Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahAy artık şu forumda biri pozitif sonuç görsün. Nolur
Yok canım düzenli oluyorum ben birkaç gün farklı oluyo sadeceSende pkos falan yok o zaman
Başka bir başlıkta bir arkadaşla konuşmuştum onun da herhangi bir sıkıntısı yoktu ve ilk denemesinde pozitifi gördü. Senden de böyle bir haber bekliyorumYok canım düzenli oluyorum ben birkaç gün farklı oluyo sadece
Amin canım inşallah bizde de öyle hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende de 1 buçuk yıl oldu ilk ignem bakalım hayırlısıBaşka bir başlıkta bir arkadaşla konuşmuştum onun da herhangi bir sıkıntısı yoktu ve ilk denemesinde pozitifi gördü. Senden de böyle bir haber bekliyorum
Amin canım inşallah bizde de öyle hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende de 1 buçuk yıl oldu ilk ignem bakalım hayırlıs
Senin ilk deneme miBaşka bir başlıkta bir arkadaşla konuşmuştum onun da herhangi bir sıkıntısı yoktu ve ilk denemesinde pozitifi gördü. Senden de böyle bir haber bekliyorum
Senin ilk deneme miBaşka bir başlıkta bir arkadaşla konuşmuştum onun da herhangi bir sıkıntısı yoktu ve ilk denemesinde pozitifi gördü. Senden de böyle bir haber bekliyorum
Benimde ilk ama bende pcos var. Ben de 7. Günümdeyim bir haftam daha var bakalım. Doktor başarılı olmazsa aşılama yapalım dedi ama ben bir ay daha aynı yöntemi denesem mi bilemiyorum. Yumurtalarımın çatladığını düşünüyorum sonuçta insan vücudunu tanıyor fakat kaliteli bir döllenme olup olmadığını haftaya görücez. Hayırlısı olsun inşallahSenin ilk deneme mi
Öyle canım hayırlısıBenimde ilk ama bende pcos var. Ben de 7. Günümdeyim bir haftam daha var bakalım. Doktor başarılı olmazsa aşılama yapalım dedi ama ben bir ay daha aynı yöntemi denesem mi bilemiyorum. Yumurtalarımın çatladığını düşünüyorum sonuçta insan vücudunu tanıyor fakat kaliteli bir döllenme olup olmadığını haftaya görücez. Hayırlısı olsun inşallah
Rahim duvarını kalınlaştırmak için yada çocuk olursa tutunsun diyeOlabilir valla, progestan ne için kullanıyordun?
Canım biz seninle aynı gün olmuştuk iğneyi sanırım belirtilerin nasıl senin test yapıyomusunHayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Adet oldun mu canımBende az önce 2,17 gibi bir değerle negatifi öğrendim hayırlısı olsun haftaya kontrole gideceğim umudumuzu kaybetmeyelim
Benimde iğne günüyle birlikte 13. Günüm aynı belirtileri yaşıyorum şuan bel ağrısı ve kasık ağrısı aşırı var bendeKızlar iyi akşamlar çatlatma iğnesini 13. Günü bugün hiç test yapmadım daha ara ara kasık ağrısı devamlı göğüs ve göğüs ucu ağrısı var ama şişlik yok bugün öğlende çok şiddetli kalça ve bel ağrısı başladı otursamda yatsamda geçmiyor inletiyo beni resmen çok şiddetli nefes nefese kalıyorum acıdan böyle kalça bel ağrısı yaşayan oldu mu aranızda
Benimde yoğun şekilde göğüs ağrim var bugün ignenin 8. GünüBenimde iğne günüyle birlikte 13. Günüm aynı belirtileri yaşıyorum şuan bel ağrısı ve kasık ağrısı aşırı var bende
Kasık ağrım çok değil ama bel ve kalça ağrım çok şiddetli bir de söylediğim gibi göğüslerim şiş değil ama çok acıyo sende varmı göğüs şisliğiBenimde iğne günüyle birlikte 13. Günüm aynı belirtileri yaşıyorum şuan bel ağrısı ve kasık ağrısı aşırı var bende