- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
Aynen öyledir büyük ihtimalKızlar bir şey soracağım bilen varsa aydınlatsın,çatlatma iğnesinin etkisi zamanla sıfırlanıp hamilelik olunca baştan mı artıyor ? Bilgisi olan yazabilir mi bu konu hakkında ?
Kan verdin miTeşekkür ederimevet klomen ve ovitrelle
İki tane 19mm ikiside sizinİnşallah tutar da artık hamilelik belirtilerimizi konuşuruzbu arada kaç yumurtanız oluştu kaç mm
Benimde iki tane 18 20 mmİki tane 19mm ikiside sizin
İnşallah bir tanesi bari tutsa ama hiç ümidim yok yaBenimde iki tane 18 20 mm
İlk denemem benim de umudum yok ilkler zaten hep denemelik oluyorİnşallah bir tanesi bari tutsa ama hiç ümidim yok ya
Sabah Yaptım kuzum çıkmadı bugün adet günümdü adette olmadım olunca doktora gideceğim bakalımTest yaptın mı hiç
Evet ilk hamilelikTebrik ederim ozaman inşallah sağlıkla ilerler ilk hamilelik mi peki
Hayırlı olsun canımEvet kanda da pozitif çıktı yarın doktorla görüşeceğim
İnşallah istediğin sonucu alırsınHayırlı olsun canımbende 5 Aralık da çatlatma iğnesi oldum adet günüme 5 gün var bilmiyorum test yapsam mı
İnşallah canım yarın sabah yapayım testi.senin beta değerin kaçta çıktıİnşallah istediğin sonucu alırsınBende 5 inde oldum iğneyi bence yapsan belli olabilir iğnenin üzerinden 15 gün geçti çünkü
Yüksek çıkmış baya tebrik ederim canım bana da umut oldun valla ilk deneme miydi seninFotoğraf attım altta
Çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsinİkinci denemem
Amin canım benim ilk deneme bakalım hayırlısıÇok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsinİkinci denememdi bu
Hayırlı uğurlu olsun