Canım inşallahMaşallah maşallah harika görünüyor
Sağlıkla gelsin bebeğin
Ben de femara ve çatlatma iğnesi kullandım 18 kasım da çatlatma iğnesi yapıldı 20 kasımda birlikte olduk. O gecikme yapmıyormuş doktorum öyle söyledi. Sen biraz takip et bence belli mi olur allahtan ümid kesilmez.Geç yumurtlamadım canım, tam 15. Gün çatladı eğer olsaydı çıkardı. Femara kullandım belki o gecikme yapıyor bilemiyorum ben de
Bursa Acıbadem’e gittim. Oldukça bakımlı hastene olmasına rağmen açıkçası beğenmediğim bazı özellikleri var
2 yıl oldu canımBozma moralini canım dozunda yükseltmiş hem Allah’ın izniyle yumurtan da gelişir inşallah sıkma canını sakın tamam sen na kadardır deniyorsun bebek işini
Vallahi geçen ay ben de femara çatlatma ikilisini denedim. Gecikme yoktu bu ay L Lalalala1 canım Da çatlatma iğnesi yaptı gecikme yaşamadı. Fakat bu ay sadece femara kullandım kendi çatladı bugün 3. Gün de gecikmem hala gelmedi çok ama çok şaşkınım…Ben de femara ve çatlatma iğnesi kullandım 18 kasım da çatlatma iğnesi yapıldı 20 kasımda birlikte olduk. O gecikme yapmıyormuş doktorum öyle söyledi. Sen biraz takip et bence belli mi olur allahtan ümid kesilmez.
Kuzum ben temmuzda klomen catlatma iğnesinde 18.gün adet olmuştum gecikme yapmıştı o zaman
O vajinal muayne olmadan bakmak içinmiş. Vajinalse mesane boş, karından ise mesane dolu..Canimm tam bana da aşılamada hep idrara sıkışık ol dediler mesane ve bağırsaklar sıkışık iken ayrıldığı için yumurtaları rahat görüyorlar mis ozellikle sordum hattaMaviSasa234
Kuzu arkadan gelişen başka yumurta var mıydı? Belki o tutmuştur
Ben çatlatma iğnesinin gecikme yapmadığını düşünüyorum.Kuzum ben temmuzda klomen catlatma iğnesinde 18.gün adet olmuştum gecikme yapmıştı o zaman
Çok teşekkür ederim. Allah raz olsun. İnşallah istediğimize kavuşuruz en kısa zamandaEki Görüntüle 2970254
Marka veremiyoruz heralde burda ama dur atim ss i belki işinize yarar Eki Görüntüle 2970254
Ay seni yerim yaKuzu arkadan gelişen başka yumurta var mıydı? Belki o tutmuştur
Bugün 13. Gün o zaman benimde bir sonraki randevu 13.gün12. Gün Hım anladım vardır doktorun bi bildiği her halde doktoruna güveniyorsan
Bence yumurtlama doneminin hepsinde değerlendir biz yumurtlamadan bir gün öncesi. E yumurtlama günü toplam 5 gün değerlendirdik tuttu cnmKIZLAR LÜTFEN AKIL VERİN
Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık
evet ustten bakıldı karından sonra asılanma oldumO vajinal muayne olmadan bakmak içinmiş. Vajinalse mesane boş, karından ise mesane dolu..
Ben yaptırmıştm kontrol kist yoktu kuzum herhalde geç çatlamıştı o zaman belkide:)Ben çatlatma iğnesinin gecikme yapmadığını düşünüyorum.
Klomen hiç kullanmadım ama klomen sonrası kist kontrolü yaptırmak gerekir çünkü yaygın görüşe göre kist yapıyor hatta femara çok kist yapmada Bile doktorum kiste bağlı gecikme var mı diye baktı.
Ben çatlatma iğnesi olmadım bu ay femara östrojen dengemi değiştirmiş olabilir diye düşünüyorumAma doktorum hayır diyor yani bu durumda bence evet
5 gün üst üste mi değerlendirdiniz acabaBence yumurtlama doneminin hepsinde değerlendir biz yumurtlamadan bir gün öncesi. E yumurtlama günü toplam 5 gün değerlendirdik tuttu cnm
test harika gorunuyorKızlar 15.gün
Kaset testte almıştm ama malesef kendisi tamamiyle bozuk çıktı yani çizgi kısmı yırtılmıs bide böyle ürün satıyorlar eczanelerde cok ilginç…
Bu hatıra predictor earlysihep acaba predictor da bu çizgiyi görebilecek miyim diyordum çok şükür gördüm darısı da tez zamanda sizlerin başına olsun inşallah bugün kan vermeye gideceğim dua edin
Benim 15. Gün çatladı eminim kontorle gitmiştim hayır aşı olalı epey olduBen yaptırmıştm kontrol kist yoktu kuzum herhalde geç çatlamıştı o zaman belkide:)
Belkide senın kı de geç çatlamıştrı yada aşı falan oldun mu bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?