Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn kuzum inşallah bende snein güzel habelerini bekliyorum canım benim
Tüp bebek doktoru var barış bey dışında onunla iletişimde oluyorsun ilk aşılama yada tüp bebek kısmı için ilaç kullanımı vs. oglen onunla konuştuk beş gbi Barış bey aradı öyle pozitif öyle içten ki motivasyonu çok yüksek.
İlk aşılama için yumurtanın döllenmesi bile bir sey dedi demekki olabiliyor biseyler bu açıdan hiç düşünmemiştim moralim bozulmuştu.
Demekki sağlıklı değildi ve vücudun bunu atabiliyor burdsn düşün dedi.haftaya tekrar kan ver dedi inşallah sıfırlanır dış gebelik vs olmamamsi için takip etmemiz lazm dedi.
Hayırlısı Allah'tan

Pardon benim 10 unda pik olmuş 11 i catlama 10 gun geçmiş 2 3 gundur adet olacakmışım gibi ağrim var yaklaştı herhal benim
Bu hesaba göre benim bat yine değişti Ay az kalmış valla. Elimdeki testlerin yorumlarında ovulasyondan 12 gun sonrasilik cizgi görenler var. 26 Kasimda test yapabilirim yani. 1 hafta kaldı.

Sana zahmet olacak ama son bir kez listede beni 1 Aralık tan 28 Kasim'a alabilir misin? Ben o başlığa gideyim. Cok tesekkur ederim şimdiden.

Cok az kalmış, cok heyecanlandım. Ben de çok akıntı var diyemem. Normal su an için. Benim meme hassasiyeti ve baş dönmesi olmustu ilkinde. Simdi bu belirtilere odaklandım ama her ikisi de olmadi.

Aynen öyle kuzu, bencede gebelik elde etmek bile büyük bişey
Hiç sonuç alamayabilirdin de
Dediği gibi sağlıksızmıs vücut atmıs, öyle düşünmek lazım
İnsallah dış gebelik falan değildir, onun sonlandırma süreçleri biraz daha farklı oluyor ama zannetmiyorm ben öyle olduğunu
Onda düzensiz ve aşırı bi artış görünüyor genelde beta da
Seninki düşmüş sonuçta
Hayırlısı insallahh

Canim ben de gidicem doktora başta benim de senin ki gibiydi lekeler ama bitmedi ve kahverengine döndü. Tuvalete gittikçe değil günlerdir günlük ped kullanıyorum.randevu aldım pazartesi günü için

Cok az kalmış, cok heyecanlandım. Ben de çok akıntı var diyemem. Normal su an için. Benim meme hassasiyeti ve baş dönmesi olmustu ilkinde. Simdi bu belirtilere odaklandım ama her ikisi de olmadi.
Hiçbiri birbirini tutmuyor ki benim tedavisiz pek mümkün değil zaten gelişmiyor yumurtalarım yeterince ama bu ay çok güzel bir pik gördüm o yüzden umutluyum güzel haberler veririz inşallah

Hiçbiri birbirini tutmuyor ki benim tedavisiz pek mümkün değil zaten gelişmiyor yumurtalarım yeterince ama bu ay çok güzel bir pik gördüm o yüzden umutluyum güzel haberler veririz inşallah
Insallah. Ben sayenizde az zaman kaldığını keşfettim. Surda 4 gün sonra testlere başlayabilirsiniz. Ben daha 10 gun beklerim diye düşünüyordum. Simdi geri sayıma basladim. Dollenmeden 10 gun sonra testte ckabiliyomus. Vay canına

İnşallah kuzum bir adet olsaydım rahatlayacam.
Evet dış gebelik çok , zormuş Allah kimseye yaşatmasın
İnşallah sağlıkla gelsin bebislerimiz

Ohooo sen o zamana keseyi görürdün şu son günler işkence gibi.. kafayı dağıtmak lazım

Üzüldum sağlık olsun kuzum

İnşallah kuzum bir adet olsaydım rahatlayacam.
Evet dış gebelik çok , zormuş Allah kimseye yaşatmasın
İnşallah sağlıkla gelsin bebislerimiz
Olur insallah hemen, düşüş devam ediyorsa yani kesinse
Adet söktürücü masaj falan yapabilirsin
O bende çok işe yarıyor
İnsallahh kuzucum

Olur insallah hemen, düşüş devam ediyorsa yani kesinse
Adet söktürücü masaj falan yapabilirsin
O bende çok işe yarıyor
İnsallahh kuzucum
Yarın bir baktircam umarım düşmüştür değer.
Evet ya yumurtlama ve adet söktürücü masaj bende de işe yarıyor
Sağol canım benim

Sende durumlar ne bakayım korunmayı bırakmıştın en son
Geçen ay sonunda bıraktık tutmadı kuzum tekrar deneyeceğiz salı günü yumurtalarımı kontrol edecek. Bu hafta fitil uyguluyorum enfeksiyon olmuş bende kasıntı vardı baya zaten.
Eşimde baya dişi apse falan yaptı o da bir sürü antibiyotik iciyo yüzü sisti bakalım insallah deneyrbiliriz haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…