Ben çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak
Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin