Amin inşallah ama ilk aydan gebe kalan arkadaşları görünce diyorum neden bizde olmadiçok yenısıınnnn ınsallah fazla bekletmez canım.
ben 3 yıllık evlıyım 2 yıldır hamıle kalamadım,gecen aykı asılamada kımyasal yaşadım bakalım bu ay neler olacak.
amiiinnnn inşallaahh,Allah hayırlıısyla nasip etsin hepimize
Tatlım anladım o kısmı ama anlamadığım nokta benim gördüğüm seri test örneklerinde hiç 4-5 gün üst üste bu kadar koyuluk yok 1-2 testte koyulaşıp geri silikleşiyor, benim son 4 gün testlerim şu şekildeSuanda da yumurtlama olmamış canım yapmaya devam et belki yumurtlamanı kaçırmış ta olabilirsin örnek olarak resim atim sana yumurtlama t cizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olunca oluyo
evet bıde ben fıtıl kullanıyorum oda yapıyor yada iğneden olabılırOvulasyon sonrasi progesteron yükseliyor o yuzden gebe kalsak da kalmasak da bu belirtileri yaşıyoruz o kadar cok arastirip okuyorum ki
4 gündür yaptığım gibi koyulaşıyor testler mi bozuk diye düşünmeye başladım, gördüğüm bi çok örnekte pik gününe kadar ve pik sonrası nerdeyse hiç görünmeyecek kadar silikSuanda da yumurtlama olmamış canım yapmaya devam et belki yumurtlamanı kaçırmış ta olabilirsin örnek olarak resim atim sana yumurtlama t cizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olunca oluyo
Ben bir günde 4 tane test yapmıştım ya geçen ayKafa aynı bacım yaptığım teste boşa gitmesin diye iki kere isemisligim var benimde
Fitil kullanan çoğu kisi sonrasında gebe kaldığını yazmistievet bıde ben fıtıl kullanıyorum oda yapıyor yada iğneden olabılır
ahhh cookk erken bunu soylemek içinn, bizim ıkı seneyi geçti.Amin inşallah ama ilk aydan gebe kalan arkadaşları görünce diyorum neden bizde olmadi
bende gecen ay tuttu aşılamam ama kımyasal oldu degerım dustu ınsallah bu sefer oyle olmazFitil kullanan çoğu kisi sonrasında gebe kaldığını yazmisti
Bakalım kısmetimizde ne zaman var. Her adet olunca diyorum bu ay takip etmeyeceğim ama olmuyor isteahhh cookk erken bunu soylemek içinn, bizim ıkı seneyi geçti.
herşey nasıp kımıının ılk geceden kımının 5sene sonra.
evet oyle oluyorr bende adet olunca kızıp dıyorum tm ya demekkı zamanı var bıter bıtmez başa dönüyorumBakalım kısmetimizde ne zaman var. Her adet olunca diyorum bu ay takip etmeyeceğim ama olmuyor iste
Hangi fitilevet bıde ben fıtıl kullanıyorum oda yapıyor yada iğneden olabılır
lutınus canım, progesteran ıcerıyorHangi fitil
Gec döllenme vs olabilir miOfff kızlar aşılamaya başlcm ama hala regl olmadım bat 11 aralıktı teste yaptım negatif heray sekmeden gelen regl gelmiyo acaba neden olablr ki
Anladım canım bende progestani alıyorum fitil gibilutınus canım, progesteran ıcerıyor
Kaçırmış olabilirsin dediniz ya ben 11.gün yapmaya başladım çok silikti başladığımda. Eşimle haftasonları görüşebildiğimiz için 8.gün de değerlendirmiştik (ovulasyon olma ihtimali hiç düşünmemiştim erken diye, belirti hatırlamıyorum o yüzden)Suanda da yumurtlama olmamış canım yapmaya devam et belki yumurtlamanı kaçırmış ta olabilirsin örnek olarak resim atim sana yumurtlama t cizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olunca oluyo
aynen oda aynıdır,benım gecen aykı kımyasalda da gogus agrım cok olmustu acıma gıbı ama koltuk altından ıtıbaren sımdı de bugun başladı gogus agrım acaba mı dıyorum tuttumu ama işte tedirginim. test günümde 20si dahaAnladım canım bende progestani alıyorum fitil gibi
Yaaaaa o kadar sevindim ki masallah bariz belli çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin insallah kuzucumKızlar reglime 2 gun var dayanamadım test yaptım.regl yakin diye de kızarmış olabilir mi hormonlardan . Cok heyecanliyim
Aminnnnn insAllahÇok teşekkür ederimRabbim sizlerede bu duyguyu nasip etsin inşallah
Ben bir günde 4 tane test yapmıştım ya geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?