Bence herşeyden önemlisi inanmamSence deneyecek olduklarım etkili olurmu
Sağlıklı beslenme iz süperrr sigarayı bırakmak zor olabilir ama belki azaltabikirsiniz kendibizs bir sınır koyarak hem bebis gelince icemiiceksinizzz
Sizin bat ne zaman?Hakketten ya o isi ne yapacağız ayin son gününe kadar değerlendirmeyi düşünüyorum bende
Gerçekten bu ay bilmiyorum ayrı bi hırsmı desem çaba mı desem farklı bişey var içimde bi umut farklı b umut var Allahım inşşalh bu umudum hevesim boşa değildirBence herşeyden önemlisi inanmamsen inan yapacaklarini inanarak yap o zaman eminim olacak
Ben enerjiye cok inanıyorum ama bu demek degilki enerji yolladim çok istedim hemen olsun. Eminim olacak ama belki olmasi gereken zaman iki ay sonra öyle düşünelim
Canım bende son ilişkim sırasında doktorun verdiği günlerde inanılmaz bir ağrı hissetmiştim ağlamıstım acıdan. Ama yumurtamda gayet güzel çatlamıs gebelik olmamıs. Olabiliyormus böyle ağrılar@
Merhabalar canım benim bu gün reglin 18.günü. 12. Gün yumurta kontrolüne gittiğimde 24mm yumurta vardı ama kist de olabilir dedi(reglken gittiğim muayenede küçük bi kist vardı o büyümüş olabilirmiş). 12. Gün progestron da 15.9 çıktı.
Şimdi benim sormak istediğim şey benim son üç dört gündür sol kasığım ilk başlarda sanki orda bir yara varmış gibi yürürken bile acıyordu göbekğimin hizasında üç parmak sol taraftan başladı aşağıya doğru indi acı şimdi de iki gündür böyle idrara sıkıştığımda yada otururken falan rahimime baskı oluyor. Birde affına sığınıyorum dün akşamki birliktelikte sanki rahimim patlayacakmış gibi acı hissettim. Şuan yazarken elimle hafif rahmimin olduğu kısma bastırdığımda sızlıyor. Sende yanlış hatırlamıyorsam rahmimde kasılmalar falan oluyor diye yazmıştın. Benimkilerle benzermiydi belirtilerin?
Ben aslında ilk göbeğimin hizasındayken kistten dolayı diyordum ama geçtiğimiz aylarda 3.5 cm kistim vardı tamam ağrım oluyordu ama hiç böyle olmamıştı hiç ilişki falan etkilememişti. Kafam çok karıştı
Sigarayı hamile kalınca bırakmayı düşünüyorum ve şuanda kendime günlük sınır koymaya çalışıyorum ki hamile kalınca bırakmam kolay olsun diyeSağlıklı beslenme iz süperrr sigarayı bırakmak zor olabilir ama belki azaltabikirsiniz kendibizs bir sınır koyarak hem bebis gelince icemiiceksinizzz
Stresten uzak dur bunların yanında kafana hiic bir şeyi takma
Benim rahim filmi çekildiğim ay doktorum ilişkiyi yasaklamadi ama cok umutlu konusmadi dogal akışına bıraktı herhangi birsey kullandırmadi, sonraki ay klomen ve catlatma iğnesi ile hamile kalmistimKızlaaarrr yine benbugün doktora gittim adetimin 3. Günü rahim filmi çektirmem için bir kaç yer adı verdi. Bende peki bu ayı pas mı gecicex letu vs bişey kullanmıcam mı dedim. Dediki ben bir ay daha letu deneyelim derim cok güzel büyüdü çatladı dedi. Gebelik olusmadı ama uzun aradan sonra kendiliğinden adet oldun dedi. Bi bakalım bir ay daha belki olur dedi. Şimdi size sorum su bugün letuya basladım ama yinede bu ay rahim filmi çektirsem mi? Yoksa bir ay daha letu kullanıp beklesem mi. Bu arada bende pcos var eşimde sorun yok. Folidoce ve myo fol diye takviye edici vitamin kullanıyorum. Uzun oldu hepinizi öpüyorum cevaplarsanız cok sevinirim
