Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun, inşallah güzel haberler alırım🤲Allah kalbimizden geçeni en kısa zamanda önümüze sunsun inşallah, iyi ki varsınız🙏
İnşallah alacaksınız, bende de çikolata kisti var ama herseyden önce sağlık düşüncesi bile yetiyor bazen ama dik durmalısınız inşallah atlatacaksiniz bir sıkıntı olmayacak 😍🤲

Ahhh canım sakın kendini yıpratma bu yaşadıkların çok zor ben okurken kitlendim. Ama Rabbim ol derse olur menopoza girmiş kadınin hamile kaldığını duyduk. İnşallah sıvı akışı olmamıştır rahmine benim arkadaşımında bağırsaklara kadar heryerine yapışıklık sarmıştı ama o şekilde hamile kaldı. Dualarım seninle Rabbim bizi su kistten kurtarsın İnşallah çok zor gerçekten
Aminn inşallah, sende lütfen tek doktorla kalma.Bu doktor benim kaç aydır belki 10. gittiğim doktor, 5 doktor önemsiz dese 6. doktora gidip mutlaka fikir almaya devam et. Allah bir an önce kurtarsın umarım seni de🤲

@ARYA
8.7 adet dongunuz için kaçıncı gün canım
Canım adete 5-6 gün varken öğrendim ben. Şu adet döngüsü gebelik hesaplamayi bir basaramiyorum 🤭 cok erken öğrendim diye değer düşük çıktı
heee aynen kese için çok çok erkenmiş doğru sürekli kan vermeye gerek varmı ki değerlerin gayet güzel artıyo maşallah bi 15 gün ara ver bence ilerlesin biraz acele etme
Düşük riskim var canım,doktorumda carsambaya kadar verme dedi. İcin rahat etmezse pazar tekrarla sonucu yaz bana dedi

Yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum canim Okudugumdan bu yana da duam ağzımdan düşmüyor Rabbım Şafi adıyla şifa versin sana insallah umarım ki doktorun anlattığı kadar buyuk şeyler yoktur umarım ki yanılıyordur yaşadıklarına gelince de alnından öpmek istedim seni böyle güçlü bir kadın olduğun için Rabbım dermanını şifa gobusune de bebis versin😇🙄
Allah razı olsun, eşim sen kanseri atlattın ölümlerden döndün ameliyat uzadıkça ömrümden ömür gitti ama atlattın kurtuldun bu ne ki diyor. Birikmişlik çok yordu sanırım😔

Valla kuzu bende özel bi hastaneye gittim
Yani artık orda devam edicem doktordan dolayı
Prof Dr Ahmet Fatih Durmuşoğlu doktorum
Baya arastırarak ve güvenerek gittim, memnunda kaldım ilk görüşmeden vs öyle bunda devam edelimm dedik eşimle
Muayene ücreti 650 lira verdim 🤦‍♀️🤦‍♀️
Sadece muayene ücreti😑
Canım neler söyledi takviye ürün verdi mi

Allah razı olsun, eşim sen kanseri atlattın ölümlerden döndün ameliyat uzadıkça ömrümden ömür gitti ama atlattın kurtuldun bu ne ki diyor. Birikmişlik çok yordu sanırım😔
Tabii ki kolay şeyler yasamamissiniz onun birikimidir bu ama sizi seven insanlar her daim yanınızda olan bir eşiniz var bu da gelip geçecek evelallah ya sabır ya şükür 🥰

Yumurtlama olmuş mu sizce 🤔

Eklentiler

• 760F604F-9C85-4563-8CAA-AC036764667F.jpeg
    760F604F-9C85-4563-8CAA-AC036764667F.jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 8B067CC6-AEE8-49D7-BC97-B8448A17FFD1.jpeg
    8B067CC6-AEE8-49D7-BC97-B8448A17FFD1.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 46
Canım adete 5-6 gün varken öğrendim ben. Şu adet döngüsü gebelik hesaplamayi bir basaramiyorum 🤭 cok erken öğrendim diye değer düşük çıktı

Düşük riskim var canım,doktorumda carsambaya kadar verme dedi. İcin rahat etmezse pazar tekrarla sonucu yaz bana dedi
He anladım canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider.bilyorum yaşadıkların çok zor ama bunda da bir hayır vardır diye düşün olumsuz düşünme dualarımız seninle
Ben çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak 😔 Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin🙏
N

Çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider.bilyorum yaşadıkların çok zor ama bunda da bir hayır vardır diye düşün olumsuz düşünme dualarımız seninle

N
Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlanır 🤲❤️

Çikolata kisti bağırsağa ve iç karna yapışıklık yapmış fonksiyonu tamamen yitirilmiş kuzum, doktor kistin olduğu taraftan gebelik imkansız, diğer yumurtalık aşağı doğru inmiş dedi pazartesi günü çikolata kistinin sıvısı rahme akıyor mu ona bakacak eğer akıyorsa bağırsakta zarar gören bölge alınıp yeniden dikilecek kist temizlenecek en önemlisi sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak moralim çok bozuk😔İnşallah rahme sıvı akışı görülmez gerek kalmaz bu kadar ağır bir sürece

Çikolata kisti bağırsağa ve iç karna yapışıklık yapmış fonksiyonu tamamen yitirilmiş kuzum, doktor kistin olduğu taraftan gebelik imkansız, diğer yumurtalık aşağı doğru inmiş dedi pazartesi günü çikolata kistinin sıvısı rahme akıyor mu ona bakacak eğer akıyorsa bağırsakta zarar gören bölge alınıp yeniden dikilecek kist temizlenecek en önemlisi sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak moralim çok bozuk😔İnşallah rahme sıvı akışı görülmez gerek kalmaz bu kadar ağır bir sürece
Canım benim çok geçmiş olsun, öncelikle üzülmek yok sakin oluyorsun. Akış varsa bunun önüne geçilmesi gebeliği de kolaylaştırır. Hakkında hayırlısı olsun canım benim dualarım seninle ❤️ tek tüp de işimizi görür hem 💘

X