- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Bu kist çıktığından beri kaç Dr gezdim cnm hiçbirinden verim alamadım en son şehir hastanesi kaldı büyük bı hastane onada 15 tatilde gitmeyi düşünüyorumİnşallah çıkmamıştır ama sanmıyorum kuzucum, mesela benim kistten dolayı sağ tüpüm fonksiyonunu yitirmiş tamamen
Kolay çıkan bişey değil ama ayrıntılı incelemekte fayda var sen başka doktora da git bence
İnsallah benimde erimistir cnm çikolata kisti bazen eriyebiliyo. Benimde ilk öğrendiğimden snra daha da küçülmüş tü mesela. Bu gittiğim de ca125 değerime bakmadı ama baştan sona bakılan sonuçlar şu şekildeYaaa çok sevindim canım.. En son ki ca125 değerin kaçtı o da düştüyse kesin çikolata kisti değildir..adetle atılan basit kistlerden olabilir..
Benim 3 cm ken ca125 değerim 170 lerdeydi
1.8 cm e indiği zaman en son 76 ya düşmüş doktor çok garip çikolata kisti normalde öyle eriyen bir kist değildir ama dedi. 3 doktora göründüm üçü de net bir şey diyemiyor ben de anlamadım valla
Evet cnm ya bende bı umut ettim belki rahim filminden snra erimistir 2 ay önce cekilmistim. Çünkü doktor kendinden emindi ben çikolata kisti görmedim dediFarklı bir doktora da görün mutlaka ama çikolata kisti olmayabilir denmesi çok sevindirici
Sana kalmış cnm. Ama bence bı sakıncası olmuyoAnladım canım peki döllenme olduysa ilişki olmaması mı gerekiyor bundan sonra
Çok tecrübesizim
Yap gitsin kendine iskence etmeKızlar adete 3 gün kaldı. Dayanamıyorum kafayı yiyeceğim :) Belirti falan da yok. Test yapayım mı yoksa sabredeyim mi 3 gün daha ? Ama dayanamıyooorrruuuuuummmm...
Kızlar bu ay eşime harnıp pekmezi ceviz badem fındık + havuç suyu içiricem. Kendimde havuç yiyp bol bol havuç suyu içicem bende kullanıcam harnıp pekmezinden (keçiboynuzu pekmezi) yürüyüşe başladım artık akşamları. Ekmek yemeyi kesicem. Yumurta süt ağırlıklı beslnicem bol bolmeyve ceviz vs. Sizce bi sonuç elde edebilirmiyim. Ha bideeee b3k2 vitamini alcm damla olarak kullanıcam bide folikasit. Haa bide avakado yemeyi düşünüyorum. ( eşimdede bende de problem yok yumurtalarım gayet iyi büyüyor çatlıyor ama döllenme olmuyor. İkimizde sigara kullanıyoruz. Bu saydıklarım hem sperm hızı sayısı artsın diye hemde benim yumurtalarım daha kaliteli olsun diye ) İştende bi süre izin aldım 1 ay kadar yarın son günüm sonrası tatil eşimde gözünden rahatsız o yüzden raporlubu ay hırslandım sebepsizce @Selizay @H a s s a @Spicelover @esoss88
Çok sevindim erimesine, ekstra kullandığın bir şey oldu mu acabaİnsallah benimde erimistir cnm çikolata kisti bazen eriyebiliyo. Benimde ilk öğrendiğimden snra daha da küçülmüş tü mesela. Bu gittiğim de ca125 değerime bakmadı ama baştan sona bakılan sonuçlar şu şekilde
22-73-36-40-49
73 çıktığında adetliydim ondan yükselmiş dedi 49 çıktığında da adete yakındı adet yakınken ve adetliyken yüksek cikiyomus bu değer. Keşke bu sefer de baktirsaydim hiç aklıma gelmedi
BilemedimDaha uysal hareketlerle şey yapcaz
Akillar da tek bir soru gebemiyiz bizKasiklarimda çok belirgin ağrı var ya gebe miyim acaba neden ki bu ağrı
Umudumuzu kaybetmeden devam. regl oldugumuz her ay umut var demektir
Sence deneyecek olduklarım etkili olurmuUmudumuzu kaybetmeden devam. regl oldugumuz her ay umut var demektirve yapacagimiz her sey bebislerimiz için
O nasıl oluyor canım regl bitimiq hemen mi yaniBiraz kk da baktım yorumlara regl sonrasi iliski ile hamile kalan cok
Ee doktora gidecektinTest yapmadım canım 4 Ten sonra acilden kan mı versem diyorum
Aynen regl biter bitmezO nasıl oluyor canım regl bitimiq hemen mi yani
Yok bizi catlatmak için mahsus yapiyor benceEe doktora gidecektinHiç vakit kaybetmeden yaptır bencede
Öyle böyle yapmayanlarda hep hamile çıkıyorYok bizi catlatmak için mahsus yapiyor bence
Merhabalar canım benim bu gün reglin 18.günü. 12. Gün yumurta kontrolüne gittiğimde 24mm yumurta vardı ama kist de olabilir dedi(reglken gittiğim muayenede küçük bi kist vardı o büyümüş olabilirmiş). 12. Gün progestron da 15.9 çıktı.Evet canım ama surelab almayın hiç tavsiye etmiyorum
İnofolic combi kullanıyorum cnm ama gittiğim yer polikinlik olduğu için emin olamıyorum eridiğine küçük bı polikinlik çünkü cihazları eski büyük bı hastaneye gittiğimde orada goremezse o şekilde emin olurum eridiğineÇok sevindim erimesine, ekstra kullandığın bir şey oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?