- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Yani o zaman havalardan da olabilir dongun degismiste olabilir canimOvulasyon testi yapmıyorum artık ama sanmam ya zaten yumurtlama heray aynı tarihte oluyordu olsa çıkardı kesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani o zaman havalardan da olabilir dongun degismiste olabilir canimOvulasyon testi yapmıyorum artık ama sanmam ya zaten yumurtlama heray aynı tarihte oluyordu olsa çıkardı kesin![]()
Olamaz bu bariz hamilelik çok tebriklerKızlar reglime 2 gun var dayanamadım test yaptım.regl yakin diye de kızarmış olabilir mi hormonlardan . Cok heyecanliyim
Çok teşekkürler.Olamaz bu bariz hamilelik çok tebrikler![]()
Canım A annesiyim birde göbek deligimin altında bi çizgi belirmiş uzunca dikine.. kızımdaysa olmuştu bu. Belki buda bi belirtidir..Guzel kalpli arkadaşım cok teşekkür ederim evet senin hislerin doğru cikti. Inşallah sağlıkla ilerler sağlıklı bi evlat olur..belirtilerim kasik batması inceden ağrı özellikle sol kasık batıyor ..Belim ağrıyor göğüslerim biraz şişti ve hassas. Arada da sıcak basıyor ama o cok yok
Yok bende inofolic combi kullandım. Aksine regl düzensizliği olanlarda regl düzene sokuyorGebe olursam böyle isterim ne mutlu hele de sağlıklıysa.
Canım sen bilebilirsin belki ben maxijuno kullandım içeriğini Atıcam Sana içinde yoğun inositol var. Acaba adet gecikmesi yapar mı diye düşünüyorum.
Bir kaç kişiden yorum gördüm forumda bir kaç kişi de asla diyor yani yaşamamışlar
Ben kullanalı daha 15 gün oldu gerçi.. bugün kaygımdan da içmedim henüz ama detaylı okuyunca aslında yapmıyor sen ne dersin?
Ediyorum ben hepEvet erken gebelik testi. Yarin a randevu aldim bakalim insallah saglikla ilerler dualarınıza talibim![]()
Öğlen bir bitki çayı içmemi yazmışdı. Ya papatla ya adaçayı bende ilk 10gün(döngünün 15gününe kadar) onu içtim. Ama bende yumurtlama 20den sonra olmuşdu.Bebisiniz hayırlı olsun saglikla gelsin inşallah. Adacayi beni biraz korkutuyor size ne için tavsiye etmişti diyetisyeniniz
Amiinn canim hepimizinnEdiyorum ben hepİnşa Allah her şey gönlünüzce olsun
![]()
Bir soru sorucam, o sizden akıyormu?Anladım canım bende progestani alıyorum fitil gibi
İnositol neden yumurtlamadan sonra kesilsinYok bende inofolic combi kullandım. Aksine regl düzensizliği olanlarda regl düzene sokuyor
Baya içeriği de dolu doluymuş.. Niye yumurtlamadan sonra kullandın bende onu anlamadım...
Evet ya çok iğrenç bembeyaz benim bu ay çok akıntım var şu gibi onunla beraber hep coşuyorBir soru sorucam, o sizden akıyormu?bende akıyordu
Benim regl düzensizliğim yoktu.Yok bende inofolic combi kullandım. Aksine regl düzensizliği olanlarda regl düzene sokuyor
Baya içeriği de dolu doluymuş.. Niye yumurtlamadan sonra kullandın bende onu anlamadım...
Bendede öyleEvet ya çok iğrenç bembeyaz benim bu ay çok akıntım var şu gibi onunla beraber hep coşuyor
Anladim teşekkürlerÖğlen bir bitki çayı içmemi yazmışdı. Ya papatla ya adaçayı bende ilk 10gün(döngünün 15gününe kadar) onu içtim. Ama bende yumurtlama 20den sonra olmuşdu.
Ben 15 gündür kullanıyorsun diye düşündüm. Eğer yüksek doz folik asit kullanman gerekiyorsa bunlardaki doz az geliyordur. Folbiol 2.5 g içeriyor, Onu veya doktor miktarını az buldu ise folbiol tableti yarıya kırıp içebilirsin...İnositol neden yumurtlamadan sonra kesilsindetaylı baktığımda sadece yumurtlama için değil aslında sistematik görevleri var diye görüyorum. Geçen aylar 40 gün ( 2 kutu ) inofolic kullandım onu da kesmemiştim. Kesmememin nedeni benim pıhtılaşma testlerimde bir değişken ( folik Asite bağlı olan ) homozigot çıktı yüksek doz folik kullanmam gerekiyor dolayıyla her gün folik için içiyordum bunları.
15 gündür de buna geçtim diğerleri bitti diyeSebepler böyle
Anladım zaten.. O yüzden sordum niye yumurtlamadan sonra kullandın diye ama zaten devamlı kullanıyormuşsun :) Bende tüp bebek öncesi kullandım 3 ay.. Ben faydasını gördüm diye düşünüyorumBenim regl düzensizliğim yoktu.
İnositolu yumurta kalitesi için içmek istedim![]()
Canım 40 gün inofolic kullandım 15 gündür de bu şaseyi tüketiyorum açıkçası yumurtlamadan sonra bırakmadım.Anladım zaten.. O yüzden sordum niye yumurtlamadan sonra kullandın diye ama zaten devamlı kullanıyormuşsun :) Bende tüp bebek öncesi kullandım 3 ay.. Ben faydasını gördüm diye düşünüyorum![]()
Bi degerlendiremeyip kimyasal sonrasi hemen kalanda benim hamişsin hamiş kostum geldim cokkk sevindim haberineÇok teşekkür ederim ekim de 5.7 idi değerim adete 2 gun kala.. belli belirsiz çizgi vardı.regl gunu de regl oldum zaten..bu epey ilerlemiş gibi dimi beta. Ayy cok şaşırdım bu ay hic değerlendiremedik birde
Eğer gebe isem şu an folik için doktorumla karar veririm bu şaseyi bırakırım tabiBen 15 gündür kullanıyorsun diye düşündüm. Eğer yüksek doz folik asit kullanman gerekiyorsa bunlardaki doz az geliyordur. Folbiol 2.5 g içeriyor, Onu veya doktor miktarını az buldu ise folbiol tableti yarıya kırıp içebilirsin...
Devamlı kullanıyorsan adet gecikmsi de yaşamaman gerekir...
Sende pıhtılaşma mı var ? Doğru mu anladım?
Gozun aydin hayirli olsunkızlar sonuç 61.5 geldi