Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok geçmiş olsun. İyice bir arınırsınız antibiyotiklerle bomba gibi gelir

ya kizlar bu internet benim bozuk olan psikolejimi komple bozdu ya kimyasaldan sonra tekrar kimyasal gebelik yasar miyim ?

Merhaba 13 Aralık . bende 2 düşük yaptım ikizlerimin 8 haftada kalbi durdu mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim kimseye yaşatmasın. kan pıhtılaşması olabilir dediler tahlil yaptım iki gen de pıhtılaşma var dediler yeniden hamile kalmak istiyorum coraspin kullanmaya ve folik asit kullanmaya başladım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin Allahın izniyle inşallah bize de nasip olur

Bat 12 Aralık.. İnşallah bat yazdığım son grup olur, hepimiz anneler grubuna geçeriz inşallah..

Kizlar merhaba ustteki dun alttaki bugun sizce hangi gun pik olmus ben dun zannederken bugunde bole cikti iki cizgide ayni daha yumurtlamamisim demekki degilmi dunle bugunu degerlendirdim yarinda degerlendirmem gerekmi sizce

Eklentiler

• 20211120_232121.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 62
Bat 21 Aralık .2.aşılama da başarısız.

Kuzum hicc belli olmaz biliyosun ki bunun icin 1 tane yumurta ve 1 tane sperm yeterlidir aslında bi erken gebelik testi yapsann
Bugun yapicaktim gebelik yoktur umutlandırma kendini dedim ve vazgeçtim hatta idrari felanda hazirlamistim 8 ayi gozden cikarinca böyle bi rahatlik geldi uzerime pazartesi yaparım ama merakimi gidereyim zaten bat'ıma 2 gün kaliyor olup olmadigi çikar

B

Beni de ekler misiniz rica etsem bat 18 aralık... kasım ayı gibi boll bereketli bolll gebeli ay olur inşallahhh Allah herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin(Aminnn)

Bat 4 aralık beni de eklermisinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…