• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım döngünün kaçıncı günündesin?
Merhaba canım 17 bugün
Bugünki testim 10.dakikada şöyle oldu
8.gunu de değerlendirmiştik gebelikten dolayı böyle çıkmaz değil mi? Yani 4 gündür epey koyu testlerim hiç silik çıkmıyor

Eklentiler

• IMG_20211213_135359.jpg
    IMG_20211213_135359.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 80
ss aldım bunları unuturum çünkü dün canım istedi havuç doğradım limon sıktım tuzladım yedim 😂 suyu zaten çok içen bi insanım . balda tamamdır babamın arıları var 😂şalgam desen adanalıyım zaten adanadayım😂
Protein ağırlıklı beslen birde bemiks al eczaneden çok ucuz bütün b vit karşık redokson al suda eriyen çinko tutunmaya destek oluyormuş

Merhaba canım 17 bugün
Bugünki testim 10.dakikada şöyle oldu
8.gunu de değerlendirmiştik gebelikten dolayı böyle çıkmaz değil mi? Yani 4 gündür epey koyu testlerim hiç silik çıkmıyor
Canım ilk yumurtlamanın üstünden 9 gün geçmiş belki gebelik vardır 🙄 bi gebelik testi yapsana. Pko olanlarda da hep koyu çıkıyormuş sonlara doğru. Ya da çift yumurtluyor olabilirsin diyeceğim ama dört günde çatlardı herhalde. Ben bi kere 19.gün yumurtladım, illa erken olacak diye bir şey yok. 8.günkü yumurtlama testi de bugünkü gibi koyuysa sen bi erken gebelik bi de normal kaset test yap canım hemen 🙈

Kızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınıza 🙏 haftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin ❤️🙏

Canım ilk yumurtlamanın üstünden 9 gün geçmiş belki gebelik vardır 🙄 bi gebelik testi yapsana. Pko olanlarda da hep koyu çıkıyormuş sonlara doğru. Ya da çift yumurtluyor olabilirsin diyeceğim ama dört günde çatlardı herhalde. Ben bi kere 19.gün yumurtladım, illa erken olacak diye bir şey yok. 8.günkü yumurtlama testi de bugünkü gibi koyuysa sen bi erken gebelik bi de normal kaset test yap canım hemen 🙈
8.gün ovulasyon testi yapmıyordum malesef 🙈, pko da yok bende öyle söylediler hormonlara da bakıldı
Kafam çok karışık :) sanmıyorum gebelik olduğunu 8.gün erken değil mi benim en az 35 gün sürüyor döngülerim genelde
Yine de gebelik testi yapacağım, sıvı tüketimi ile ilgili dikkat etmem gereken bir şey var mı nasıl yapayım, laboquick ovulasyon testlerinin yanında verilen laboquick gebelik testi var elimde

8.gün ovulasyon testi yapmıyordum malesef 🙈, pko da yok bende öyle söylediler hormonlara da bakıldı
Kafam çok karışık :) sanmıyorum gebelik olduğunu 8.gün erken değil mi benim en az 35 gün sürüyor döngülerim genelde
Yine de gebelik testi yapacağım, sıvı tüketimi ile ilgili dikkat etmem gereken bir şey var mı nasıl yapayım, laboquick ovulasyon testlerinin yanında verilen laboquick gebelik testi var elimde
Canım 8.gün yumurtlamayı neye göre dedin o zaman? Bir tane gebelik yap bakalım. Bir saat su içme öyle yap bakalım

Yumurtlama akıntın var mı peki? Ya da 8.günde olmuş muydu

Offf kızlar aşılamaya başlcm ama hala regl olmadım bat 11 aralıktı teste yaptım negatif heray sekmeden gelen regl gelmiyo acaba neden olablr ki

Kızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınıza 🙏 haftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin ❤️🙏
maşallaaah ya Allah saglıkla kavustursun
bızlerede nasıp olsun bu sevınc ınsallah

çok çok güzel bi haber rabbim sağlıkla ilerleyip sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏

kaç haftalık hamilesiniz acaba?

kızlar merhaba size sorum var 30 kasımda iğne oldum 1 aralıkta aşılama yapıldı. cumartesi sabah aşılama gününü de sayarsak 11. gün sabahı predictor early testi yaptım silik çizgi çıktı. bugün sabah 13. günde aynı testi yaptım negatif ne düşümeyelim sizce lütfen yardım edin kafayı yicem ne düşüneceğimi şaşırdım

acilden mi giriorsun canım. Bir de ne diosun girince gebelik testi yaptırcam sadece demek yeterli mi :KK70: etrafımda bi sürü hastane var bir tanesi yapmıyor ya izin de alamıyorum. Keşke idrar testi gibi evde yapıversek :KK70:
ilk gidişlerimde öyle söylüyordum kadın doğum acilde. yapıyorlardı en son bi daha gelme dediler bana

Back