Biraz benim doktorum gibi yapmış 10. Günde 14 mmken 12.günde 20 mm ve 17 mm oldu. 10 gün daha çok erken ki. Hem sana ayrı ayrı mı aldırdı iğneyi bana direk 900luk olandan yazdı bir iğne yetti. Eşimin konusuna gelince de doktor daha büyümez diye düşündüğü için ve bana da ya cumartesi ya da pazartesi dedi aşılamaya. Bende Çarşamba günü son ilişki olsun diye düşünüp yapmıştım. Ama birde bana dedi ki keşke Çarşamba ilişki olsaydı dedi Bende oldu dedim çok iyi o zaman dedi yani doktor zamanını hiç düşünmedi. Örnek alındığında eşimden tam 36 saat geçmiştiÇok sağol canım. Eşinin bekleme durumu olmadan aşılama nasış yaptılar ki en az 3 gün perhiz istiyorlar. Bende 10.gündeyim kendimce daha erken diyorum genel 15 17 günleri yumurtlama oluyor diye doktor 10 mm hiç büyümemiş daha diyince moral gitti. Dozu arttırın a yine olmazsa iptal ederiz Bi dahaki ay deneriz dedi. O kadar masrafa baştan başlamak istemiyorum açıkçası bide zaman kaybı bakıcaz artık. Sen iğne saatlerini çok önrmsedin mi
Sinirlandirilmis diyor belki uyari gelmistie ama açılıyor belli saat sonra canim bakalimSiz profiline girince son yazdıklarını görmüyor musunuz ben şimdi baktım çıkıyor dondurulmuş değil yani. Kızın birisi kocasının ilgisizliğinden falan topik açmış arya da benim kocam beni özel hastaneye götürür baklava alır falan yazınca herkes de tepki gösterdi. Saçma şeyler işte. Belki dmeek istediği başka şeylerdi ama yanlışsa anlaşılmış olabilir. Ama okuyunca herkes yanlış anlar haliyle
Verdim canım ama pozitif değil ne yazık kiKan mı verdin
Evde test tutmamakta kötü.. buradan da ders çıkaralım
Yok inanamamkaraca3443 L Lalalala1 senistiyorruj MaviSasa234 sonuç negatif kızlar 0 civarlarında yani
Üzgünüm ama size güzel haber veremedim
Nasıl yaaa... Hastane sonucu mu vermişkaraca3443 L Lalalala1 senistiyorruj MaviSasa234 sonuç negatif kızlar 0 civarlarında yani
He he bundan sonra bir tane alacağım ben de geciken günler içinEvde test tutmamakta kötü.. buradan da ders çıkaralım
450 +450 olarak toplam 2 kutu aldım canım iğneyi 2. Kutuya geçtim 150x3 gün kullanıp cuma gidicem. Hala olmadıysa 1 kutu daha yazacak. Ne zaman teste gideceksin sonucu öğrenmeye. Benim eşimin değerleri düşüktü epey düzeldi hala ilaç kullsndırıyorum yinede lu aşıalamayı atlatalım diye. Bende de pco varBiraz benim doktorum gibi yapmış 10. Günde 14 mmken 12.günde 20 mm ve 17 mm oldu. 10 gün daha çok erken ki. Hem sana ayrı ayrı mı aldırdı iğneyi bana direk 900luk olandan yazdı bir iğne yetti. Eşimin konusuna gelince de doktor daha büyümez diye düşündüğü için ve bana da ya cumartesi ya da pazartesi dedi aşılamaya. Bende Çarşamba günü son ilişki olsun diye düşünüp yapmıştım. Ama birde bana dedi ki keşke Çarşamba ilişki olsaydı dedi Bende oldu dedim çok iyi o zaman dedi yani doktor zamanını hiç düşünmedi. Örnek alındığında eşimden tam 36 saat geçmişti
Allaha şükür korktum az çıkacak diye ama çıkmadı takviyelerde iyi geldi sanırım. Bi sorun olmamasına rağmen eşimde ikimizde arı sütü bal polen kullandık 1 ay
Zaten onda sorun yok doktor da belki o yüzden önemsemedi, benim cikolata kistim var 3 cm o yüzden 1 buçuk senedir yok bisey daha
Evet canım mail attılar bana sonucu, hayırlısıYok inanamam
Dur bakalım daha her şey bitmiş sayılmaz kaç yıldır değişmeyen adet tarihi bu ay değiştirse vardır bir sebebi..
Bize güzel haber veremedim diye üzülme burda hepimiz birbirimizin güsek haberine sevinip köyü sonucuna da üzülüyoruz tabi ama yok ben kabullenemedim umutluyum ben hala.
Hastaneyi mi aradın?
Mail attılar kuzuNasıl yaaa... Hastane sonucu mu vermiş
Sonuçlarını bekliyoruzYarin inşallah testlerimin gelmesini umuyorum yani ignenin 8. Günü nasipse başlamış olacağım
Bu arada bacilarim yazdiklarinizi tek tek oluyorum hepinizi merak ediyorum olumlu haberlerinize seviniyorm üzüldüğünüz durumlarda uzuluyorm sadece bazen vakit olmadigi icin tek tek yazamiyorumhepinizi seviyorum
Olsun kuzu bugün olmadıysa başka bir gün güzel haber paylaşırsın nolcak ki valla ben anlamam heveslendirdin beni bi şekilde hızlandır bu işikaraca3443 L Lalalala1 senistiyorruj MaviSasa234 sonuç negatif kızlar 0 civarlarında yani
Ama yumurta çatlamasını gördün.. progesteron yüksekEvet canım mail attılar bana sonucu, hayırlısı
Ben de çok şaşkınım regl gecikmesine ama sağlık olsun
karaca3443 L Lalalala1 senistiyorruj MaviSasa234 sonuç negatif kızlar 0 civarlarında yani
Canlar çok tatlısınız ama beta hcg de yaprak kımıldamamış kiAma yumurta çatlamasını gördün.. progesteron yüksek
Rahim duvarı kalın.. Hiç dökülecek gibi değil..
Bence bekleyelim birşey var gibi..
Umudumuzu kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?