Ben iğneden sonra hiç test yapmadımTestlerim bu sekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iğneden sonra hiç test yapmadımTestlerim bu sekilde
İnşallah tutar Göğüslerde şişlikte var mıBen bu ay daha umutluyum çünkü uzun süredir tedavi görüyorum. Ilk kez bu kadar göğüs hassasiyeti yaşiyorum daha önceki hamileligimde de göğüs hassasiyetim yoğundu resmen aci veriyor 11. Günde ayni sekilde devam ederse iğneden olmadığını anlariz
Şişlik yok da acıyo amaKasık ağrım çok değil ama bel ve kalça ağrım çok şiddetli bir de söylediğim gibi göğüslerim şiş değil ama çok acıyo sende varmı göğüs şisliği
Şişlik ve ağri var canim çok sagol insallah hepimizin yüzü gulerİnşallah tutar Göğüslerde şişlikte var mı
İğnenin etkisi olabilir testler ben bir öncekinde 10. Gün yapmama rağmen silik çizgiyi görmüştümTestlerim bu sekilde
Şişlik yok da acıyo ama
İnşallah inşallah bekleyen herkesinŞişlik ve ağri var canim çok sagol insallah hepimizin yüzü guler
Nasıl anlar acaba göğüslerden bizde baksakBenim annenanem eski ebelerden o hep kasik bölgesini kontrol eder sıcak olmali der birde göğüslere bak hamile olan birini hemen anlar
Iğnenin etkisi zaten canim ben sifirlanmasini bekliyorum gogusumdeki ağrida cizgi azdikca azalmali cunkuİğnenin etkisi olabilir testler ben bir öncekinde 10. Gün yapmama rağmen silik çizgiyi görmüştüm
Benim iğneyle beraber 14. GünümeSizin kaçıncı günleriniz
Koltuk altina dogru bezelenmişse sicaksa tam o taraflari sıkinca ağriyorsa canim birde belin ve kasiklarin yaniyorsaNasıl anlar acaba göğüslerden bizde baksak
Aaaa test yaptınız mi bugun sizin regli gununuzBenim iğneyle beraber 14. Günüme
Ben adet olduğumda ağrım geçmişti geçen ay adet olana kadar devam etti göğüs ağrımIğnenin etkisi zaten canim ben sifirlanmasini bekliyorum gogusumdeki ağrida cizgi azdikca azalmali cunku
Yapmadım maalesef tek çizgi olursa belki diye görmek istemiyorum doktorum ayın 20 snde yap demişti ama yarın yaparım artıkAaaa test yaptınız mi bugun sizin regli gununuz
Yapmadım maalesef tek çizgi olursa belki diye görmek istemiyorum doktorum ayın 20 snde yap demişti ama yarın yaparım artık
Yazdıklarınızın hepsi bende de var fakat o kadar şiddetli değil, bugün yaşadım bel kalça ağrısı ayakta dururken oldu sadece. 11.gün bittiKızlar iyi akşamlar çatlatma iğnesini 13. Günü bugün hiç test yapmadım daha ara ara kasık ağrısı devamlı göğüs ve göğüs ucu ağrısı var ama şişlik yok bugün öğlende çok şiddetli kalça ve bel ağrısı başladı otursamda yatsamda geçmiyor inletiyo beni resmen çok şiddetli nefes nefese kalıyorum acıdan böyle kalça bel ağrısı yaşayan oldu mu aranızda
Sıkınca acıyor ama bezelenmeden amin değilim kalça ve bel ağrım çok fazla kasıklarda varsada hissedemiyorum şuan hayırlısı olsun hepimiz için nasipKoltuk altina dogru bezelenmişse sicaksa tam o taraflari sıkinca ağriyorsa canim birde belin ve kasiklarin yaniyorsa
Bende çok şiddetli oldu ya ağır bi adet dönemi geçireceğim ya da inşallah gebeliktir yatarken uzanırken de çok var hiç geçmiyor yani. Bende bir anda bugün öğlen başladı sizinki daha erken başlamış beklediğiniz haberi alın inşallahYazdıklarınızın hepsi bende de var fakat o kadar şiddetli değil, bugün yaşadım bel kalça ağrısı ayakta dururken oldu sadece. 11.gün bitti