Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ayda aşılamami yaptırdın canım benim ablamin 10 gün idrar negatif 15 günü 100 çıkmıştı beta

benim de cuma 97ydi bugun 430. bende biraz bozuldum. daha katlanır diyordum ama sizinde böyle ise normaldır o zmn ikimizinkide :)))
Ay inşallah normaldir 3gun geçti ya 2gunde iki katı artması gerekiyormuş ya ona göre hesaplayınız 3gunde 3 katı artmali normal gibi geldi

Benim lab arkadaşım şuan 4 aylık midesi bile bulanmadı… 1 hafta baş dönmesi yaşadı..
Gebe olursam böyle isterim ne mutlu hele de sağlıklıysa.
Canım sen bilebilirsin belki ben maxijuno kullandım içeriğini Atıcam Sana içinde yoğun inositol var. Acaba adet gecikmesi yapar mı diye düşünüyorum.
Bir kaç kişiden yorum gördüm forumda bir kaç kişi de asla diyor yani yaşamamışlar
Ben kullanalı daha 15 gün oldu gerçi.. bugün kaygımdan da içmedim henüz ama detaylı okuyunca aslında yapmıyor sen ne dersin?

Eklentiler

• image.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 49
Bu ayda aşılamami yaptırdın canım benim ablamin 10 gün idrar negatif 15 günü 100 çıkmıştı beta
Evet canım bu ayda asılama denedık, olmazsa ama bırakıcam ya esımın degerlerı falan baya düzeldi olursa olur artık nasip.
benımde gecen ay 17kasımda 24 cıktı degerım 19 unda 14e düştü. sınra regl oldum

Aynı şeyi ben de düşündüm çünkü gebelikte de hep koyu gidiyor ama testi sabah yapsan daha iyi olur

Hayırl ugurlu olsun saglıkla gelsin insallah.ben çatlatma iğnesini ilkkez denedim.iğneden 15gün sonra regl mi olmak gerekiyo

İiyİmMm canım 24 Aralık tarihim.bu yine erken yumurtladim 10.gunde pik gördüm.sadece gobelik deliğimin orda ağrım oluyo . Oda ara sıra olduğu için başka bı belirtim yok canimmm. Sen nasılsın canimm. Seninnezamn
Emoş nasılsın canım iyi misin senin beklenen bat ne zaman varmı değişiklik

Kızlar reglime 2 gun var dayanamadım test yaptım.regl yakin diye de kızarmış olabilir mi hormonlardan . Cok heyecanliyim
Ayy maşallah canım bagiriyo ben burdayım diye hayırlı olsun İnşallah çok sevindim dün benim içimden geçmişti hamilesin bence diye demiştim sana belirtilerin nelerdi bacım

Ay inşallah normaldir 3gun geçti ya 2gunde iki katı artması gerekiyormuş ya ona göre hesaplayınız 3gunde 3 katı artmali normal gibi geldi
hımm tamam o zmn, iyiyiz bncde
ben hergun 2 katı artmalı sanıyordum sabah sabah baya üzüldüm, çevremde kimse bilmiyor, herkesin cocugu var ama haberler

Benim adete yakın 1 hafta kala felan hep bu şekilde koyu cikiyo gebelik varmı diye takip ettigimde gebelik sandım hatta

Kaç günde bir regl oluyosun cnm ovu ya geç başlamışsın ben 10 11. Günler yumurtlama gören biriyim mesela. Tabi gebelik te olabilir insanlar o şekilde de öğreniyo ama git gide koyulasmasi lazım gebelik tede

Ayy maşallah canım bagiriyo ben burdayım diye hayırlı olsun İnşallah çok sevindim dün benim içimden geçmişti hamilesin bence diye demiştim sana belirtilerin nelerdi bacım
Guzel kalpli arkadaşım cok teşekkür ederim evet senin hislerin doğru cikti. Inşallah sağlıkla ilerler sağlıklı bi evlat olur..belirtilerim kasik batması inceden ağrı özellikle sol kasık batıyor ..Belim ağrıyor göğüslerim biraz şişti ve hassas. Arada da sıcak basıyor ama o cok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…