Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım gelen bir regl yokEee bi gelişme var mo?
İyi yapmışsıııınnnÖğle arası sizi dinledim bende gittim acile. Tepeden tırnağa baktılar Ekg idrar tahlili vsen son kan almak akıllarına geldi
neyse aldılar sonucta birazdan cıkar sonuç çok heyecanlıyım
Bugün 4. Hafta 6. Günkaç haftalık hamilesiniz acaba?
Bi sakin ol lütfen stres yapma stres çok etkiliyor. Doktorun gün verdimi şu gün test yapabilirsin veya kan verebilirsin diyekızlar merhaba size sorum var 30 kasımda iğne oldum 1 aralıkta aşılama yapıldı. cumartesi sabah aşılama gününü de sayarsak 11. gün sabahı predictor early testi yaptım silik çizgi çıktı. bugün sabah 13. günde aynı testi yaptım negatif ne düşümeyelim sizce lütfen yardım edin kafayı yicem ne düşüneceğimi şaşırdım
Hadi ya çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik hamile kalıp sağlıklı bebişin olurKızlar selam. Bu sabah kanamam başladı malesef. Hastaneye gittim kimyasal gebelikmiş. Beta 1190dan 499a düştü. Ben artık düşük sonrası gebelik planlayanlara kaçarhepinize sağlıklı gebelik diliyorum Allah bana da en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin
aşılamadan 2 hafta sonra test yap dedi çarşamba günü 2 hafta olucak 2 gün var yani olsa çıkardı herhalde ama beni umutlandıran cumartesi yaptığım test oldu orda silik çizgi çıktı sonra negatife döndüBi sakin ol lütfen stres yapma stres çok etkiliyor. Doktorun gün verdimi şu gün test yapabilirsin veya kan verebilirsin diye![]()
Ben hissediyorum ama sen hissetmiyorsun.. Bi testi halediyor ama artık bu kadar beklemişken yarın yaparsınHayır canım gelen bir regl yokDün ya da bu sabah bekliyordum ama şu an gelmedi. Bu gece bakalım neler olacak
![]()
Var mı dersin ya olsaydı anlaşılırdı sanki yarında beklerim ben kuzu ama sonra yapacağımBen hissediyorum ama sen hissetmiyorsun.. Bi testi halediyor ama artık bu kadar beklemişken yarın yaparsın![]()
Sağol canım amin inşallahHadi ya çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik hamile kalıp sağlıklı bebişin olur
Bekle bakalım 2 gün daha varsa zaten vardır stres iyi gelmezaşılamadan 2 hafta sonra test yap dedi çarşamba günü 2 hafta olucak 2 gün var yani olsa çıkardı herhalde ama beni umutlandıran cumartesi yaptığım test oldu orda silik çizgi çıktı sonra negatife döndü
Teyzelerim ben burdayım artık diyorYa severim senin bebişini ya ne kadar da güzel kendini gösteriyor annesine
Allahım çok şükür kuzumKızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınızahaftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin
![]()
Janna sanırım hamilesinKız bitsede seneye yeniletmek zorundayım zaten 9 ayıda kapsamıyordu 2 sene üst üste yaptırmak zorınlu modüler olanda![]()
Çok teşekkür ederim kuzum evet inşallah sağlıklı devam ederJanna sanırım hamilesinbir süredir gruplarda denk geliyoruz seninle. Şimdi görünce çok çok mutlu oldum. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Kaç tl diyor bunapredictor early almak için gittim ama eczanede bu marka vardı sormadan para vermek istemedim nasıl bu marka biliyor musunuz kızlar
Canım çok üzüldüm gerçekten… bat tarihini kaç gün geçti kanaman başladığında? Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin bu mutluluğu inşallah sana canımKızlar selam. Bu sabah kanamam başladı malesef. Hastaneye gittim kimyasal gebelikmiş. Beta 1190dan 499a düştü. Ben artık düşük sonrası gebelik planlayanlara kaçarhepinize sağlıklı gebelik diliyorum Allah bana da en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin