Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet galiba hamileyim kan vericem bugun bakalim onda daha net cikar 4 gun oncesinden gecen ay erken gebelik testiyle yine pozitif gormustum ama kimyasalla sonlandi o
haticem ozaman da kaset test yapmışmıydınn ben dün 4 gün kala aksam iş çıkışı yaptım hiç birşey yok

Günaydın kızlar erken gebelik testi yaptım bat 15 17 arası çizgiyi görüyor musunuz ayy çok heyecan yaptım var mı kii
kuzumm testin markası ne? ben dün kendimde hiç birşey göremeyince herhalde o sokla tüm yetilerimi kaybettim arkadaslar yazar birazdan

Kaç aydır deniyorsunuz ne kadardır evlisiniz
3 Senelik evliyim geçen sene tamda bu ayda düşük yaptım 3 buçuk aylık bebeğim karnımda öldü. İlk de kendi kendine olmamıştı 2 ay ilaç tedavisinden sonra olmuştu. 1 senedir yani düşükten sonra yne aynı tedaviler hatta daha sağlam ilaçlar ama olmadı olmayınca olmuyor demekki. Allah istedikden sonra her türlü olur ben gerekli çabayı gösterdim ve inan yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…