- 16 Kasım 2021
- 544
- 400
- 33
Merhaba canım 17 bugünCanım döngünün kaçıncı günündesin?
Bugünki testim 10.dakikada şöyle oldu
8.gunu de değerlendirmiştik gebelikten dolayı böyle çıkmaz değil mi? Yani 4 gündür epey koyu testlerim hiç silik çıkmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım 17 bugünCanım döngünün kaçıncı günündesin?
Hatta en koyu bugün diyebilirimMerhaba canım 17 bugün
8.gunu de değerlendirmiştik gebelikten dolayı böyle çıkmaz değil mi? Yani 4 gündür epey koyu testlerim hiç silik çıkmıyor
Protein ağırlıklı beslen birde bemiks al eczaneden çok ucuz bütün b vit karşık redokson al suda eriyen çinko tutunmaya destek oluyormuşss aldım bunları unuturum çünkü dün canım istedi havuç doğradım limon sıktım tuzladım yedimsuyu zaten çok içen bi insanım . balda tamamdır babamın arıları var
şalgam desen adanalıyım zaten adanadayım
![]()
Canım ilk yumurtlamanın üstünden 9 gün geçmiş belki gebelik vardırMerhaba canım 17 bugün
8.gün ovulasyon testi yapmıyordum malesefCanım ilk yumurtlamanın üstünden 9 gün geçmiş belki gebelik vardırbi gebelik testi yapsana. Pko olanlarda da hep koyu çıkıyormuş sonlara doğru. Ya da çift yumurtluyor olabilirsin diyeceğim ama dört günde çatlardı herhalde. Ben bi kere 19.gün yumurtladım, illa erken olacak diye bir şey yok. 8.günkü yumurtlama testi de bugünkü gibi koyuysa sen bi erken gebelik bi de normal kaset test yap canım hemen
![]()
Canım 8.gün yumurtlamayı neye göre dedin o zaman? Bir tane gebelik yap bakalım. Bir saat su içme öyle yap bakalım8.gün ovulasyon testi yapmıyordum malesef, pko da yok bende öyle söylediler hormonlara da bakıldı
Kafam çok karışık :) sanmıyorum gebelik olduğunu 8.gün erken değil mi benim en az 35 gün sürüyor döngülerim genelde
Yine de gebelik testi yapacağım, sıvı tüketimi ile ilgili dikkat etmem gereken bir şey var mı nasıl yapayım, laboquick ovulasyon testlerinin yanında verilen laboquick gebelik testi var elimde
Yumurtlama akıntın var mı peki? Ya da 8.günde olmuş muydu8.gün ovulasyon testi yapmıyordum malesef, pko da yok bende öyle söylediler hormonlara da bakıldı
Kafam çok karışık :) sanmıyorum gebelik olduğunu 8.gün erken değil mi benim en az 35 gün sürüyor döngülerim genelde
Yine de gebelik testi yapacağım, sıvı tüketimi ile ilgili dikkat etmem gereken bir şey var mı nasıl yapayım, laboquick ovulasyon testlerinin yanında verilen laboquick gebelik testi var elimde
maşallaaah ya Allah saglıkla kavustursunKızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınızahaftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin
![]()
Yok kuzu bana dediGünaydın
Ben bunu yeni gördüm
Ablana mı demiş? Anlayamadım ?
Ne zaman başlasam bunlaraProtein ağırlıklı beslen birde bemiks al eczaneden çok ucuz bütün b vit karşık redokson al suda eriyen çinko tutunmaya destek oluyormuş
çok çok güzel bi haber rabbim sağlıkla ilerleyip sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınızahaftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin
![]()
Vay canınaYok kuzu bana dedi
Senin bat günün durum nedir?
kaç haftalık hamilesiniz acaba?Kızlar doktordan çıktım çok şükür keseyi gördük dış gebelikten çok korkuyordum. Hadi ben hamilelik vitaminlerine geçiş yapıyorum darısı başınızahaftaya bugün de bebeği görmeyi umuyoruz inşallah allahım sağlıklı ilerlesin
![]()
Canım reglin başladıysa şimdiden başla zararı yok ben öyle yaptımNe zaman başlasam bunlara
hayır yarım saat geç geliyorum sadece tahlil olduğu için çok zaman kaybetmiyorum kiHastalik izni saymiyorlar mi?
ilk gidişlerimde öyle söylüyordum kadın doğum acilde. yapıyorlardı en son bi daha gelme dediler banaacilden mi giriorsun canım. Bir de ne diosun girince gebelik testi yaptırcam sadece demek yeterli mietrafımda bi sürü hastane var bir tanesi yapmıyor ya izin de alamıyorum. Keşke idrar testi gibi evde yapıversek
![]()
Eee bi gelişme var mo?Vay canına
Evet bugün bat günüm![]()