- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Canm bu ay o kadar çok test yaptım ki hep silik çıktı ama sonra cikiyor 2 3 saat gecince ilk başlarda adetten önce kandada çıkmayınca kullanmaya başladım Perşembe günü gittim haftaneye cuma test yaptım sonradan citf çizgi çıktı cumartesi yaptım birşey çıkmadı bugün yine yaptım hemde iki tane birinde çıktı birinde çıkmadıBence var gibi canım. Kan vermeden sakin söktürücü icme.bide erken gebelik yapsaydın farklı markadan. Yada direk kan ver canim
İnşallah güzel haberi alırım femara kullanmıştım bu ayÇok iyi canim
HayırrGozun aydin hayirli olsunregl gecikti mi
Bilmiyorum ki, cuma gittim yumurta var dedi, cumartesi pazar ovulasyon testi yaptım çıkmadı, pazartesi de doktora gittim zaten. Ya cuma akşamı çatladı ya da kisttiKız bu asistan çatlamış yumurtanın sıvısını görmüş olmasın.. Yumurta çatlayınca rahimde sıvı oluyor… Hemen çatladığı gibi akıntı olmuyor sonuçtaDün mü çatladı..
Teşekkürler Allah herkese sağlıklı bebisler nasip etsinVallahi belirti konusu çok değişik ben de belirti bekliyorum da bakalım..
Henüz ben kan testi yapmadım ama siz tebrik ederim dünmüş zaten gününüz
Canım nasıl doktorlar var, kist ve yumurtayı nasıl ayırt edemezlerBilmiyorum ki, cuma gittim yumurta var dedi, cumartesi pazar ovulasyon testi yaptım çıkmadı, pazartesi de doktora gittim zaten. Ya cuma akşamı çatladı ya da kistti
Analdim canım ben geçen ay ovu testi ilk kukkandim bu ay almadım ya kendi halime biraktimİiyİmMm canım 24 Aralık tarihim.bu yine erken yumurtladim 10.gunde pik gördüm.sadece gobelik deliğimin orda ağrım oluyo . Oda ara sıra olduğu için başka bı belirtim yok canimmm. Sen nasılsın canimm. Seninnezamn
AyDoktoruna catlsyıp catlamadıgını kontrol ettirdin mi? Yada en kötü gidip bi progesteron testi verirsen yumurtanın catlayıp catlamadıgını anlamış olursun canım.
Off sorma hepsi beni buluyiiiCanım nasıl doktorlar var, kist ve yumurtayı nasıl ayırt edemezlerPes doğrusu…
Kuruma çizgisi olabilir canım. Söktürücü icemene rağmen adet olmadiysa Yinede içinde şüphe kalmasın canım ya erken gebelik yap yada kan ver canimm..Canm bu ay o kadar çok test yaptım ki hep silik çıktı ama sonra cikiyor 2 3 saat gecince ilk başlarda adetten önce kandada çıkmayınca kullanmaya başladım Perşembe günü gittim haftaneye cuma test yaptım sonradan citf çizgi çıktı cumartesi yaptım birşey çıkmadı bugün yine yaptım hemde iki tane birinde çıktı birinde çıkmadı
İnsalllh canım bende kullanmadım ovulasyon çok stres yaptı bende. İki güne bir degerlendirdik..sende sonra silik cizgiyede inanmıyorum artık canimmAnaldim canım ben geçen ay ovu testi ilk kukkandim bu ay almadım ya kendi halime biraktimpozitif testen sonra kanda çıkmayınca 28 Aralık canım benimde bakım nenolur bu ay insAllah güzel haberler alalım hepbirlikte
O kadar kuruma çizgisi olur mu pekiKuruma çizgisi olabilir canım. Söktürücü icemene rağmen adet olmadiysa Yinede içinde şüphe kalmasın canım ya erken gebelik yap yada kan ver canimm..
Bencede testler yanıltmis akintin olduğu gün yumurtlama olmuştur büyük ihtimalle haftaya test yaparsan çıkar bence İnşallah tutunmustur miniğin32-38 arası değişiyor genelde.. Bu ay dikkat ettim folik asit vs kullandım ilk defa
, bu arada gebelik testi yaptım tabiki negatif :) bu ay 14 ve 15.gün çok net (afedersiniz) uzayan akıntı dedikleri akıntıdan oldu, önceki aylar bu akıntıdan tam 14 gün sonra adet oluyordum hep. 14.gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik. Testte de 14.günün gecesi epey silik bir sonuç görmüştüm, hatta akıntı+çizgide silinme olunca kesin o gün çatladığını düşünmüştüm. Test koyu devam etse de ben o gün çatladığına inanmak istiyorumben pediatri asistan doktoruyum, kadın doğumcu arkadaşıma sordum biz folikul takibi yaparak ancak anlayabiliyoruz o kadar kolay bi şey değil, testlere para verme boşuna dedi. Hayırlısı bakalım hepimiz için tahmin ettiğim çatlama gününden 2 hafta sonra test yapıcam
Silik çizgi varKarartma olan ilk yaptığım dklar
BEMcE olmaz canim.belirgin çünkü. Ama geçen ay bı arkadasinda bı teste böyle çıktı malesef negatifti. Senin için en iyisi kan vermek..yada başka marka erken gebelik testi dene canimmO kadar kuruma çizgisi olur mu peki
İnsallah canım dua et bende güzel haberi paylaşım burdan sizinleAmin canim amiinnnpeşimden gel emi sende insallah.
Canim ben erken gebelik testine inanmiyorm ilk hamileligimi hiç belli etmedi halbuki hamileydimBEMcE olmaz canim.belirgin çünkü. Ama geçen ay bı arkadasinda bı teste böyle çıktı malesef negatifti. Senin için en iyisi kan vermek..yada başka marka erken gebelik testi dene canimm
Belki evet ama kuruma mi değil mi bilemiyorum hem. Çıkmıyor cunkuSilik çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?