Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum inşallah allahtan ümit kesilmez ama içim çok bunaldı artık. Sizden de Allah razı olsun hepimiz ayni dertteyiz birbirimizi anlıyoruz. Etrafımda zaten konuşabilecek kimse yok içime ata ata bi hal oluyorum. Çevremde kimle konuşucam ki zaten bi kaç kişi var 19 20li yaşlarda afedersin adamlar ceket atmış hamile kalmışlar ilk aydan bana gelip tavsiye veriyorlar, gösteriş yapıyorlar. Allahim diyorum ben mi yanlış anlıyorum ama eşimde farkediyor sinir oluyor. Bende artık ne aceleniz vardı da o yaşta doğurdunuz hemen diyorum. Bilerek yapıyorlar çünkü
Allah biliyor ilk zaman 1 sene istemiyorum diyordum erken diye alışma süreci olsun diye
Valla neyse içim çok dolu
Aynen öyle bende bazılarına bilerek laf sokuyorum valla. Ben hala düşünmüyoruz diyorum.
Allah bizlere en kısa sürede nasip etsin canımm ❤️🤲

bir kere çıktıysa bir daha çıkar bu ay yuzumuz gülecek öyle hissediyorum
hıcbir belirtim yok ama hislerim böyle bakalım
Sizinde 25indeydi bat değil mi ? Ara ara kasiklarima ağrılar giriyor benimde sadece
En net diyebileceğim belirti bu

Kızlar benim bat 22 aralık. Sürekli acıkma hali canım sürekli bşyler istiyo şuan böle bşy olması normal mi yoksa ben mi kuruntu yapıyorm?

Kızlar burayı takip ede ede benimde kasıklarımda batmalar başladı... Ki benim gebe kalma ihtimalim 0, şuan korunuyoruz ve doğum kontrol hapı kullanıyoruz. Yani burada belirti aradıkça daha çok zorluyorsunuz kendinizi :D
Ben bile annam gebelik testi yapsam mı dedim :D

Back