Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar bugün takvime göre 4+6 yum öğlen doktor randevum var inşallah kese görürüz ya çok endişeliyim. Bugün kimler doktora gidiyordu? Hepimiz güzel sonuç alırız inşallah
Ayy çok sevindim Bizim sizinle değerler nerdeyse aynıydı inşa Allah bende yarın gideceğim bende görürüm tebrik ediyorum sizi

3dakika içinde çektim. Lh piki bu olsa gerek hiç yapmamıştım ovulasyon testi. Almıştım yaparım diye

Eklentiler

• CF83AA82-7663-4207-87F4-EF7DC926B9D7.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 102
Bu ay ilk kez mi korunmadınız demek istedim
İnşallah
Yok canım 3ay oldu korunmayalı. Ama ben kilo almıştım. Spor birde diyet yaptım o ay hamilelik nasip oldu. Bende over tembelliği vardı solda. Kiloda etkiliyordu dahada. Dedim bir kaç ay spor diyetle kilo verip sonra düşünürüm. Hatta adete yakın hamile kaldım ben. Demekki spor baya etkili evlenmeden öncede spor yapdığım zamanlar hiç şaşmazdı günüm. Ama bırakınca 40gün içinde oluyordu. O yüzden ben düşünüyorum hamile kalmak zorlaştı çünki yediğimiz belli değil. Doğal beslenirsek her şey mümkün En kısa zamanda size nasip inşa Allah

Canım çok üzüldüm gerçekten… bat tarihini kaç gün geçti kanaman başladığında? Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin bu mutluluğu inşallah sana canım
Bat 4 aralıktı kuzu 9 gün geçti yani. 3 gün önce kahverengi akıntı şeklinde başladı rahimde kanaman yok yerleşmedir dedi doktorum. Ctesi pazar da az az devam etti. Bu sabah kırmızıya döndü yoğun adet kanaması gibi oldu. Amin inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik geçiririm

ayy ne güzel ya 3 ay makul bir süre . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi belirtilerin oldu biraz bahseder misin ?

ayy ne güzel ya 3 ay makul bir süre . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi belirtilerin oldu biraz bahseder misin ?
Amin hepimize nasıp eylesin inşa Allah Rabbim
Bende akıntım çoğaldı baya. Spordandır diye düşündüm çünki hep kardiyo yapıyodum. Ama regl öncesi akıntı azalır normalde, bende şeffaf su gibi akıntılar çoktu. Gaz, gögüsler dolgunlaştı(bende hep adete yakın olur ama bu kez farklıydı yavaş yavaş arttı ağrısı) birde fecii bel ağrısı çektim şu an hiçbiri yok birtek gögüs dolgunlugu kaldı

Bu bahsettikleri batma olayı olmadı mı ?

Yok ya bu kesin hamilelik Hiç bir hormon bu kadar kızartmazki. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim ekim de 5.7 idi değerim adete 2 gun kala.. belli belirsiz çizgi vardı.regl gunu de regl oldum zaten..bu epey ilerlemiş gibi dimi beta. Ayy cok şaşırdım bu ay hic değerlendiremedik birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…