Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen şeyi denesene bi ya madem aşılama düşünmüyorsunuz femera diye bi ilaç var 5 günlük adetin 2. Günü başlıyorsun sabah akşam sadece 5 gün kullanıyorsun yumurtaların gelişmesi için sonra yeterli büyüklüğe gelince doktorum çatlatma iğnesi vermişti çatladı da sonra aşılama olmuştum sen aşılama olmazsın çatladığı için o günleri güzel değerlendirirsin bak benim arkadaşım sadece femera ile hamile kaldı bu arada eşin hangi takviyeyi kullandı denemek size kalmış
Ben ilk başlangıçta klomenkullandım canım duphaston da kullandım. Ama doktorum yumurtlama düzenli olduğu için ilaç kullanmamı istemedi. Öyle işte ama eşimin tedavi için benim doktorum zeucit diye takviye verdi. Olmadı onunla da tedavi görmesi gerekiyor işte... Ama o istemiyor

Kadın dogum uzmanlarıda söyluyor illa ürolojiye gitmenize gerek yok benim eşiminde değeri düşük 3 ay süre verip asılamaya geçilecek banada ilaç baslatti farklı bi doktora görunun isterseniz
Benim doktorum tamamen kontrol olması gerekiyor diye ürolog görmesi gerekir dedi ama eşim artık ne kendi gidiyor nede beni götürüyor doktora. Inatçı biraz bu konuda bitkisel tedavi ile bebek sahibi ilanları duyduğu için bakalım şimdilik böyle düşünüyor

Doktor şimdi yazdı kızlarr salı gününe kadar adet olmazsan o zaman test yaptır şimdi yapma sakın dedi
Beklemek en güzeli, olursa sürpriz olur ☺️ benim de regl günüm bugün. Sabah ilk tuvalette gelirdi ama henüz yok. Ama dünden beri sancılarım var gelecek biliyorum. En son 3 gün önce test yapmıştım negatifti. Bekliyorum bakalım..

Herkeste olmuyor ki kuzu yerleşme kanaması
Öyle düşünme
Nasip bakalım, beklemediğin anda gelir belki❤️
1 senelik takvimime baktımda sadece 1 ay denk gelmiş verimli gune gerisinde hiç denk getirememişiz bu zamana kadar olmamasıda normalmiş hani 🤣🤣🤣

1 senelik takvimime baktımda sadece 1 ay denk gelmiş verimli gune gerisinde hiç denk getirememişiz bu zamana kadar olmamasıda normalmiş hani 🤣🤣🤣
Yok artık😁😁 Sadece 1 ay mı🤦‍♀️
Valla bizim o kadar sııkki ilişki aralığımız denk gelmeme şansı yok😁
Bazen eşimde diyor acaba biz zamanlarımı yanlıs hesaplıyoruz diye, mümkün değil😁
Ee üç ayda ilaç iğne derken artık saatini bile veriyor doktor ama olmayınca olmuyor işte nasip🤷‍♀️

İşde bende de aynı şeyler oluyordu ama dün kan testim 2.44 çıktı birlikte olalı 7 gün olmuşken heyecandan yaptırdım beklemek en doğrusu galiba bekletip güzel sonuç alalım inşallah
Ben son bir hafta neredeyse her gun test yapmıştım geçen ay :) bu ay engel olmaya calisicam kendime mesela

İşde bende de aynı şeyler oluyordu ama dün kan testim 2.44 çıktı birlikte olalı 7 gün olmuşken heyecandan yaptırdım beklemek en doğrusu galiba bekletip güzel sonuç alalım inşallah
İnşallah. Ben geçen ay adetime bir gün kala yaptım 4 cıktı doktor gebelikten süphelendi gel bi dah yapalım yarın test dedi gitmedim zaten ertesi gün hastalandım

3038FDF1-AC05-4771-9726-45C01E26F586.jpeg
Merhaba kızlar pik mi acaba en sondaki bilemedim

19.ncu günum oluyor kuzum yani normalde adet olsaydım 5.nci ve son günüm olacaktı..gebelik olsa yerlesme kanamasi olur diye dusunuyorum olmadi oyle biseysokulcek bianda galiba
İllaki yerleşme kanaması olmuyor o tek başına belirleyici değil. Düştüğüm de oldu sağlıklı bir doğumum da hiç yerleşme kanamam olmadı.

X