Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar merhaba
Bugün de yaptım bir tık daha silik gibi ama yine de koyu, hiç bi şey anlamadım bu işten daha yapmicam sanırım ilk foto dün, 2.bugün
Suanda da yumurtlama olmamış canım yapmaya devam et belki yumurtlamanı kaçırmış ta olabilirsin örnek olarak resim atim sana yumurtlama t cizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olunca oluyo

Eklentiler

• IMG20210807130014.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 36
benımde 20aralık , sankı karnım agrıyor sınır bozucu ya bnde 6aralıkta aşılama oldum
Ben alternatif yöntemlere daha geçmedim 5 aylik evliyim hic korunmadim. Allah size de hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Benimde yumurtlama 9 aralikti birbirimizi haberdar edelim

O zaman sabr et. Özel zaten 4-5e kadar alıyor diye biliyorum. Adetin geciktiği gün kan testi yaptır. Normal kaset testleri al, yarında yap. Sizin yapdığınız erken gebelikdı dimi?
Evet erken gebelik testi. Yarin a randevu aldim bakalim insallah saglikla ilerler dualarınıza talibim

Ben alternatif yöntemlere daha geçmedim 5 aylik evliyim hic korunmadim. Allah size de hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Benimde yumurtlama 9 aralikti birbirimizi haberdar edelim
çok yenısıınnnn ınsallah fazla bekletmez canım.
ben 3 yıllık evlıyım 2 yıldır hamıle kalamadım,gecen aykı asılamada kımyasal yaşadım bakalım bu ay neler olacak.
amiiinnnn inşallaahh,Allah hayırlıısyla nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…