İnşallah sağlıklıdır canımEki Görüntüle 3178804 Şimdi test yaptım böyle çıktı bugün iğnenin 15. Günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıklıdır canımEki Görüntüle 3178804 Şimdi test yaptım böyle çıktı bugün iğnenin 15. Günü
Aminn amin inşallahİnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
Tebrik ederim klomen mi kullandınızEki Görüntüle 3178804 Şimdi test yaptım böyle çıktı bugün iğnenin 15. Günü
Kan verdiniz miAmin hepimiz için yarın kan vereceğim bakalım
Teşekkür ederim evet klomen ve ovitrelleTebrik ederim klomen mi kullandınız
İkinci kullanmanız galiba surecinizden bahseder misiniz ne kadar süredir düşünüyorsunuz pcos falan var mıTeşekkür ederim evet klomen ve ovitrelle
Hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına. Kucağına aldığında bizim yerimizede koklaTeşekkür ederim evet klomen ve ovitrelle
Evet 4-4 buçuk arası çıkarmış sonuçlarKan verdiniz mi
Hadi inşallah ilk deneme miEvet 4-4 buçuk arası çıkarmış sonuçlar
Evet ikinci kullanmam yaklaşık bir yıldır düşünnüyoduk mayıs ayından itibaren tedavi sürecine geçtik doktordan memnun kalmadım doktorumu değiştirdim ikinci iğnede testte pozitifi gördüm birazdan gidip muayene olacağım. İlk adetimden beri düzensizim hiç her ay olduğumu bilmem pcos um ama kilo sorunum yoktu büyük avantajım oydu hep zayıftım. İlk iğnede kendimi çok dinledim oldu oluyo tuttu tutuyo sancı girdi iğne battı vs bunda yapmadım onu gerçi fırsatım yoktu kardeşimin nişanı vardı hiç bişeye dikkat etmedim ağırda kaldırdım yükseğe de uzandım topuklu da giydim yediğime dikkat etmedim dinlenmedim vs ama göğüs ağrım çoktu hiç geçmedi iştahım açıktı birde dün kalça bel ve bacak ağrım başladıİkinci kullanmanız galiba surecinizden bahseder misiniz ne kadar süredir düşünüyorsunuz pcos falan var mı
Herkese nasip olup herkes kendi miniğini koklasın inşallah nerde isteyen bekleyen var sağ sağlim kavuştursunHayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına. Kucağına aldığında bizim yerimizede kokla
Amiin inşallahhhHerkese nasip olup herkes kendi miniğini koklasın inşallah nerde isteyen bekleyen var sağ sağlim kavuştursun
Tebrik ederim ozaman inşallah sağlıkla ilerler ilk hamilelik mi pekiEvet ikinci kullanmam yaklaşık bir yıldır düşünnüyoduk mayıs ayından itibaren tedavi sürecine geçtik doktordan memnun kalmadım doktorumu değiştirdim ikinci iğnede testte pozitifi gördüm birazdan gidip muayene olacağım. İlk adetimden beri düzensizim hiç her ay olduğumu bilmem pcos um ama kilo sorunum yoktu büyük avantajım oydu hep zayıftım. İlk iğnede kendimi çok dinledim oldu oluyo tuttu tutuyo sancı girdi iğne battı vs bunda yapmadım onu gerçi fırsatım yoktu kardeşimin nişanı vardı hiç bişeye dikkat etmedim ağırda kaldırdım yükseğe de uzandım topuklu da giydim yediğime dikkat etmedim dinlenmedim vs ama göğüs ağrım çoktu hiç geçmedi iştahım açıktı birde dün kalça bel ve bacak ağrım başladı
İlk denemeHadi inşallah ilk deneme mi
Güzel haberlerinizi bekliyorumİlk deneme
Benim 8. Günüm ce hiç belirtim yok. Sadece bir gün çok ayakta durmuştum o zaman kasık ağrım oldu fakat ondan başka bir belirtim yok henüzİgnenin 5 yada 6. Gününde olan var mı belirtileriniz var mı nasıl gidiyor
Benim de bu güne kadar bir belirtim yok 5. Gundeyim test yaptım iğne etkisi var mı diye silikte çıktı catlamadi mi yumurtalar merak içindeyimBenim 8. Günüm ce hiç belirtim yok. Sadece bir gün çok ayakta durmuştum o zaman kasık ağrım oldu fakat ondan başka bir belirtim yok henüz