Test yapsana 13 gün cıkar varsa benceSelam kızlar bende 28 Kasım'da çatlatma iğnesi yaptım yumurtalıklarım da güzel gelişmişti 17 mm ve 22 mm diğerleri de çok iyi dedi Dr bugün 13 günüm bacaklarım ağrıyor bel kısmından bide sanki geceleri şişkinlik var gibi hissediyorum mide yanması oluyo arada bı bilmiyorum artık ayrıca ilk iki üç gün süt kesiği gibi akıntım vardı şuan ara ara az bişey oluyo sizce olur mu bişey
Korkuyorum ya olmazsa belirti de yokTest yapsana 13 gün cıkar varsa bence
Sence söylediklerim belirti sayılır mı kiTest yapsana 13 gün cıkar varsa bence
İnşallah pozitifi görürsün cnmSence söylediklerim belirti sayılır mı ki
İnşallah pozitifi görürsün cnmbende Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum dunde aşılama yapıldı sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah ikimizde hatta hepimizde hamile kalırızİnşallah pozitifi görürsün cnmbende Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum dunde aşılama yapıldı sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
Valla hiç gebelik yaşamadığım için bilemiyorum ki canımSence söylediklerim belirti sayılır mı ki
Canım kana erken geçip erken atılıyo ama idrara gec gecip gec atılıyo. 2 gün sonra tekrar yap bakalım. İnşallah vardırMerhaba kızlar ben 10 gün oldu catlmta iğnesi oldum dün dayanamayıp kan verdim sonuç çıkana kadar gidip gebelik testi yaptım negatif ti kanda negatif di bugün gebelik testi yaptım silik hayalet çizgi çıktı 3 tane yaptım üçü de aynı çıktı hayalet çizgi pazartesi günü normal adet günüm benim gibi olup hamile kalan var mı
Kaç çıktı kandaMerhaba kızlar ben 10 gün oldu catlmta iğnesi oldum dün dayanamayıp kan verdim sonuç çıkana kadar gidip gebelik testi yaptım negatif ti kanda negatif di bugün gebelik testi yaptım silik hayalet çizgi çıktı 3 tane yaptım üçü de aynı çıktı hayalet çizgi pazartesi günü normal adet günüm benim gibi olup hamile kalan var mı
İkinin altı dedi doktorKaç çıktı kanda
İnşallah yükselir bebiş. Sen umudunu kaybetme. Çok var sonradan yükselenMerhaba kızlar ben 10 gün oldu catlmta iğnesi oldum dün dayanamayıp kan verdim sonuç çıkana kadar gidip gebelik testi yaptım negatif ti kanda negatif di bugün gebelik testi yaptım silik hayalet çizgi çıktı 3 tane yaptım üçü de aynı çıktı hayalet çizgi pazartesi günü normal adet günüm benim gibi olup hamile kala
İkinin altı dedi doktor
İnşallah ilacın etkisi erken geçmiştir diye düşünüyorum kan verdiğim gün gebelik testi de yaptım ikisi de negatif di o kadar umutalndim ki inşallah vardırCanım kana erken geçip erken atılıyo ama idrara gec gecip gec atılıyo. 2 gün sonra tekrar yap bakalım. İnşallah vardır
Bugün eşime söylememek için zor tutum kendimi sonrdan çıkmasa üzülmesini istemiyorumİnşallah yükselir bebiş. Sen umudunu kaybetme. Çok var sonradan yükselen
Ben hamile kaldım bı kere adet tarihimde adet oldumValla hiç gebelik yaşamadığım için bilemiyorum ki canımama inşallah gebeyizdir bence yap bi test korkunun ecele faydası yok boşver
Bende öyle biliyorumKızlar iğneden sonra kaçıncı gün adet olunması gerek bazı yerlerde 14.gun diyo
Benim bugün 13 inşallah adet olmam yaaBende öyle biliyorum
İnşallah inşallah test yaptın mı hicBenim bugün 13 inşallah adet olmam yaa