Ve hala test yapmadın vay beVay canına
Evet bugün bat günüm
Günaydın arkadaşlar bugün takvime göre 4+6 yum öğlen doktor randevum var inşallah kese görürüz ya çok endişeliyim. Bugün kimler doktora gidiyordu? Hepimiz güzel sonuç alırız inşallah
Ayy çok sevindimKızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınızahaftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin
Kuzum iyiyim sen nasılsın ? Çarşamba günü vereceğim kan kuzumSelam canım nasılsın değerlerin nasıl yükseldi mi kan verdiniz mi tekrar
He heVe hala test yapmadın vay be
Of deme be nasıl dayancan o kadarHe heya ben perşembeye kadar reglim gelmez ve test yapmaz isem
Bilmem yarından sonra kan versem diye düşünürüm tabiOf deme be nasıl dayancan o kadar
Ballgirl selaaam yine benInsallah
Bunlar nasıl harika ilk ayda bebişi buldunuz mu?3dakika içinde çektim. Lh piki bu olsa gerekhiç yapmamıştım ovulasyon testi. Almıştım yaparım diye
Size nasip olsun en kısa zamanda inşa Allah AminBunlar nasıl harika ilk ayda bebişi buldunuz mu?
Bu ay ilk kez mi korunmadınız demek istedimSize nasip olsun en kısa zamanda inşa Allah AminYarın gideceğim kese için. İlk denememi diye sordunuz anlamadım?
Yok canım 3ay oldu korunmayalı. Ama ben kilo almıştım. Spor birde diyet yaptım o ay hamilelik nasip oldu. Bende over tembelliği vardı solda. Kiloda etkiliyordu dahada. Dedim bir kaç ay spor diyetle kilo verip sonra düşünürüm. Hatta adete yakın hamile kaldım ben. Demekki spor baya etkiliBu ay ilk kez mi korunmadınız demek istedim
İnşallah
Bat 4 aralıktı kuzu 9 gün geçti yani. 3 gün önce kahverengi akıntı şeklinde başladı rahimde kanaman yok yerleşmedir dedi doktorum. Ctesi pazar da az az devam etti. Bu sabah kırmızıya döndü yoğun adet kanaması gibi oldu. Amin inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik geçiririmCanım çok üzüldüm gerçekten… bat tarihini kaç gün geçti kanaman başladığında? Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin bu mutluluğu inşallah sana canım
ayy ne güzel ya 3 ay makul bir süre . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi belirtilerin oldu biraz bahseder misin ?Yok canım 3ay oldu korunmayalı. Ama ben kilo almıştım. Spor birde diyet yaptım o ay hamilelik nasip oldu. Bende over tembelliği vardı solda. Kiloda etkiliyordu dahada. Dedim bir kaç ay spor diyetle kilo verip sonra düşünürüm. Hatta adete yakın hamile kaldım ben. Demekki spor baya etkilievlenmeden öncede spor yapdığım zamanlar hiç şaşmazdı günüm. Ama bırakınca 40gün içinde oluyordu. O yüzden ben düşünüyorum hamile kalmak zorlaştı çünki yediğimiz belli değil. Doğal beslenirsek her şey mümkün En kısa zamanda size nasip inşa Allah
Amin hepimize nasıp eylesin inşa Allah Rabbimayy ne güzel ya 3 ay makul bir süre . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi belirtilerin oldu biraz bahseder misin ?
Yok ya bu kesin hamilelikKızlar reglime 2 gun var dayanamadım test yaptım.regl yakin diye de kızarmış olabilir mi hormonlardan . Cok heyecanliyim
Bu bahsettikleri batma olayı olmadı mı ?Amin hepimize nasıp eylesin inşa Allah Rabbim
Bende akıntım çoğaldı baya. Spordandır diye düşündüm çünki hep kardiyo yapıyodum. Ama regl öncesi akıntı azalır normalde, bende şeffaf su gibi akıntılar çoktu. Gaz, gögüsler dolgunlaştı(bende hep adete yakın olur ama bu kez farklıydı yavaş yavaş arttı ağrısı) birde fecii bel ağrısı çektimşu an hiçbiri yok birtek gögüs dolgunlugu kaldı
Çok teşekkür ederim ekim de 5.7 idi değerim adete 2 gun kala.. belli belirsiz çizgi vardı.regl gunu de regl oldum zaten..bu epey ilerlemiş gibi dimi beta. Ayy cok şaşırdım bu ay hic değerlendiremedik birdeYok ya bu kesin hamilelikHiç bir hormon bu kadar kızartmazki. Hayırlı olsun
Şimdi arada bir oluyor ama rahatsız edici değilBu bahsettikleri batma olayı olmadı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?