Ama iğne üstünden çok geçmiş. Önceki dönemde 18 gün olduysa şimdiye çoktan olması gerekmez miydiCatlatma igneyle tam 1 ay oluyor, benimde adetim düzensizdir pkos var. Ilk catlatma iğne vurduktan 18 gün sonra adet olmuştum canim
Kuzum vallahi hiç bir şey diyemiyorum bende bu ay aynısını yaşadım daha koyu bi cizgi gördüm . Yerleşme kanaması yaşıyorum dedim 2 gün geçikmeyle adet oldum . İnşallah senin sonun benimki gibi olmaz canmCnm dün adet günümdu ama adet olmadım test yaptim kimisi var diyo kimisiyok diyo yarın kan testi yapicam inşallah güzel sonuçlar alırım
Kuzum vallahi hiç bir şey diyemiyorum bende bu ay aynısını yaşadım daha koyu bi cizgi gördüm . Yerleşme kanaması yaşıyorum dedim 2 gün geçikmeyle adet oldum . İnşallah senin sonun benimki gibi olmaz canm
Inşallah canım❤Bende de pkos var maalesef. İnşallah bu ay gebeliğin olur. Kendimden çok seni merak ediyorum şu an. Benim ilk deneme olduğu için kendimden pek ümitli değilim ama inşallah senim tutmuştur
Ikincidede öyle oldu 18 gün geçti adet olmuştum şimdide muhtemelen öyle olacak yarın 17 günüm olacak.Ama iğne üstünden çok geçmiş. Önceki dönemde 18 gün olduysa şimdiye çoktan olması gerekmez miydi
Ama iğne üstünden çok geçmiş. Önceki dönemde 18 gün olduysa şimdiye çoktan olması gerekmez miyd
Ama iğne üstünden çok geçmiş. Önceki dönemde 18 gün olduysa şimdiye çoktan olması gerekmez miydi
Amin,isteyen herkesinHadi inşallah tutsun ikimizinki de
Oldu bile tam kan verdim adet oldum
İnşallah canım benim dualarımız birbirimize hepBen aslında stres yapmıyordum ama her seferinde çok sağlıklısın daha yeni daha deneyin olur olur diyip gönderildim ve her ay her belirtiyi gebeliğe yordum hatta bazı aylar neredeyse emindim şuan da strese girecek zamanım yok diyebilirim yoğun çalışıyorum. Ama bu durum hiç umrumda değil diyemem. Zaten düşünmeye başladığım an yapmam gereken başka işler aklıma geliyorÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için belki burada benden önce birileri başarılı olur da ümit edebilirim.
Amin inşallah canım benimHayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Anladım canımIkincidede öyle oldu 18 gün geçti adet olmuştum şimdide muhtemelen öyle olacak yarın 17 günüm olacak.
Bende bu sıralar hep negatif yorumlar görüyorum, üzülüyorum. Bende 7. GünümdeyimSanki hiç tutan yok bu işe yaramayan bir yöntemse biz napıyoruz allah aşkına ne bu uğraş hem maddi hem manevi yıpratıcı.manevi olanı daha zor.
20 gün gecikme olmadı 20.gunumdu iğneden sonra progestan kullaniyordum belki onun etkisiyle öyle oldu dicem de daha dün ki teste bile ikinci çizgi vardı bilmiyorum belki düşük de yapmışımdirBu ilk denemeniz miydi? Çok garip ya 20 gün ardından adet olmak ozaman bendede belki gecikme olsa umutlanmiycam ((
Olabilir valla, progestan ne için kullanıyordun?20 gün gecikme olmadı 20.gunumdu iğneden sonra progestan kullaniyordum belki onun etkisiyle öyle oldu dicem de daha dün ki teste bile ikinci çizgi vardı bilmiyorum belki düşük de yapmışımdir
Canın forumda okuduğum kadarıyla 10. Günde yapanlar var. Adet tarihine ne kadar kaldıKızlar iğne günü hariç 12.günüm erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı sizce 12. Günde pozitif gören varmı ?
Canın forumda okuduğum kadarıyla 10. Günde yapanlar var. Adet tarihine ne kadar k7 gün var
6 gün filan var canım ama gününden önce oluyodum normalde bu ay iğne etkisiyle nasıl olur bilemiyorum.kasık ağrım çok batıyo sürekliCanın forumda okuduğum kadarıyla 10. Günde yapanlar var. Adet tarihine ne kadar kaldı