• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam. Bu sabah kanamam başladı malesef. Hastaneye gittim kimyasal gebelikmiş. Beta 1190dan 499a düştü. Ben artık düşük sonrası gebelik planlayanlara kaçar 🙋‍♀️ hepinize sağlıklı gebelik diliyorum Allah bana da en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin

kızlar merhaba size sorum var 30 kasımda iğne oldum 1 aralıkta aşılama yapıldı. cumartesi sabah aşılama gününü de sayarsak 11. gün sabahı predictor early testi yaptım silik çizgi çıktı. bugün sabah 13. günde aynı testi yaptım negatif ne düşümeyelim sizce lütfen yardım edin kafayı yicem ne düşüneceğimi şaşırdım

kızlar merhaba size sorum var 30 kasımda iğne oldum 1 aralıkta aşılama yapıldı. cumartesi sabah aşılama gününü de sayarsak 11. gün sabahı predictor early testi yaptım silik çizgi çıktı. bugün sabah 13. günde aynı testi yaptım negatif ne düşümeyelim sizce lütfen yardım edin kafayı yicem ne düşüneceğimi şaşırdım
Bi sakin ol lütfen stres yapma stres çok etkiliyor. Doktorun gün verdimi şu gün test yapabilirsin veya kan verebilirsin diye :stop:

Kızlar selam. Bu sabah kanamam başladı malesef. Hastaneye gittim kimyasal gebelikmiş. Beta 1190dan 499a düştü. Ben artık düşük sonrası gebelik planlayanlara kaçar 🙋‍♀️ hepinize sağlıklı gebelik diliyorum Allah bana da en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Hadi ya çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik hamile kalıp sağlıklı bebişin olur

Bi sakin ol lütfen stres yapma stres çok etkiliyor. Doktorun gün verdimi şu gün test yapabilirsin veya kan verebilirsin diye :stop:
aşılamadan 2 hafta sonra test yap dedi çarşamba günü 2 hafta olucak 2 gün var yani olsa çıkardı herhalde ama beni umutlandıran cumartesi yaptığım test oldu orda silik çizgi çıktı sonra negatife döndü

aşılamadan 2 hafta sonra test yap dedi çarşamba günü 2 hafta olucak 2 gün var yani olsa çıkardı herhalde ama beni umutlandıran cumartesi yaptığım test oldu orda silik çizgi çıktı sonra negatife döndü
Bekle bakalım 2 gün daha varsa zaten vardır stres iyi gelmez :110:

Kızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınıza 🙏 haftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin ❤️🙏
Allahım çok şükür kuzum🙏🏻🥰🧿
En kısa zamanda kalp atısınıda duyun insallah

predictor early almak için gittim ama eczanede bu marka vardı sormadan para vermek istemedim nasıl bu marka biliyor musunuz kızlar

Eklentiler

• IMG-20211213-WA0005.jpg
    IMG-20211213-WA0005.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 112
Canım çok üzüldüm gerçekten… bat tarihini kaç gün geçti kanaman başladığında? Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin bu mutluluğu inşallah sana canım🙏🏻

Back