Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz benim doktorum gibi yapmış 10. Günde 14 mmken 12.günde 20 mm ve 17 mm oldu. 10 gün daha çok erken ki. Hem sana ayrı ayrı mı aldırdı iğneyi bana direk 900luk olandan yazdı bir iğne yetti. Eşimin konusuna gelince de doktor daha büyümez diye düşündüğü için ve bana da ya cumartesi ya da pazartesi dedi aşılamaya. Bende Çarşamba günü son ilişki olsun diye düşünüp yapmıştım. Ama birde bana dedi ki keşke Çarşamba ilişki olsaydı dedi Bende oldu dedim çok iyi o zaman dedi yani doktor zamanını hiç düşünmedi. Örnek alındığında eşimden tam 36 saat geçmişti
Allaha şükür korktum az çıkacak diye ama çıkmadı takviyelerde iyi geldi sanırım. Bi sorun olmamasına rağmen eşimde ikimizde arı sütü bal polen kullandık 1 ay
Zaten onda sorun yok doktor da belki o yüzden önemsemedi, benim cikolata kistim var 3 cm o yüzden 1 buçuk senedir yok bisey daha

Sinirlandirilmis diyor belki uyari gelmistie ama açılıyor belli saat sonra canim bakalim gelir mutlaka o

karaca3443 L Lalalala1 senistiyorruj MaviSasa234 sonuç negatif kızlar 0 civarlarında yani
Üzgünüm ama size güzel haber veremedim
Yok inanamam
Dur bakalım daha her şey bitmiş sayılmaz kaç yıldır değişmeyen adet tarihi bu ay değiştirse vardır bir sebebi..
Bize güzel haber veremedim diye üzülme burda hepimiz birbirimizin güsek haberine sevinip köyü sonucuna da üzülüyoruz tabi ama yok ben kabullenemedim umutluyum ben hala.
Hastaneyi mi aradın?

450 +450 olarak toplam 2 kutu aldım canım iğneyi 2. Kutuya geçtim 150x3 gün kullanıp cuma gidicem. Hala olmadıysa 1 kutu daha yazacak. Ne zaman teste gideceksin sonucu öğrenmeye. Benim eşimin değerleri düşüktü epey düzeldi hala ilaç kullsndırıyorum yinede lu aşıalamayı atlatalım diye. Bende de pco var

Evet canım mail attılar bana sonucu, hayırlısı
Ben de çok şaşkınım regl gecikmesine ama sağlık olsun

Sonuçlarını bekliyoruz

karaca3443 L Lalalala1 senistiyorruj MaviSasa234 sonuç negatif kızlar 0 civarlarında yani
Üzgünüm ama size güzel haber veremedim
Olsun kuzu bugün olmadıysa başka bir gün güzel haber paylaşırsın nolcak ki valla ben anlamam heveslendirdin beni bi şekilde hızlandır bu işi ayrıca bazen kanda bile çıkmıyor yani şuan buna da ihtimal veriyorum sana adet olana kadar rahat yok

Evet canım mail attılar bana sonucu, hayırlısı
Ben de çok şaşkınım regl gecikmesine ama sağlık olsun
Ama yumurta çatlamasını gördün.. progesteron yüksek
Rahim duvarı kalın.. Hiç dökülecek gibi değil..
Bence bekleyelim birşey var gibi..
Umudumuzu kaybetmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…