Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de femara ve çatlatma iğnesi kullandım 18 kasım da çatlatma iğnesi yapıldı 20 kasımda birlikte olduk. O gecikme yapmıyormuş doktorum öyle söyledi. Sen biraz takip et bence belli mi olur allahtan ümid kesilmez.

Vallahi geçen ay ben de femara çatlatma ikilisini denedim. Gecikme yoktu bu ay L Lalalala1 canım Da çatlatma iğnesi yaptı gecikme yaşamadı. Fakat bu ay sadece femara kullandım kendi çatladı bugün 3. Gün de gecikmem hala gelmedi çok ama çok şaşkınım…

Kuzum ben temmuzda klomen catlatma iğnesinde 18.gün adet olmuştum gecikme yapmıştı o zaman

Canimm tam bana da aşılamada hep idrara sıkışık ol dediler mesane ve bağırsaklar sıkışık iken ayrıldığı için yumurtaları rahat görüyorlar mis ozellikle sordum hatta MaviSasa234
O vajinal muayne olmadan bakmak içinmiş. Vajinalse mesane boş, karından ise mesane dolu..

Kuzu arkadan gelişen başka yumurta var mıydı? Belki o tutmuştur

KIZLAR LÜTFEN AKIL VERİN
Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık

Kuzum ben temmuzda klomen catlatma iğnesinde 18.gün adet olmuştum gecikme yapmıştı o zaman
Ben çatlatma iğnesinin gecikme yapmadığını düşünüyorum.
Klomen hiç kullanmadım ama klomen sonrası kist kontrolü yaptırmak gerekir çünkü yaygın görüşe göre kist yapıyor hatta femara çok kist yapmada Bile doktorum kiste bağlı gecikme var mı diye baktı.
Ben çatlatma iğnesi olmadım bu ay femara östrojen dengemi değiştirmiş olabilir diye düşünüyorum Ama doktorum hayır diyor yani bu durumda bence evet

Bence yumurtlama doneminin hepsinde değerlendir biz yumurtlamadan bir gün öncesi. E yumurtlama günü toplam 5 gün değerlendirdik tuttu cnm

Gunaydin arkadaşlar..
Mide kazinmasi hissettim ilk defa hatta belirti ararken degil de midem kazıyor diye şikayet ederken buldum kendimi ama xok erken değil mi ya boyke şeyler için normalde 10 a kadar birsey yemesem hissetmem dalarim saat 8 de midem ağrıdı birsey yeme isteği uyandi

Ben yaptırmıştm kontrol kist yoktu kuzum herhalde geç çatlamıştı o zaman belkide:)
Belkide senın kı de geç çatlamıştrı yada aşı falan oldun mu bu ara

test harika gorunuyor

Günaydın kizceler , benim testler hala yolda görünüyor gelmeyecek sanırım şuan için yaşadığım bir belirtimde yok ara ara kasığımda agri oluyor adet olacakmisim gibi ve bel ağrısı birde iki gün once aşırı akintim oldu su gibi ama suan yok süt liman göğüs acısı ağrısı hassasiyetide yok yine gol değil galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…