Tutabilir tabi çatlamayi degerlendirmissinzMerhabalar benim yumurtlama günüm pazar di degerlendiremedim dün çatlama oldu çatlama gününü 3 ilişki ile değerlendirdim bugün de değerlendirmeyi düşünüyorum sizce tutar mı yumurtlama gününü degerlendiremedigim için tereddütteyim
Artık eskisi gibi girmeyeceğim demişti ama uzun zaman oldu bende merak ettim dogrusuKızlarMavigrill e ne oldu uzun zamandır aktif değil yoksa hamişte bizim mi haberimiz yok? :)
Canım valla 1 saat falan vardı arada sanırım. Çünkü iki testte farklı olduğu için ikisinide denemek istedim. Bugün tekrar yapacağım test bakalımCanım arada kaç saat var. Bugün pik görmüşsün ve hemen çatlamış bence bugün mutlaka degerlendirin
Şu an doktora geldim ama kan testini vermem için sigortalı olduğum hastane olması gerekiyor. Şu am doktorumla konuşup o hastanenin acilinde kan testi verebilirim kuzu bekliyorum doktoruEe doktora gidecektinHiç vakit kaybetmeden yaptır bencede
Öyle mi dersin , hadi hayırlısıÖyle böyle yapmayanlarda hep hamile çıkıyor
Ne diyor stres ile alakalı doktorAyyy 24 çıktı ve sen hala acaba mı diye test yapmadın mı
Ya o ihtimal ile yaşamayı seviyorsan.. Büyü gibi geliyorsa
sana karşı saldırılarım devam edecek
Bence bu değer bat 1 kala en azından test yapmayı hakediyor
Karaca 19 ile her gün test yaptıDemekki yumurta çok sağlıklıydı..
Yasemin çekmez story izle.. Sebebısiz infertilite stres ile ilgili söyledikleri çok iyi
Canım malesef çikolata kisti kendiliğinden eriyen ya da hsg ile yokolan bişey değil, kasımda 10 gün hastaneye yatırdılar beni ve her gören doktor net olarak çikolata kisti dedi şüphe ile yaklaşan hiç olmadıEvet cnm ya bende bı umut ettim belki rahim filminden snra erimistir 2 ay önce cekilmistim. Çünkü doktor kendinden emindi ben çikolata kisti görmedim dedi
Benim değerlerim sana göre aşırı yüksekti bak görürsün folikül kisti çıkacak seninkisi, keşke benimde öyle olsaİnsallah benimde erimistir cnm çikolata kisti bazen eriyebiliyo. Benimde ilk öğrendiğimden snra daha da küçülmüş tü mesela. Bu gittiğim de ca125 değerime bakmadı ama baştan sona bakılan sonuçlar şu şekilde
22-73-36-40-49
73 çıktığında adetliydim ondan yükselmiş dedi 49 çıktığında da adete yakındı adet yakınken ve adetliyken yüksek cikiyomus bu değer. Keşke bu sefer de baktirsaydim hiç aklıma gelmedi
Benim ablamda bu kist var cnm genetik olabiliyormuş birde 2 3 doktor söyledi bana çikolata kisti olduğunu ama bu doktorla beraber bazı doktorlar da emin alamiyoCanım malesef çikolata kisti kendiliğinden eriyen ya da hsg ile yokolan bişey değil, kasımda 10 gün hastaneye yatırdılar beni ve her gören doktor net olarak çikolata kisti dedi şüphe ile yaklaşan hiç olmadı
İnşallah önceki doktor saçmalamıştırda öyle bir derdin yoktur
Çikolata kistinin görüntüsü diğer kistlerden farklı ben bile ayırt ediyorum kistin içi siyah değil gri ya da beyaz oluyor oda içinde ki kanamayı gösteriyor
Hiç çaresi de yok demi bununBenim değerlerim sana göre aşırı yüksekti bak görürsün folikül kisti çıkacak seninkisi, keşke benimde öyle olsa
Insallah tesekkur ederim 31 aralik veya 1 ocakSizin bat ne zaman?
İnşallah bekleyen herkes bu ay mutlu haberler alır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?