- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Merhaba canım ben de hala beklyrm ama aşılamaya başladım Bnde hadi hayırlı haberler al inşallah doğum gününde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben de hala beklyrm ama aşılamaya başladım Bnde hadi hayırlı haberler al inşallah doğum gününde
İlkinde bariz varKuzum baksana sabahki üstteki olan onu görüp yaptığım da alttaki tam tersi olsa sevinicem ama kafamı karıştırıyor![]()
Amin aminnnHayırlısı ınsallah canm rabbim hepimizi sevindirsin![]()
Evet ikincisi birinciyi görüpte yaptığım test tam tersi olsa tamam umutlanicam daİlkinde bariz var
Ikincisinde göremedim
Kuzum sen nasılsın? Ne aşamadasın. Biz seni uğurlamıştık buradan..Aaaa çok sevindim hadi bakalım Allah emeğinin karşılığını verir inşallahBiraz zor bi süreç iğneler ilaçlar yoruyo ama hep sonunu düşün
![]()
bir kere çıktıysa bir daha çıkar bu ay yuzumuz gülecek öyle hissediyorumEvet ikincisi birinciyi görüpte yaptığım test tam tersi olsa tamam umutlanicam da![]()
Herseye raziyik yeterki pozitif olsun canim emeklerimiz bosa cikmasinAaaa çok sevindim hadi bakalım Allah emeğinin karşılığını verir inşallahBiraz zor bi süreç iğneler ilaçlar yoruyo ama hep sonunu düşün
![]()
İnşallah csnim inşallah gebelik dir1 buçuk yıldır hiç kuruma çizgisine denk gelemedim o yüzden acaba mi dedim![]()
Aynen öyle bende bazılarına bilerek laf sokuyorum valla. Ben hala düşünmüyoruz diyorum.Insallah kuzum inşallah allahtan ümit kesilmez ama içim çok bunaldı artık. Sizden de Allah razı olsun hepimiz ayni dertteyiz birbirimizi anlıyoruz. Etrafımda zaten konuşabilecek kimse yok içime ata ata bi hal oluyorum. Çevremde kimle konuşucam ki zaten bi kaç kişi var 19 20li yaşlarda afedersin adamlar ceket atmış hamile kalmışlar ilk aydan bana gelip tavsiye veriyorlar, gösteriş yapıyorlar. Allahim diyorum ben mi yanlış anlıyorum ama eşimde farkediyor sinir oluyor. Bende artık ne aceleniz vardı da o yaşta doğurdunuz hemen diyorum. Bilerek yapıyorlar çünkü
Allah biliyor ilk zaman 1 sene istemiyorum diyordum erken diye alışma süreci olsun diye
Valla neyse içim çok dolu
Sizinde 25indeydi bat değil mi ? Ara ara kasiklarima ağrılar giriyor benimde sadecebir kere çıktıysa bir daha çıkar bu ay yuzumuz gülecek öyle hissediyorum
hıcbir belirtim yok ama hislerim böyle bakalım
İnşallah allahtan umut kesilmezİnşallah csnim inşallah gebelik dir
Test yapın. Kkuruntularınızdan kurtulunKızlar benim bat 22 aralık. Sürekli acıkma hali canım sürekli bşyler istiyo şuan böle bşy olması normal mi yoksa ben mi kuruntu yapıyorm?
Aaa hadi bakalımmm seninde güzel haberini bekliyorummmmMerhaba canım ben de hala beklyrm ama aşılamaya başladım Bnde hadi hayırlı haberler al inşallah doğum gününde
Ewet çook uzun zamandır yoktum aşılama yaptırınca yol arkadaşlarım olmadan süreci beklemek istemedimKuzum sen nasılsın? Ne aşamadasın. Biz seni uğurlamıştık buradan..
Adet gününüzde ağrınız oldu mu ya benim cok varBen gecikmenin 3. Günü test yaptim sabırla bekledim
Yumurtlama akintisi oldu mu canimKızlar selam
Hiç biri pik değilmiş galiba gerçek pik i bugün gördüm C den önce T patladı
İnanamıyorum
Dünki değerlendirme ile inşallah tutar...
@Annesiyim123
Papatyamveben-Mavi
- Janna -
MaviSasa234
Aşılama oldum bugün reglin 1.gunu nasip
Ve geldiGeliyor gelmekte olan