• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

Merhaba bende dün opu oldum , bana 2 saat sonra arayıp yumurtaların kalitesini söylediler bu günde arayıp kaç tanesi döllenmiş onu söylediler
Maşallah dahada arayacaklar kaç blünmeye gitti diye sürekli arayıp bilgi verecekler bölünme önemli ve 5. Güne embriyosu hayırla saglıkla gelsinler inşaAllah rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin

Maşallah dahada arayacaklar kaç blünmeye gitti diye sürekli arayıp bilgi verecekler bölünme önemli ve 5. Güne embriyosu hayırla saglıkla gelsinler inşaAllah rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin
İnşallah iyi olur hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız

Bende dün opu oldum perşembe transfer günü , siz dinlenedirecekmisiniz ? Dr ne önerdi acaba
Ben kist ve miyom ameliyatı olacağım dondurulacak benimki ameliyattan iki ay sonra transfer yapılacak. Dün aradılar 12 yumurtadan 10 tanesi döllenmiş, biraz önce yine aradılar embriyolarınız gelişiyor herşey yolunda 5. Güne gidiyoruz perşembe arayacağız dediler ilk deneyimim olduğu için neden 5. Güne gidildiğini pek anlamadım açıkçası

Bende dün opu oldum perşembe transfer günü , siz dinlenedirecekmisiniz ? Dr ne önerdi acaba
Doktor ilk başladığımızda dondurulmuş da taze transfer de aynı demişti ama bir kaç kişiden dondurulmuş daha iyi gibi duydum bunun sebebi de rahim dinleniyormuş işlem görmediği için ama bilemeyiz tabi ki içimizi ferah tutmamız lazım Allah bilir orasını kısmetimizde varsa olur

Çok tşk ederim bir an ilaçları vs.. bıraktım yükselme ihtimali var deyince devam ettim Allah'ım herkese nasip etsin Perşembe tekrar yapacm perşembeye kadar ilaçlar evet igneleride yapmam gerekir mi acaba bilginiz varmi
Size verilen şekilde iğnelere ve ilaçlara devam edin, 12. Gün kan verin tekrar

Evet belirtilerimiz ayni kullandigimiz ilaclarda ayn8 ben lutinisi iki kere aliyorum gunde prolutex yerine iki ampul progestan birde oksapar kan sulandirici kullaniyorum ben bahcecide tedavi gordum transferden sonra ilk kez bugun mu kasiklarda agri basladi. Umarim hepimizin yuzu gulerbende

Evet belirtilerimiz ayni kullandigimiz ilaclarda ayn8 ben lutinisi iki kere aliyorum gunde prolutex yerine iki ampul progestan birde oksapar kan sulandirici kullaniyorum ben bahcecide tedavi gordum transferden sonra ilk kez bugun mu kasiklarda agri basladi. Umarim hepimizin yuzu guler
Şifa olsun insallah canimbende bahcecideyim mehmet reşit asoglunda dun gece de baya sancilanma vardi bugunde ara ara yokluyor sen nasilsin

Şifa olsun insallah canimbende bahcecideyim mehmet reşit asoglunda dun gece de baya sancilanma vardi bugunde ara ara yokluyor sen nasilsin
SAnci ever bi var bi yok gogus hassasiyetini merak ettim ne durumda artiyormu azaliyormu benim gogus hassasiyetimi bi fazla bi az . Ilk transfer gibi degil ya cok farkli belirtilerim var.

