haticem ozaman da kaset test yapmışmıydınn ben dün 4 gün kala aksam iş çıkışı yaptım hiç birşey yokEvet galiba hamileyimkan vericem bugun bakalim onda daha net cikar 4 gun oncesinden gecen ay erken gebelik testiyle yine pozitif gormustum ama kimyasalla sonlandi o
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah bizim de dualarımızın karşılığını versin. Ben günümün geçmesini bekliycem regl olursam olurum zatenKanda cikar diye dusunuyorum. Cumartesi iş yerinin eglencesi var valla ben bugun yarin kan verecegim eger negatifse giderim napaym artik
kuzumm testin markası ne? ben dün kendimde hiç birşey göremeyince herhalde o sokla tüm yetilerimi kaybettimGünaydın kızlar erken gebelik testi yaptım bat 15 17 arası çizgiyi görüyor musunuz ayy çok heyecan yaptım var mı kii
benimde 10 aralık dün aksam yaptım kaset negatifKizlar bat 11 aralik sabah normal kaset test yaptim dayanamadım negatif
Yok kuzum kaset test de yapayım öyle veririm dedim oda negatif çıkınca umut kalmadı
Prodoctor canimErken gebelik testi markası neydi canim
kan verince burayada yazar mısınız bende ona göre kan vereyim :/Kanda cikar diye dusunuyorum. Cumartesi iş yerinin eglencesi var valla ben bugun yarin kan verecegim eger negatifse giderim napaym artik
Yok canım app uygulamasından yapıyordım sadece test ile yapmadım hıc cok tesekkur ederimHayırlı olsun inşallah. Yükselir değeriniz yumurtlama.takibi yapıyor muydunuz acaba
Cok tesekkur ederim amın ınsallah darısı tüm bekleyenlerım basına ınsallahDaha erken olmasına rağmen güzel değerin katlanarak artacağı İçin 5 güne 200 leri geçer merak etme sağlıkla gelsin
Tamam canim .. soylerimkan verince burayada yazar mısınız bende ona göre kan vereyim :/
Benimde prodoctor bak alttaki de ovulasyon testi sonucuProdoctor canim
Ayyy canımm cok heycanlanfım suanda senın adına kan sonucunu lutfen haber ver bızlerede olurmuuuuSenin erken test yaptığını görünce bende heveslendim yaptım silik de olsa çizgi var gibi kan vermeye geldim
Ayy inşallah inşallah vardır da mutlu mutlu haber veririm tabiki canimmAyyy canımm cok heycanlanfım suanda senın adına kan sonucunu lutfen haber ver bızlerede olurmuuuurabbım hakkında hayırlısını nasip etsin
3 Senelik evliyim geçen sene tamda bu ayda düşük yaptım 3 buçuk aylık bebeğim karnımda öldü. İlk de kendi kendine olmamıştı 2 ay ilaç tedavisinden sonra olmuştu. 1 senedir yani düşükten sonra yne aynı tedaviler hatta daha sağlam ilaçlar ama olmadı olmayınca olmuyor demekki. Allah istedikden sonra her türlü olur ben gerekli çabayı gösterdim ve inan yoruldum.Kaç aydır deniyorsunuz ne kadardır evlisiniz
Benimde prodoctor bak alttaki de ovulasyon testi sonucu
Insallah var Allahın ıznıyle ne kadar cıkıcakmıs soncunAyy inşallah inşallah vardır da mutlu mutlu haber veririm tabiki canimm
Saat 17 de çıkacakmış saat 16 gibi giderim ben ınsalalh çıkmış olurInsallah var Allahın ıznıyle ne kadar cıkıcakmıs soncunİcini ferah tutttt
Hadı bakalımmm cok heycanlı bır bekleyısSaat 17 de çıkacakmış saat 16 gibi giderim ben ınsalalh çıkmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?