Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sonuçlar çıkmış bakarmısın?
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Çok merak ediyorum galiba prolaktin ve testeron neyse onlar yüksek çıkmış 🥺
Yanlış mı baktım bilmiyorum ama e nabızdan benim sonuçlarımda var normal olması gereken referans aralığı ile baktım prolaktin yüksek çıkmış geri gibi değerlerin güzel bence referans aralıklarını çekeyim istersen kendin de bakabilirsin 😊

Yanlış mı baktım bilmiyorum ama e nabızdan benim sonuçlarımda var normal olması gereken referans aralığı ile baktım prolaktin yüksek çıkmış geri gibi değerlerin güzel bence referans aralıklarını çekeyim istersen kendin de bakabilirsin 😊
Bende e nabızdan baktım canım referans değerleri yazıyor prolaktinin yüksek olduğunu belirten renk var.prolaktin yüksek olunca ne olacak şimdi

amıHayırlısı olsun umarım bebiş geliyordur🤲🏻🙏🏻Umarım gebeliklerinizi bize de bulaştırırsınız da hepimiz hamile kalırız 😂🤲🏻🙏🏻
Ayyy ben ne zaman acaba kıpkırmızı gorcem o cızgılerı, normal kasette sonradan cıkmıstı kuzum o cızgı ama hala bıle kırmızı :)
erken gebelıkte bısey cıkmadı 12 gıbı yaptım.
amınnnn hepımıze nasıp olsun ınsallah en en kısa zamanda

Ay bunu gördük yaaa,parmaktan küçük kalıyormus benzetmem biraz büyük oldu 🙈 böyleydi aynı ama idrar sıkışıklığı tam olmadigindan görüntü veremedi jannam 🥺

Gördü canım ama görüntü alamadık işte cuma gel dedi ne bileyim icime kurt düştü sizde 4+5de gördüm dediniz
Kız sağlıklı ya ona şükret elbet gösterir kendini bunun için üzme kendini bebeğin seninle mutlu ol bunun için

Ayyy ben ne zaman acaba kıpkırmızı gorcem o cızgılerı, normal kasette sonradan cıkmıstı kuzum o cızgı ama hala bıle kırmızı :)
erken gebelıkte bısey cıkmadı 12 gıbı yaptım.
amınnnn hepımıze nasıp olsun ınsallah en en kısa zamanda
O da değişik ama erkende çıkmayıp normalde çıkması belki hassas değil erken gebelik testi yada bozuktur kalbini ferah tut o çizgiyi görmek bile insana mutluluk verir bende çok önce gri çizgi belirmişti ona bile çok mutlu olmuştum ama hamile değildim gecikmem vardı o ara 10 gün bak seninki silik pembe galiba dimi şükret brlki de bebeğin nazlanıyordur 😊iyi düşün iyi olsun

O da değişik ama erkende çıkmayıp normalde çıkması belki hassas değil erken gebelik testi yada bozuktur kalbini ferah tut o çizgiyi görmek bile insana mutluluk verir bende çok önce gri çizgi belirmişti ona bile çok mutlu olmuştum ama hamile değildim gecikmem vardı o ara 10 gün bak seninki silik pembe galiba dimi şükret brlki de bebeğin nazlanıyordur 😊iyi düşün iyi olsun
ay bende kaset testı baya bır sevdım :) ınsallah oyledır kuzum
ya pembe olması tuhaf geldı ,ama erkendede azcık cıksaydı yanı cok ayıp :110:

