- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 37
Inşallahcanım tutar inşallah. Çünkü eşim bu konuda biraz inatçıPeki sizin tercihiniz siz bilirsiniz umarım tutar bebişimiz o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallahcanım tutar inşallah. Çünkü eşim bu konuda biraz inatçıPeki sizin tercihiniz siz bilirsiniz umarım tutar bebişimiz o zaman
Ben ilk başlangıçta klomenkullandım canım duphaston da kullandım. Ama doktorum yumurtlama düzenli olduğu için ilaç kullanmamı istemedi. Öyle işte ama eşimin tedavi için benim doktorum zeucit diye takviye verdi. Olmadı onunla da tedavi görmesi gerekiyor işte... Ama o istemiyorCanım sen şeyi denesene bi ya madem aşılama düşünmüyorsunuz femera diye bi ilaç var 5 günlük adetin 2. Günü başlıyorsun sabah akşam sadece 5 gün kullanıyorsun yumurtaların gelişmesi için sonra yeterli büyüklüğe gelince doktorum çatlatma iğnesi vermişti çatladı da sonra aşılama olmuştum sen aşılama olmazsın çatladığı için o günleri güzel değerlendirirsin bak benim arkadaşım sadece femera ile hamile kaldı bu arada eşin hangi takviyeyi kullandı denemek size kalmış
Benim doktorum tamamen kontrol olması gerekiyor diye ürolog görmesi gerekir dedi ama eşim artık ne kendi gidiyor nede beni götürüyor doktora. Inatçı biraz bu konuda bitkisel tedavi ile bebek sahibi ilanları duyduğu için bakalım şimdilik böyle düşünüyorKadın dogum uzmanlarıda söyluyor illa ürolojiye gitmenize gerek yok benim eşiminde değeri düşük 3 ay süre verip asılamaya geçilecek banada ilaç baslatti farklı bi doktora görunun isterseniz
Günaydın canım
Gunaydinlar
Beklemek en güzeli, olursa sürpriz olur benim de regl günüm bugün. Sabah ilk tuvalette gelirdi ama henüz yok. Ama dünden beri sancılarım var gelecek biliyorum. En son 3 gün önce test yapmıştım negatifti. Bekliyorum bakalım..Doktor şimdi yazdı kızlarr salı gününe kadar adet olmazsan o zaman test yaptır şimdi yapma sakın dedi
Günaydın kuzuuu
Evet canim bizimde öyle 2 hafta sürdürün ilişkiyi çatlamayı gördükten sonra da 2 defa olsunBende letu kullanıcam 5gün kullan dedi sonra gün aşırı ilişki dedi acaba sizindemi öyle
1 senelik takvimime baktımda sadece 1 ay denk gelmiş verimli gune gerisinde hiç denk getirememişiz bu zamana kadar olmamasıda normalmiş haniHerkeste olmuyor ki kuzu yerleşme kanaması
Öyle düşünme
Nasip bakalım, beklemediğin anda gelir belki
Doktor salı gunune kadar adet olmazsan o zamaj yap dedi şimdi yapma dedi gece yazdı bekliyorum hala gelen giden yok
Yok artık Sadece 1 ay mı1 senelik takvimime baktımda sadece 1 ay denk gelmiş verimli gune gerisinde hiç denk getirememişiz bu zamana kadar olmamasıda normalmiş hani
Ben son bir hafta neredeyse her gun test yapmıştım geçen ay :) bu ay engel olmaya calisicam kendime meselaİşde bende de aynı şeyler oluyordu ama dün kan testim 2.44 çıktı birlikte olalı 7 gün olmuşken heyecandan yaptırdım beklemek en doğrusu galiba bekletip güzel sonuç alalım inşallah
İnşallah. Ben geçen ay adetime bir gün kala yaptım 4 cıktı doktor gebelikten süphelendi gel bi dah yapalım yarın test dedi gitmedim zaten ertesi gün hastalandımİşde bende de aynı şeyler oluyordu ama dün kan testim 2.44 çıktı birlikte olalı 7 gün olmuşken heyecandan yaptırdım beklemek en doğrusu galiba bekletip güzel sonuç alalım inşallah
Ben 1 inde test yapmayı düsünüyorum 6 sı hastalancam erken gbelik testiyle cıkar belkiBen son bir hafta neredeyse her gun test yapmıştım geçen ay :) bu ay engel olmaya calisicam kendime mesela
Tedavi görmüşmuydun?Doktor salı gunune kadar adet olmazsan o zamaj yap dedi şimdi yapma dedi gece yazdı bekliyorum hala gelen giden yok
Akşama pik olur cnm buEki Görüntüle 2960384 Merhaba kızlar pik mi acaba en sondaki bilemedim
İllaki yerleşme kanaması olmuyor o tek başına belirleyici değil. Düştüğüm de oldu sağlıklı bir doğumum da hiç yerleşme kanamam olmadı.19.ncu günum oluyor kuzum yani normalde adet olsaydım 5.nci ve son günüm olacaktı..gebelik olsa yerlesme kanamasi olur diye dusunuyorum olmadi oyle biseysokulcek bianda galiba