Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kimmiş bu bende baktırayım

Kızlar merhaba normalde regl tarihim 11 aralıkdı fakat geç yumurtlama oldu adetimi 1 sayarsak 19. Gün yumurtladım 21. Günde çatlamış oldu şimdi çatlama sonrası 13. Gündeyim idrar testi ne zaman yapabilirim ?
Yarın sabah ilk idrarla yapabilirsin bence varsa çıkar kaset testte. Erken gebelik testleri yaniltabiliyomus

Saolasin cnm yarın yumurtlama üzerinden 7 gün geçmiş oluyo baktirmayi düşünüyorum İnşallah erinmeyip gidebilirsem hiç baktirmamisim şimdiye kadar
Mutlaka baktır canım, ben yeni bir doktora başlayacağım bu ay bana dedi ki eğer progesteron baktırmamış olsaydın kendi kendine yumurtlama oluyor mu ona bakmamız gerekecekti dedi yani bir ay ileriye taşıdı, baktır değerine kafanda soru işareti de kalmaz.Gitmezsen keşke uyanıp gitseydim dersin

Ay hiç anlamam öyle şeylerden ama ürktüm ya

Muska dedikleri şey büyüdür büyük olasılıkla yapılan eşyayı yada artık yedirilip vs mı yapıldı her ne yolsa sağlam bir hoca ile (para almayan bu işi ilmi için yapan ) bozarlar Rukye dinlemesini öneririm sürekli bu tarz manevi rahatsızlıklar için Rukye sünnetle sabit bir tedavi yöntemidir

Ne baktiriyorsunuz Annesiyim123

Ben kalkarım sorun değil de oğlum sabah erken uyanamiyo pek yani ben uyandiriyosam. Onun durumuna bağlı o yuzdn birazda cnm yoksa çok merak ediyorum. Birde ovu da hep 10 11 günleri yumurtlama oluyo ben 11 e göre düşünüp gidicem şuan ovu kullanmadığım icin catlamadan 8 gün geçmiş olsa mesela sonuç yanıltır mi

Yumurtlamis miyim yumurtlamamis miyim onun değerine cnm ben yumurtlamamda problem olduğunu düşünmüyorum çünkü 24 günde bı düzenli adet gören insanım ovu testi 8 9 ay kadar kullandım hep pik gördüm. Bence benim sorunum çikolata kistinden dolayı yumurtalarım sağlıksız gelisiyo bunuda anlayamiyomusuz malesef

Gebelik oluşmadıysa giderek düşer canım bir an önce gitmeye bak
Ben 12. gün yumurtladım 18. gün yani 6 gün sonra baktırdım 15 küsür çıktı 21 gün baktırdım 8 küsüre düştü, gün önemli.
10 üstü çıkarsa doğal güzel yumurtlama olmuş diyor doktorlar

Anladım cnm hiç sağlık ocağında kan vermedim acaba saat kaça kadar kan aliyolar

Anladım cnm hiç sağlık ocağında kan vermedim acaba saat kaça kadar kan aliyolar
Bizim burda 10.00 a kadar ama ben sağlık ocağında giriş yaptırıp devlet hastanesi laboratuvarında veriyorum hep geç kaldığım için sizin orada öyle uygulama olmayabilir bence sen yarınlık oğlunu erken uyandır

Benimde aynıydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…