Benim yarın test günüm ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığım
Ben bugün Yasemin hocaya yazdım transfer günü 0. Gün sayılıyormuş 3. Embriyosu benimki 12. Gün baktıracaktım yani transferden sonraki gün 1. Gün diye başlamam gerekiyormuş 29 u test günüm oluyormuş benimde ben bugün 10. Günüm sanıyordum 9 oluyormuş

Ben bugün Yasemin hocaya yazdım transfer günü 0. Gün sayılıyormuş 3. Embriyosu benimki 12. Gün baktıracaktım yani transferden sonraki gün 1. Gün diye başlamam gerekiyormuş 29 u test günüm oluyormuş benimde ben bugün 10. Günüm sanıyordum 9 oluyormuş
Evet canım öyle dedi 9. Gün bugün bende yarın kan vereceğim

SAnci ever bi var bi yok gogus hassasiyetini merak ettim ne durumda artiyormu azaliyormu benim gogus hassasiyetimi bi fazla bi az . Ilk transfer gibi degil ya cok farkli belirtilerim var.
Normalde hic gogus hassasiyetim olmaz ama uclarda bi sizlama gibi bir geliyor bir gidiyor bide seyi farkettim sanki kahverengi kisimlar biraz yayilmaya basladi ara ara sag kasigima sanci giriyor bel agrisi oluyor. Doktor pek belirti arama dedi ama insan ister istemez bisey bekliyor senin test gunun ne zaman canim

Ben kist ve miyom ameliyatı olacağım dondurulacak benimki ameliyattan iki ay sonra transfer yapılacak. Dün aradılar 12 yumurtadan 10 tanesi döllenmiş, biraz önce yine aradılar embriyolarınız gelişiyor herşey yolunda 5. Güne gidiyoruz perşembe arayacağız dediler ilk deneyimim olduğu için neden 5. Güne gidildiğini pek anlamadım açıkçası
5 gün embriyosu daha iyi oluyor , 3 gün embriyo transferi çoğu zaman tutmuyor ama 5 gün embriyosunda en güçlüler kalıyor o yüzden 5 güne tutuyorlar

5 gün embriyosu daha iyi oluyor , 3 gün embriyo transferi çoğu zaman tutmuyor ama 5 gün embriyosunda en güçlüler kalıyor o yüzden 5 güne tutuyorlar
Canım hiç öyle düşünmeyin.Benim 3.gün tutan arkadaşım var hemde ikizi oldu.Belki annelerinin rahmi daha güzel gelecek minnoşlara🙏🏻🙏🏻 Yeterki embriyolar olsun tutan tutuyor

Normalde hic gogus hassasiyetim olmaz ama uclarda bi sizlama gibi bir geliyor bir gidiyor bide seyi farkettim sanki kahverengi kisimlar biraz yayilmaya basladi ara ara sag kasigima sanci giriyor bel agrisi oluyor. Doktor pek belirti arama dedi ama insan ister istemez bisey bekliyor senin test gunun ne zaman canim
Benim test gunum iki ocak ama transferden sonraki 7. Gunde erken gebelik testinde genellikle cikiyor .

Canım hiç öyle düşünmeyin.Benim 3.gün tutan arkadaşım var hemde ikizi oldu.Belki annelerinin rahmi daha güzel gelecek minnoşlara🙏🏻🙏🏻 Yeterki embriyolar olsun tutan tutuyor
Yani tabii haklısınız , ben sorduğumda böyle cevap almıştım o yüzden ama kısmetse har türlü oluyor 🙏🏻

Kızlar ben opu fan sonra karnımın aşasında sürekli karıncalanma var yani otururken bile yavaş oturuyorum ama bence gazdan dolayı karnımda şiş ne yapa bilirim

En başında biraz risk durumundan dolayı strese girmiştim ama transfer sonrası çok sakindim nasip yani olmayadabilir diyordum ruhsal olarak bir anda çöktüm..benim şöyle olmuştu adetimin 4 ya da 5. Günü ilaçlara başladık 4 5 kez kadar kontrolüm oldu bunlarda yaklaşık 2 3 gün arayla oldu sonrasında ayın 13 ünde yumurta toplama işlemi yapıldı 17 de transfer gerçekleşti 1 Aralık 1. Regl günümdü.
Bol bol inşirah süresi ve Meryem suresi dinle okumaya çalış canım rahatlarsın inşallah 🙏 o zaman senin taze transfer olmuş oldu… rahim dinlendirme dediler banada rahim dinlenmesi gerek diye bekliyorum bakalım 🤔

Back