Ay ınsallah saglıkla devam eder bı kımyasak gebelık hıkayem var cınku bıraz korkuyorum ınsallah herkesın hayırlı haberlerını alrıızEvet gayet normal çok yeni idrar da öğrenmen bile çok şaşırtıcı hayirlisi olsun inşallah canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ınsallah saglıkla devam eder bı kımyasak gebelık hıkayem var cınku bıraz korkuyorum ınsallah herkesın hayırlı haberlerını alrıızEvet gayet normal çok yeni idrar da öğrenmen bile çok şaşırtıcı hayirlisi olsun inşallah canim
Yaaa senı bu yöne yonlendırene bak ınanıyorım ki senınde guzel haberlerını alıcaz yakında bu ıstek heycan cok baska bısey Allah ıc gudusel olarak verıyor kadınlara ıste umut olmasa nasıl yasarki insanBu ay hsg çekimi yaptırdım ilişki yasaktı ama hsg sonrası pik görünce dayanamadım6.5, 7 cm civarı çikolata kistim var, tek ilişki ile bu neyin umudu bilmiyorum ama umutlanmak kist ağrımı bile unutturuyor 22 aralık 6. Evlilik yıldönümümüz olacak, Allah isteyen herkese versin inşallah bu mutluluğu
Ben de şaşırdım canım yani benim doktorum baya şansın arttı kafan rahatladı artik stres falan yapma iyi degerlendir dedi özellikle sormuştum ben de, antibiyotiği de gebe kullanımına uygun olanlardan yazmıştı o yüzden korunmadım benEvet hatta bilgilendirme kağıdında da yazıyordu 1 hafta ilişki yasak, 1 ay korunun diye bende şaşırdım
Kesinlikle öyleinşallah bende tadarım bu mutluluğuYaaa senı bu yöne yonlendırene bak ınanıyorım ki senınde guzel haberlerını alıcaz yakında bu ıstek heycan cok baska bısey Allah ıc gudusel olarak verıyor kadınlara ıste umut olmasa nasıl yasarki insan
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız canımBen de şaşırdım canım yani benim doktorum baya şansın arttı kafan rahatladı artik stres falan yapma iyi degerlendir dedi özellikle sormuştum ben de, antibiyotiği de gebe kullanımına uygun olanlardan yazmıştı o yüzden korunmadım ben
İnsallah ınanıyorum tez vakıtte olucskKesinlikle öyleinşallah bende tadarım bu mutluluğu
Güle güle al kucağıan inşallah annesiiGünaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
Merhabalar benide listenıze ekleyebılırmısınız sakıncası yoksa eger :) sürecinizde yanunızda olmak ısterım bat15 aralık bugunkı beta8.41 cıktı ınsallah saglıkla ılerlerKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bende bu ay laparoskopi oldum HİDROSALPENKS vardı sol tüpüm alındı sağ tüpüm açık başka da sorun yok. Ameliyattan sonra bi adet geçirdim ama hayatımda ilk defa göğüs ve karın ağrısız bi adet geçirdim hatta kendimden şüphe ettim hamile miyim acaba diye çok düşündüm şimdi diğer adeti bekliyorum bakalım inşallah hamileyimdir ya Allah'ım isteyen herkese versin inşallahBenim göğüs ağrım falan olmadı da acaba çatlamadı mı bu bizim yumurtalar dedim
Sonra düşündüm hamile olduğumu öğrendiğim dönemde beta artmıştı ama göğüs hassasiyeti olmamıştı ondan sonra rahatladım
Hayırlı olsun inşallah. Yükselir değeriniz yumurtlama.takibi yapıyor muydunuz acabaMerhabalar benide listenıze ekleyebılırmısınız sakıncası yoksa eger :) sürecinizde yanunızda olmak ısterım bat15 aralık bugunkı beta8.41 cıktı ınsallah saglıkla ılerler
Kremsi ama cok beyaz degildi , insallah canim tskkur ederim hepimiz alalim guzel haberi ❤İnşallah hayırlı haberler alırsın canım bende de uzayan açık sarı akıntı oldu, senin akıntı kremsi miydi yoksa uzayan tarzda mıydı?
Yaaa hamile misiniz? Dört gün vardı ama belki de ondan çıkmadık candan Ümit kesilmezKaset testle yaptim ben 2 gun var daha reglme
Bende de gene mantar tekrar etti herhalde ne olcaz böyle bilmiyorumBende de sarıya çalan uzayan akıntı var, bat 15inde.6 cm çikolata kistim var bir yandan onun stresi bir yandan iltihap mı düşüncesi...Suya karışan tek kullanımlık antibiyotiklerden aldım ama içmekte kararsızım.İltihap gibi de değil her ay başka bir sıkıntı artık sıkıntıların hızına yetişemez oldum
Sen çok güzel sonuç alacaksın eminim kendini kasma artık2 gunum var daha yarin sabah vericem
Evet galiba hamileyim kan vericem bugun bakalim onda daha net cikar 4 gun oncesinden gecen ay erken gebelik testiyle yine pozitif gormustum ama kimyasalla sonlandi oYaaa hamile misiniz? Dört gün vardı ama belki de ondan çıkmadık candan Ümit kesilmez
Agzin bal yesin insallah hakkimda hayirlisi olsun bakalimSen çok güzel sonuç alacaksın eminim kendini kasma artık
Kız pozitif işde çok şükür kendini korkutma artık. Tebrik ederim çok dikkat et kendine hamile değişimdir diye ağır işlere girişme dinlen bol su ceviz folik et sebze meyveReglme 2 gun var daha gecen aya kiyasla bu gunlerde negatifti simdi elimde daha net kameradan bi sekilde cekmeye calistim benim kamera kalitem kotu galiba anca bu kadar gosteriyor bi bakin nedir ne degildir ben mi gormek istedigimi goruyom
Tebrikler gün gün daha belirir çizgi sağlıkla gelsinGünaydın kızlar erken gebelik testi yaptım bat 15 17 arası çizgiyi görüyor musunuz ayy çok heyecan yaptım var mı kii
Yok bu sefer tutunmasi icin elimden geleni yapicam kucagimiza alalim artik ❤❤Kız pozitif işde çok şükür kendini korkutma artık. Tebrik ederim çok dikkat et kendine hamile değişimdir diye ağır işlere girişme dinlen bol su ceviz folik et sebze meyve