Herkeste o kadar farklı ki belirtiler ve adet belirtilerine o kadar yakınki ayırt edemiyoruz maalesefHakkinda hayirlisi olsun canim ben daha öncede ayni tedaviyle hicbir belirti yasayamayinca göğüs agrisi dikkatimi cekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste o kadar farklı ki belirtiler ve adet belirtilerine o kadar yakınki ayırt edemiyoruz maalesefHakkinda hayirlisi olsun canim ben daha öncede ayni tedaviyle hicbir belirti yasayamayinca göğüs agrisi dikkatimi cekti
Amin hepimiz için yarın kan vereceğim bakalımBende çok şiddetli oldu ya ağır bi adet dönemi geçireceğim ya da inşallah gebeliktir yatarken uzanırken de çok var hiç geçmiyor yani. Bende bir anda bugün öğlen başladı sizinki daha erken başlamış beklediğiniz haberi alın inşallah
Aynı şehirde olsaydık keşkeBenim annenanem eski ebelerden o hep kasik bölgesini kontrol eder sıcak olmali der birde göğüslere bak hamile olan birini hemen anlar
Benim normalde adetime 3 gün kala hafif bir sizlama olurdu gögusumde ilk kez böylesini yaşıyorum az kaldi bakalimHerkeste o kadar farklı ki belirtiler ve adet belirtilerine o kadar yakınki ayırt edemiyoruz maalesef
keske kontrol ederdi bana kesin hamilesin dikkat et dedi mesela umarim haklıdırAynı şehirde olsaydık keşke
Hadi ya ay inşallah doğru tahmindirkeske kontrol ederdi bana kesin hamilesin dikkat et dedi mesela umarim haklıdır
İnsallah canim haber veririm burda sonucumuHadi ya ay inşallah doğru tahmindir
İnşallah doğru çıkarkeske kontrol ederdi bana kesin hamilesin dikkat et dedi mesela umarim haklıdır
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımİnsallah canim haber veririm burda sonucumu
bu şekilde belirtim yok, herkes için geçerli değildir umarım…Koltuk altina dogru bezelenmişse sicaksa tam o taraflari sıkinca ağriyorsa canim birde belin ve kasiklarin yaniyorsa
Hormonlarla alakali bi durum canim belki o kadar pik yapmamistirbu şekilde belirtim yok, herkes için geçerli değildir umarım…
Yok canım bat 19 u ama sol yumurtalığım çok batıyor sanırım yumoşlar kist oldu salı doktora gideceğim sen neler yapıyorsun yine bu ayda deneyecek misinAdet oldun mu canım
devlet hepsi öyle galiba, bende de hep farklı assistanlar oluyor...Bi sorunumuz yok bu aralar kaynana sebepli stresliyim. Gittigim doktor iyi de asistan giriyo hep farkli farkli
Ben de olmadım henüz kist oldu bencede… bende de agrı var sürekli. Yok canım bu ay mola vereceğim. Bellide olmaz ama banaYok canım bat 19 u ama sol yumurtalığım çok batıyor sanırım yumoşlar kist oldu salı doktora gideceğim sen neler yapıyorsun yine bu ayda deneyecek misin
Test yaptın mı hiçYok canım bat 19 u ama sol yumurtalığım çok batıyor sanırım yumoşlar kist oldu salı doktora gideceğim sen neler yapıyorsun yine bu ayda deneyecek misin
Pozitif buEki Görüntüle 3178804 Şimdi test yaptım böyle çıktı bugün iğnenin 15. Günü
hala inanamıyorum doktora gideceğim bugün İnşallah benimle kalır, hepinizde en kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınızPozitif bu
İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurhala inanamıyorum doktora gideceğim bugün İnşallah benimle kalır, hepinizde en kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınız