Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çabuk bitti dimi 🤗 temiz de çıktı?
2, 3 dk falan yatmışımdır toplam. Doktora bitti mi diyorum evet dedi, dedim nasıl olur 😂😂😂 tüplerin açık dedi, kağıda bişiler yazdı. Bir de videoya çekti filmi doktoruna iletirsin dedi. Başka bir şey demedi.

Kuzu o heyecanla sormayı unuttum hemen yıkanabilir miyim? Bir de ilişki yasağı var mı? Sen antibiyotik kullandın mı

Oooo test düşmanı arkadaşım 🤩 canım ya çook sevindim hamiş olduğuna tebrik ediyorum seni canı gönülden daim olsun inşallah ❤🎈🙋‍♀️
Canımm ilk katildiğim grubun sahibesi... Teşekkür ederim. Daha henüz kanda gördüm, insallah salı günü kese de görünür. En kısa zamanda darısı senin de başına 🤗🤗 bizlerin biraz zor oldu ama hepimizin eninde sonunda olacak.

2, 3 dk falan yatmışımdır toplam. Doktora bitti mi diyorum evet dedi, dedim nasıl olur 😂😂😂 tüplerin açık dedi, kağıda bişiler yazdı. Bir de videoya çekti filmi doktoruna iletirsin dedi. Başka bir şey demedi.

Kuzu o heyecanla sormayı unuttum hemen yıkanabilir miyim? Bir de ilişki yasağı var mı? Sen antibiyotik kullandın mı
Antibiyotik kullandım canım her ihtimale karşı doktor yazmıştı. İlişki yasağı koymadı ama biz hemen sevismemistik. Hemen yıkanabilirsin bence ne olacak ki, vajinal duş almayacaksın sonuçta. Sonrasında kanaman oldu mu hiç? Kimisinde oluyormus bende olmamıştı.

Antibiyotik kullandım canım her ihtimale karşı doktor yazmıştı. İlişki yasağı koymadı ama biz hemen sevismemistik. Hemen yıkanabilirsin bence ne olacak ki, vajinal duş almayacaksın sonuçta. Sonrasında kanaman oldu mu hiç? Kimisinde oluyormus bende olmamıştı.
Oldu kuzum hafif lekelenme de var şuan. Bana da yazdı antibiyotik akşam başlayayım

Ben çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak 😔 Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin🙏
Canım… çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sana inşallah🙏🏻 Moral olarak salma kendini Rabbime sığın her derdin bir devası vardır kuzum🙏🏻
Allah en kısa zamanda sanada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah. Sağlıkla kal kuzum🎈

İlişki düşünmüyorum zaten, pedi içeri enjekte ettikleri sıvı için koydum geri geliyormuş
Evet çıkarken bana verdiler ped. Off sana anlatmadım girmeden. Ben gittim hsg çekilecek odaya hemsireler sordu anestezili mi diye yok dedim, 😯 böyle baktılar bana. Acıyor mu diye sordum zannettim yok yaww korkma diyecekler ama dediler bünyeye göre değişir 😒, o an dedim sıçtık 😁😁😁

Evet çıkarken bana verdiler ped. Off sana anlatmadım girmeden. Ben gittim hsg çekilecek odaya hemsireler sordu anestezili mi diye yok dedim, 😯 böyle baktılar bana. Acıyor mu diye sordum zannettim yok yaww korkma diyecekler ama dediler bünyeye göre değişir 😒, o an dedim sıçtık 😁😁😁
Kız ben de sordum öncesinde, kişiye göre değişiyor. Evet ağrılı bir işlem dedi. Zaten o yüzden yeni doğmuş buzağı gibi titreye titreye girdim 😅😅

Benden önce giren hasta ah ıh etti mesela duydum. Ben yattım hiç bağıracak bir şey yok Allah Allah acaba daha vermedi mi ilacı diye düşünürken bitti dedi. Hemşire de şaşkın şaşkın bana bakıyor 😅 acı eşiğim yüksek mi acaba, kolay doğururuz kız biz 😄😄😄

Kız ben de sordum öncesinde, kişiye göre değişiyor. Evet ağrılı bir işlem dedi. Zaten o yüzden yeni doğmuş buzağı gibi titreye titreye girdim 😅😅

Benden önce giren hasta ah ıh etti mesela duydum. Ben yattım hiç bağıracak bir şey yok Allah Allah acaba daha vermedi mi ilacı diye düşünürken bitti dedi. Hemşire de şaşkın şaşkın bana bakıyor 😅 acı eşiğim yüksek mi acaba, kolay doğururuz kız biz 😄😄😄
benim 3-4 gün adet olur gibi kanamam olmuştu canım . bir an bitmeyecek sandım kanama . bide anestezi li olmuştum düşün yani kasma falan olmadı kendimi . aşılama da spermi vermek için taklan parça ile muhtemelen rahim filminde sıvıyı vermek için takılan parça aynıdır. ben aşılamada biraz canım acıdı mesela hemşirenin elini sıkmıştım. doktor acı kişiden kişiye değişir kimin rahim ağzı dar olur dedi

Kızlar kızlar ben geldim, inanamıyorum hiçbir şey hissetmedim desem yeridir 😅 kız kim korkuttu bizi böyle ya 😂 hsg çekin çektirin arkadaşlar. Bunun için anestezi almanın izahı yok. Çok şükür sevgiler hepinize, belki de dualarınız, pozitif enerjileriniz sayesinde iyi geçti. Seviyorum sizi ❤️❤️❤️❤️
Ciddi mi? Ay ben çok korkuyorum ya bugün doktorumu arayıp özelde randevu alıcaktım senin yazmanı bekledim. Sonucun nasıl?

benim 3-4 gün adet olur gibi kanamam olmuştu canım . bir an bitmeyecek sandım kanama . bide anestezi li olmuştum düşün yani kasma falan olmadı kendimi . aşılama da spermi vermek için taklan parça ile muhtemelen rahim filminde sıvıyı vermek için takılan parça aynıdır. ben aşılamada biraz canım acıdı mesela hemşirenin elini sıkmıştım. doktor acı kişiden kişiye değişir kimin rahim ağzı dar olur dedi
Benim de ilk gecem falan da hiç acısız olmuştu, sanırım geniş olabilir 😅

Ciddi mi? Ay ben çok korkuyorum ya bugün doktorumu arayıp özelde randevu alıcaktım senin yazmanı bekledim. Sonucun nasıl?
Tüplerin açık dedi, videoya çekti hemşire filmi. Çeken kişi benim doktorum değildi asistanıydı. Sonucu salı göstereceğim ama açık sıkıntı yok dedi onu duydum rahatladım zaten 😅

valla ben sabah bile gitmemeyi düşündüm. Sonra kalk selin dedim git 😅

Sadece hafif bir basınç hissi oldu ağrı diyemem 10 saniye sürdü. Kalktıktan sorma da ilacı dışarı atarken vucut, hani adet başlamadan önce bi sancı olur ya hafif öyle oldu. 10 dk sürdü zaten. İşlemden 45 dk önce dolorex içmiştim bu arada. Anestezi almamışım iyi ki

Hadi benim acı eşiğim yüksek o yüzden böyle dicem ama benden önce giren kadın da ah etti uh etti sadece ama nihayetinde yürüyerek çıktı. Öyle muazzam bir acı ağrı yok kesinlikle için rahat olsun ❤️

Tüplerin açık dedi, videoya çekti hemşire filmi. Çeken kişi benim doktorum değildi asistanıydı. Sonucu salı göstereceğim ama açık sıkıntı yok dedi onu duydum rahatladım zaten 😅

Sadece hafif bir basınç hissi oldu ağrı diyemem 10 saniye sürdü. Kalktıktan sorma da ilacı dışarı atarken vucut, hani adet başlamadan önce bi sancı olur ya hafif öyle oldu. 10 dk sürdü zaten. İşlemden 45 dk önce dolorex içmiştim bu arada. Anestezi almamışım iyi ki

Hadi benim acı eşiğim yüksek o yüzden böyle dicem ama benden önce giren kadın da ah etti uh etti sadece ama nihayetinde yürüyerek çıktı. Öyle muazzam bir acı ağrı yok kesinlikle için rahat olsun ❤️
Tarif ettiğiniz şeylerin aynısı aşılamada da var sıvı verilince 1 dakika falan ani karın ağrısı başlıyor falan

Kızlar kızlar ben geldim, inanamıyorum hiçbir şey hissetmedim desem yeridir 😅 kız kim korkuttu bizi böyle ya 😂 hsg çekin çektirin arkadaşlar. Bunun için anestezi almanın izahı yok. Çok şükür sevgiler hepinize, belki de dualarınız, pozitif enerjileriniz sayesinde iyi geçti. Seviyorum sizi ❤️❤️❤️❤️
Oh ne güzel sonuç ne zaman çıkıyor bebiş maşallah maşallah devletmi ozeldemi cektirdin ne kadar fiyat

Okudum burdan 😃

Nerde çektirdiniz ve fiyat nasıl acaba 🥰

X