günler geceler çekiyorum. Gittiğim her doktor ameliyat kesin yoksa olmaz dedi ayrıca sağlığını tehlikeye atıyor dedi. Adetin ikinci günü ilk ilacı içip ilk iğneyi vurulduk Allah ın izniyle benim durumum şöyle yumurtalar büyütüldükten sonra toplanacak dondurulacak ameliyat olacağım, ameliyattan 2 ay sonra da transfer yapılacak. Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim inşallah doktorum iyi çok şükür çok araştırdımDoktorunuza güvenin ameliyatınızı olun bence hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?