Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah ama ilk aydan gebe kalan arkadaşları görünce diyorum neden bizde olmadi

Suanda da yumurtlama olmamış canım yapmaya devam et belki yumurtlamanı kaçırmış ta olabilirsin örnek olarak resim atim sana yumurtlama t cizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olunca oluyo
Tatlım anladım o kısmı ama anlamadığım nokta benim gördüğüm seri test örneklerinde hiç 4-5 gün üst üste bu kadar koyuluk yok 1-2 testte koyulaşıp geri silikleşiyor, benim son 4 gün testlerim şu şekilde

Eklentiler

• IMG_20211211_002709.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20211211_132224_com.android.gallery3d.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20211211_133232.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20211212_195913.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20211213_135359.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 39
Suanda da yumurtlama olmamış canım yapmaya devam et belki yumurtlamanı kaçırmış ta olabilirsin örnek olarak resim atim sana yumurtlama t cizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olunca oluyo
4 gündür yaptığım gibi koyulaşıyor testler mi bozuk diye düşünmeye başladım, gördüğüm bi çok örnekte pik gününe kadar ve pik sonrası nerdeyse hiç görünmeyecek kadar silik
Test bende işe yaramayacak sanırım

Kaçırmış olabilirsin dediniz ya ben 11.gün yapmaya başladım çok silikti başladığımda. Eşimle haftasonları görüşebildiğimiz için 8.gün de değerlendirmiştik (ovulasyon olma ihtimali hiç düşünmemiştim erken diye, belirti hatırlamıyorum o yüzden)
Acaba küçük bi ihtimal gebelik var da o yüzden mi hep koyu çıkıyor diye bi gebelik testi yapıcam işten çıkınca ama sanmıyorum

Anladım canım bende progestani alıyorum fitil gibi
aynen oda aynıdır,benım gecen aykı kımyasalda da gogus agrım cok olmustu acıma gıbı ama koltuk altından ıtıbaren sımdı de bugun başladı gogus agrım acaba mı dıyorum tuttumu ama işte tedirginim. test günümde 20si daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…