- 21 Ekim 2022
- 162
- 114
- 27
Attım bebek görmedin miDurdukça dikkat ettim bugünde dünle aynı gibi acaba bende ters giden bir şey mi var niye silikleşmedi ki bu arada canım senin şimdiki hali nasıl sabaha Göre koyulaşma olmuşmu testinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım bebek görmedin miDurdukça dikkat ettim bugünde dünle aynı gibi acaba bende ters giden bir şey mi var niye silikleşmedi ki bu arada canım senin şimdiki hali nasıl sabaha Göre koyulaşma olmuşmu testinde
Durdukça dikkat ettim bugünde dünle aynı gibi acaba bende ters giden bir şey mi var niye silikleşmedi ki bu arada canım senin şimdiki hali nasıl sabaha Göre koyulaşma olmuşmu testinde
Canım gördüm ama ben şey demek istedim sanki biraz çizgi yerini tam anlamadım sarılık çok var hani akşama kadar bekleyince yaptığın test belki daha görülebilir hale gelmiştir diye şimdiki durumunu sormak istedim testinAttım bebek görmedin mi
Merhaba ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba arkadaşlar bende yarın iğne olacağım 25mm ve 17 mm yumurtam olmuş inşallah hepimiz hamile kalırız
Attım kız sabah testi valla. Ama en kurumuş şekli oCanım gördüm ama ben şey demek istedim sanki biraz çizgi yerini tam anlamadım sarılık çok var hani akşama kadar bekleyince yaptığın test belki daha görülebilir hale gelmiştir diye şimdiki durumunu sormak istedim testin
Aynı kalmıs gibi. İnşallah yarın sabah daha da koyulasırCanım gördüm ama ben şey demek istedim sanki biraz çizgi yerini tam anlamadım sarılık çok var hani akşama kadar bekleyince yaptığın test belki daha görülebilir hale gelmiştir diye şimdiki durumunu sormak istedim testin
8. Gün yani bugun yaptıgım test negatif. İnşallah pozitife döner hemenCanım gördüm ama ben şey demek istedim sanki biraz çizgi yerini tam anlamadım sarılık çok var hani akşama kadar bekleyince yaptığın test belki daha görülebilir hale gelmiştir diye şimdiki durumunu sormak istedim testin
merhaba birşey sorucam sizlere arkadaslar catlatma iğnesinden sonra kaç gün ilişkide bulundunuz ? Ben 3 gün üst üste oldu sonrası nasıl olucak bilmiyor
Az önce vuruldum ignemi 36 saat sonra ilişki dedi. Sonra gün aşırı dedi. Benimde kafam karışti şimdi.
Kuzum bende sabah yaptım baya silik çıktı büyük ihtimalle bir iki güne benimde tamamen negatife döner hadi bakalım özellikle salıdan itibaren artış olur gebelik varsa hadi en erken pazartesi diyelim8. Gün yani bugun yaptıgım test negatif. İnşallah pozitife döner hemen
Merhaba bizimde iğneden 36. Saat sonrası oldu sonra ertesi gün yine oldu sonrasında gün aşırı devam ediyor yarın sonuncusu olur bizde artıkmerhaba birşey sorucam sizlere arkadaslar catlatma iğnesinden sonra kaç gün ilişkide bulundunuz ? Ben 3 gün üst üste oldu sonrası nasıl olucak bilmiyorum
Kuzum bende sabah yaptım baya silik çıktı büyük ihtimalle bir iki güne benimde tamamen negatife döner hadi bakalım özellikle salıdan itibaren artış olur gebelik varsa hadi en erken pazartesi diyelim
Ben cuma günü öğlen 11.25 te vurmustum bebekCanım bu arada ben iğne gününü de Sayarak 8. Günüm diyorum çünkü iğneyi erken saatte yaptığım için o günü İlk gün olarak sayıyorum
Sonucun ne minnoşMerhaba bende iğne oldum 11.günü bugün biz gün aşırı değerlendirdik bende 1 tane yumurta vardı büyük diğerleri küçüktü
Sen iğne gününü saymıyorsun o zaman bende cumartesi sabah yapmıştım iğneyi ama o günü 1.gün saydım hadi bakalım inşallah haftaya koyu koyu ikinci çizgiler görürüzBen cuma günü öğlen 11.25 te vurmustum bebek
Aynen kuzum durdukça koyulaşırBende de simdi belli belirsiz bi çizgi görünüyor. Yarın tamamen negatif olur heralde
Ayyy inşallah amin.. sen daha sekizinci günü sabah dolduracaksın o zaman aramızda neredeyse 1 gün varSen iğne gününü saymıyorsun o zaman bende cumartesi sabah yapmıştım iğneyi ama o günü 1.gün saydım hadi bakalım inşallah haftaya koyu koyu ikinci çizgiler görürüz
Aynen 9 gün almış bulunmaktayımAyyy inşallah amin.. sen daha sekizinci günü sabah dolduracaksın o zaman aramızda neredeyse 1 gün var
Yarın itibarı ileAynen 9 gün almış bulunmaktayım