- 13 Mayıs 2022
- 30
- 8
- 22
Inşallah ikimizinde tutmuştur hayırlısıyla ❤Merhabalar benim bugün 6. Günüm adetime de 8 gün var bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah ikimizinde tutmuştur hayırlısıyla ❤Merhabalar benim bugün 6. Günüm adetime de 8 gün var bakalım
İnşallahInşallah ikimizinde tutmuştur hayırlısıyla ❤
Oldu. Doktor çatladığında kasık ağrısı yapar demiştiİğneden sonraki ilk günlerde ağrınız oldu mu hiç
benim de 10. Günüm iğne günü hariç.Sadece göğüs uçlarım hassas ara ara kasık ağrısı geliyor gidiyor hafif hafif.Siz test yapmayacak mısınız ? 15 gün geçmişArkadaşlar merhaba ben 2 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 12. Günümde kahverengi akıntı gelmeye başladı az az göğüslerim aşırı şişti ama hafif açıyor bugün 15. Gün olacak sizde oldu mu ?
Dün sabah kaset test yaptım ama negatifbenim de 10. Günüm iğne günü hariç.Sadece göğüs uçlarım hassas ara ara kasık ağrısı geliyor gidiyor hafif hafif.Siz test yapmayacak mısınız ? 15 gün geçmiş
Bende birşey yapmadı oyuzden soruyorum herkeseOldu. Doktor çatladığında kasık ağrısı yapar demişti
Gece çatladıysa o yüzden ağrınız olmamıştırBende birşey yapmadı oyuzden soruyorum herkese
catlatma iğnenin 19 gün sonra 1 ay olacak adetime. 3 gun varSizin adetinize kaç gün kaldı
Inşallah hamilesindir:) bugün kaçıncı gününüz çatlatma iğnenin?Cnm dün adet günümdu ama adet olmadım test yaptim kimisi var diyo kimisiyok diyo yarın kan testi yapicam inşallah güzel sonuçlar alırım
O çizgiyi bende görüyorum 10 gün erken değil mi amaİğneden sonra 10.gün. Kaset test yaptım böyle bir sonuç çıktı.Sadece benim görebildiğim çoook hafif bir çizgi var İğnenin etkisi mi dersiniz ? Pazartesi kan vereceğim.Eki Görüntüle 3178227
Ya evet erken ama 10.gün yapıp pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenenleri görünce dayanamadım yaptım.Umarım iğnenin etkisi değildirO çizgiyi bende görüyorum 10 gün erken değil mi ama
İnşallah değildir ilk deneme miYa evet erken ama 10.gün yapıp pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenenleri görünce dayanamadım yaptım.Umarım iğnenin etkisi değildir
20.gunumInşallah hamilesindir:) bugün kaçıncı gününüz çatlatma iğnenin?
İlk deneme evetİnşallah değildir ilk deneme mi
Canım şunu anlamadım. Senin adet döndün 1 aydan fazla mı sürüyor yanicatlatma iğnenin 19 gün sonra 1 ay olacak adetime. 3 gun var
Hadi inşallah tutsun ikimizinki deİlk deneme evet
Catlatma igneyle tam 1 ay oluyor, benimde adetim düzensizdir pkos var. Ilk catlatma iğne vurduktan 18 gün sonra adet olmuştum canimCanım şunu anlamadım. Senin adet döndün 1 aydan fazla mı sürüyor yani
Bende de pkos var maalesef. İnşallah bu ay gebeliğin olur. Kendimden çok seni merak ediyorum şu an. Benim ilk deneme olduğu için kendimden pek ümitli değilim ama inşallah senim tutmuşturCatlatma igneyle tam 1 ay oluyor, benimde adetim düzensizdir pkos var. Ilk catlatma iğne vurduktan 18 gün sonra adet olmuştum canim