Ay çok geçmiş olsun. İyice bir arınırsınız antibiyotiklerle bomba gibi gelirGeçen ay sonunda bıraktık tutmadı kuzum tekrar deneyeceğiz salı günü yumurtalarımı kontrol edecek. Bu hafta fitil uyguluyorum enfeksiyon olmuş bende kasıntı vardı baya zaten.
Eşimde baya dişi apse falan yaptı o da bir sürü antibiyotik iciyo yüzü sisti bakalım insallah deneyrbiliriz haftaya.
canim sen hamile degil miydin ne kurtaji hayir olsunSende durumlar ne bakayım korunmayı bırakmıştın en son
Kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumcanim sen hamile degil miydin ne kurtaji hayir olsun
Çok geçmiş olsun Allahın izniyle inşallah yine güzel haberler alırsınızKalp atışı olmadığı için kürtaj oldum
Bat 12 Aralık.. İnşallah bat yazdığım son grup olur, hepimiz anneler grubuna geçeriz inşallah..Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
yapma yaa uzulme desemde bos biliyorum ben bile kimyasalda mahfoldum o pozitifi gormek bile annelige hazirliyor insani insallah bu sefer saglikli gebeliklerimiz bebeklerimiz olur gecmis olsunKalp atışı olmadığı için kürtaj oldum
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bat 21 Aralık .2.aşılama da başarısız.Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bugun yapicaktim gebelik yoktur umutlandırma kendini dedim ve vazgeçtim hatta idrari felanda hazirlamistimKuzum hicc belli olmaz biliyosun ki bunun icin 1 tane yumurta ve 1 tane sperm yeterlidiraslında bi erken gebelik testi yapsann
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Beni de ekler misiniz rica etsem bat 18 aralık... kasım ayı gibi boll bereketli bolll gebeli ay olur inşallahhh Allah herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin(Aminnn)Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Piki bekleme 1 gün arayla başlayın kuzu calismalara önceside önemli11.günden selamlar bugün pike yaklaşmışım bu hafta calısmalar insallah baslayacak
Oyle koyulasmaya basladıgı zaman dan ilişki önemli bi gün arayla yapmaya başlayın canım illa pik Olcak ilişki olcak diye beklemePiki bekleme 1 gün arayla başlayın kuzu calismalara önceside önemli
Kuzu eşimin dişi apse yaptı suan ağrısı var antibiyotikte iciyo o yüzden baslayamadıkPiki bekleme 1 gün arayla başlayın kuzu calismalara önceside önemli
Bat 4 aralık beni de eklermisinizzKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?