Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kizimda kullandim esimin anneannsi getirdi umreden otlar acildikca suda normal dogumda ama acilmada oyle rahat oluyo ve dogum sonrasida var onun ot kurudukca tekrar eski halini aliyor oda rahmin toparlanmasinda cok etkili keske akliniza gelseydi cok iyi olurdu

Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz diğer aylardan farklı bu ay için bir şey yaptınız mı
Canım ıkı bucuk yıllık evlıyım 7. Ayımda korunarak kımyasal gebelık yasadım . Ondan sonra ılk defa bu ay korunmadık canım özel bırsey yapmadım folık asit almaya basladım sadece bırde uc kez yumurtlamayı degerlendırdım canım benım

Valla bunu biliyordum sabahtan beri annemle konuşuyorum kuran okuyor kadın hastanede hic aklıma gelmedi kızıyorum şuan kendime

Hayırlı olsun canimmm bu betayla kaset testte çıktı mi merak ettim yaptiysan bize atar misin
Ruyaperisi canım bak bu sekılde hatta rengi smdı bı tık koyulastırdım bu arada reglıme 12 gun varken hıc bısey cıkmamıstır

Eklentiler

• B897164D-C18A-43B8-8BB8-A7DF3CCBE5DE.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 88
Aynen kuzum, inşallah bu ay biz de bebiş haberimizi alırız

Gözün aydın inşallah kardeşin bir avazda doğum etsin ben çok yürüdüm merdiven çıkıp inmek te açılmaya faydalı Rabbim kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…