Canım bende Bir çok yorumda tam tersini okumuştum herkesin daha koyu benimki niye biraz silik diye endişelenmiştim gerçekten yakında uzman olacağızİnşallah bu ay allah dualarımızı kabul ederçok heyecanlıyım günler gecmek bilmiyor kız ama cogu kişinin 5. günü cok silik cıkmıs. Bizim niye böyle koyu ki? Bi de cok su içip cok tuvalete cıkıyorum.
Çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla gelecektir bende geçen ay kimyasal yaşadım umut bu ay veya önümüzdeki aylara kaldı bende de pcos var ağır hemde. İnşallah hayırlı haberler alırız bundan sonraBende pko var 2 iğnede hamile kaldım ilkinde cok ümitlenmiştim ama olmadı 2 .de kaldım ümidi kesmiştim. Doktor da bana gun aşırı dedi ama ben igneden sonra 1 sefer oldu ilişki cunki olmaz demiştim olacagı varsada dedim tek ilişkide kalırım dedim ve kaldım hergun gezdim dışarlarda kasıklarım agrıya agrıya meğersem hamileymiş.d
Merhaba canım Büyük ihtimalle yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye bakmak için çağırmıştır inşallah canım güzel haberler almak dileğiyle..Merhaba arkadaşlar ben 6 aralık da çatlatma iğnesi oldum 35 36 saat sonra dün gece ilişki önerdi doktor 1 tane yumurtam büyümüş inşallah tutar 2 senelik evliyim dualarınızı bekliyorumbirde bişey sorucam sizlere haftaya kontrole gel dedi neden oldugunu soramadım direk 1 hafta sonra gebelik cıkmaz sanırım değilmi ? Neden cagırmıs olabilir
Teşekkür ederim inşallah cok istiyoruzMerhaba canım Büyük ihtimalle yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye bakmak için çağırmıştır inşallah canım güzel haberler almak dileğiyle..
Bebişko bugun test yaptın mıı? Yaptıysan atar mısın?Buda benim canım neredeyse aynı gibi senin belirtiler ne canım benim kasık ağrıma bugün beyaz akıntı ve göğüs hassasiyeti başladı
Bende bugün biraz kaşık ağrısı vardı ama dün geceden beri midem çok bulanıyor sürekli istifra ediyorum bugün arkadaşlarım da fark etmiş rengin atmış iyi misin diye sormuşlardı ilk iğne olduğumda böyle yaşamamıştımİnşallah canım.. benim iğnenin taa 2. Akşam hatta gece kasık ağrısı başladı hele dün öksürürken bile kramp girdi iğne etkisi çok yasıyorum ben herhalde
Yarın aynı saatte tekrar yap inşallah koyulaşacak
Yaptım canım sanki daha silik çıktı senin nasıl bugünBebişko bugun test yaptın mıı? Yaptıysan atar mısın?
Bende bugün biraz kaşık ağrısı vardı ama dün geceden beri midem çok bulanıyor sürekli istifra ediyorum bugün arkadaşlarım da fark etmiş rengin atmış iyi misin diye sormuşlardı ilk iğne olduğumda böyle yaşamamışt
Benim miğde de şuan sorun Yok ama çok yemeye başladım inşallah bu iğne yüzünden çok kilo almam doymuyorum resmenBende bugün biraz kaşık ağrısı vardı ama dün geceden beri midem çok bulanıyor sürekli istifra ediyorum bugün arkadaşlarım da fark etmiş rengin atmış iyi misin diye sormuşlardı ilk iğne olduğumda böyle yaşamamıştım
1 saate eve gecince yapacagım atarım hemenYaptım canım sanki daha silik çıktı senin nasıl bugün
Evet ilk iğnemde öyle olmuştu ağırı yedim fazlasıyla hemde asla doymuyordum bu sefer tam tersi midem çok bulanıyor yemek yemek istemiyorumBenim miğde de şuan sorun Yok ama çok yemeye başladım inşallah bu iğne yüzünden çok kilo almam doymuyorum resmen
Baya silik benimdeYaptım canım sanki daha silik çıktı senin nasıl bugün
Canım yeni yaptıysan birazdan daha da koyulaşır bu arada ben hep sabah İlk idrar ile yapıyorum şimdi yapsam daha da silik olurdu benceBaya silik benimde
İnşallah bu seferki tutunma belirtisidir döllenmeden itibaren beta HCG ufaktan salgılanmaya başlıyor belki onu hissediyordur vücudun tepki veriyordur inşallah öyledir canımEvet ilk iğnemde öyle olmuştu ağırı yedim fazlasıyla hemde asla doymuyordum bu sefer tam tersi midem çok bulanıyor yemek yemek istemiyorum
Sabaha böyle olmus aşkoYaptım canım sanki daha silik çıktı senin nasıl bugün
İnşallah canım çok değişik bişey kafayı da takmak istemiyorum ama güçsüz halsiz hissediyorum kendimi uyumak istiyorum midem buna izin vermiyor ama baş ağrısı olmaya başladı artıkİnşallah bu seferki tutunma belirtisidir döllenmeden itibaren beta HCG ufaktan salgılanmaya başlıyor belki onu hissediyordur vücudun tepki veriyordur inşallah öyledir canım
7.gün testin nasıl aşkoYaptım canım sanki daha silik çıktı senin nasıl bugün