Kızlar o kadar mutsuzum ki keşke ölsem kurtulsam😭 her gün birisinden hamile haberi alıyorum artk çok moralim bozuluyor başkalarının olmasına degil neden bizim olmuyor die.2 Ocak bat tarihimdi ilk defa gecikme yaşadım evde test yaptım negatif.1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.dün regl oldum adetin 8.gününde ilk defa gecikme yaşadım neden sizce 😓😭😭
Kuzum üzme kendini ama o aşılarsan sonra çoğu insan gecikme yaşadı benim gecikmemde aşı çıkmamıştı daha bi de stres çok fazla yapma İnan iyi gelmiyor bu stres yüzünden benim başıma gelmeyen kalmadı 40 gün geciktim tabi ben geciktim ilk mutlu oldum 1 hafta geçti test yaptım negatif 10 gün oldu negatif bu sefer kan verdim 0.100 20 oldu negatif doktora gittim kan istedi negatif ilaç verdi tarlusal ilaç bitti adet olmadım 4 gün sonra tekrar gittim başka bi ilaç yazdı doktor bile şaşırdı o ilaçtan 4 gün sonra adet oldum özele gittim progestan verdi hem adeti düzenler hem gebeliğe hazırlar dedi 1 yıl geçti olmadı o ilacı bıraktım o yüzden stres yapma ben özele gidiyordum aralığa kadar baktım olmuyo faydası yok devlete geçtim madem olmuyo en azından devlete giderim de param cebimde kalır sadece ilaç parası veririm dedim ben de araştırıp devlette iyi bi doktor buldum ayın 20 de kontrolüm var bakalım nasip 🤲🏻

Canım sonuçlar çıkmış bakarmısın?
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Çok merak ediyorum galiba prolaktin ve testeron neyse onlar yüksek çıkmış 🥺
Prolaktin yüksek canım ama prolaktin çok oynak bir hormon bir gün öncesi meme uyarılma olmaması lazım stres çok etkiliyor sabah 10-11 arası verilmesi lazım doktorun ilaç verecektir dostinex diye ben âdetin 3 günü baktirmistim 30 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar baktirdim 10 çıktı canım ama ben o arada hayıt tohumu testere dişli aslanpençesi içtim bilmiyorum o mu düşürdü ama bu şekilde oldu diğerleri normal canım

ay bende kaset testı baya bır sevdım :) ınsallah oyledır kuzum
ya pembe olması tuhaf geldı ,ama erkendede azcık cıksaydı yanı cok ayıp :110:
Dedim gibi belki bozuktur yada hassas değildir yenidir belki bebiş kan versene adetine de var gibi belirtin var mı ben pek belirtilere inanmıyorum gerçi bazen psikolojik yapıyoruz ama testin var ortada benim de kafam karıştı 🤪

Kuzum üzme kendini ama o aşılarsan sonra çoğu insan gecikme yaşadı benim gecikmemde aşı çıkmamıştı daha bi de stres çok fazla yapma İnan iyi gelmiyor bu stres yüzünden benim başıma gelmeyen kalmadı 40 gün geciktim tabi ben geciktim ilk mutlu oldum 1 hafta geçti test yaptım negatif 10 gün oldu negatif bu sefer kan verdim 0.100 20 oldu negatif doktora gittim kan istedi negatif ilaç verdi tarlusal ilaç bitti adet olmadım 4 gün sonra tekrar gittim başka bi ilaç yazdı doktor bile şaşırdı o ilaçtan 4 gün sonra adet oldum özele gittim progestan verdi hem adeti düzenler hem gebeliğe hazırlar dedi 1 yıl geçti olmadı o ilacı bıraktım o yüzden stres yapma ben özele gidiyordum aralığa kadar baktım olmuyo faydası yok devlete geçtim madem olmuyo en azından devlete giderim de param cebimde kalır sadece ilaç parası veririm dedim ben de araştırıp devlette iyi bi doktor buldum ayın 20 de kontrolüm var bakalım nasip 🤲🏻
Bende aynısı ki özele gittik kaç defa bi halt anlamadık bide düşük yaptım içerde parça kalmış onu dahi anlamamışlar ondan snra gıcık oldum para tuzagı die devlete gitmeye başladım

Dedim gibi belki bozuktur yada hassas değildir yenidir belki bebiş kan versene adetine de var gibi belirtin var mı ben pek belirtilere inanmıyorum gerçi bazen psikolojik yapıyoruz ama testin var ortada benim de kafam karıştı 🤪
Ay hıc yok belırtım valla, beklıycem ıkı gun daha zaten test yaparım yıne .
teste su doktum sılıncekmı diye duruyor :)

X