- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Ben kizimda kullandim esimin anneannsi getirdi umreden otlar acildikca suda normal dogumda ama acilmada oyle rahat oluyo ve dogum sonrasida var onun ot kurudukca tekrar eski halini aliyor oda rahmin toparlanmasinda cok etkili keske akliniza gelseydi cok iyi olurduAy benim aklıma neden gelmedi meryem ana biliyordum yainsan unutur böyle durumda ay haftasonu isten izin aldım istanbula gidicem ama hastane işi de var yarim aricam onları bakalim nolcak durumlar:) sezeryan da zor be kuzum ya of allahım yardım etsin ben acıya raziyim yeterki bebegin olsun
Yirtarim valla mecbur alacakDaha önce gittiğin doktor ise alir kuzum sorun çıkaracağını sanmiyorum
Canım kaset test degıl erken gebelık yaptım onda silik gördum ben hatta ablama attım o göremedı simdi sizin ıcın bıdaha cekıp atıcamHayırlı olsun canimmm bu betayla kaset testte çıktı mi merak ettim yaptiysan bize atar misin
Hadi bakalım hayirli guzel haberlerini bekliyoruz yarinYirtarim valla mecbur alacak
Hadi insallah sende patlat artik bi test canim benimHadi bakalım hayirli guzel haberlerini bekliyoruz yarin
Yarinda gelmezse beklenmeyen misafirim bakcam çaresine canimHadi insallah sende patlat artik bi test canim benim
Canım ıkı bucuk yıllık evlıyım 7. Ayımda korunarak kımyasal gebelık yasadım . Ondan sonra ılk defa bu ay korunmadık canım özel bırsey yapmadım folık asit almaya basladım sadece bırde uc kez yumurtlamayı degerlendırdım canım benımTebrikler kaç aydır deniyorsunuz diğer aylardan farklı bu ay için bir şey yaptınız mı
Bilmiyorum valla gerçekten ilginç inşallah sağ sağlim çıkarır bugünü çok teşekkür ederimOkurum canim yani cok erken degil aslinda ama 39 olsa iyiymis acilma olmuyorsa ne diye zorluyorlar bebegede zarar suyu var havasi var vs insallah kurtulur hemen❤
Valla bunu biliyordum sabahtan beri annemle konuşuyorum kuran okuyor kadın hastanede hic aklıma gelmediBen kizimda kullandim esimin anneannsi getirdi umreden otlar acildikca suda normal dogumda ama acilmada oyle rahat oluyo ve dogum sonrasida var onun ot kurudukca tekrar eski halini aliyor oda rahmin toparlanmasinda cok etkili keske akliniza gelseydi cok iyi olurdu
Çok iyi olur kuzum bi görelimCanım kaset test degıl erken gebelık yaptım onda silik gördum ben hatta ablama attım o göremedı simdi sizin ıcın bıdaha cekıp atıcam
Hayırlı olsun canimmm bu betayla kaset testte çıktı mi merak ettim yaptiysan bize atar misin
Aynen kuzum, inşallah bu ay biz de bebiş haberimizi alırızAy benim aklıma neden gelmedi meryem ana biliyordum yainsan unutur böyle durumda ay haftasonu isten izin aldım istanbula gidicem ama hastane işi de var yarim aricam onları bakalim nolcak durumlar:) sezeryan da zor be kuzum ya of allahım yardım etsin ben acıya raziyim yeterki bebegin olsun
Olabilir yer gok dua uzerine sen dua et yeter ❤Valla bunu biliyordum sabahtan beri annemle konuşuyorum kuran okuyor kadın hastanede hic aklıma gelmedikızıyorum şuan kendime
İnşallah hamilesindir bence de bekleEvet gecikti 4 gün canım test yapmadım az duruyum diyorum
Gözün aydın inşallah kardeşin bir avazda doğum etsin ben çok yürüdüm merdiven çıkıp inmek te açılmaya faydalı Rabbim kolaylık versinKışlalar koşun koşun adet oluyorum galiba peçeteye kan geldi çok şükür ilk defa bu kadar mutlu mesudumay yarına sökülürüm inşallah ağrıya acıya herşeye raziyim A R Y A @Selizay kız kardeşimde sabahtan beri doğum sancısı çekiyor hep aklım ordaydı mutsuzdum şuan sevinçten ağlıcam resmen anne olmakta zor rabbim doğuma girenlere yardim etsin 12 saattir suni sancida rahim açılmıyor
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun ınsallah saglıklo devam eder amınn suan burda bekleyen herkez tez vakıtte hayırlı haberler alsınAyyy canım çok sevindim, sağlıkla al kucağına inşallahDarısı isteyen herkesin başına
Insallah canim yaaa 1 yıl olcak evleneli ayın 10undaAynen kuzum, inşallah bu ay biz de bebiş haberimizi alırız
İnşallah ya sık idrara çıkma kasık batma bazen az ağrı hafif hafif ama nasip bakalım inşallahİnşallah hamilesindir bence de bekle
Amin canim rabbim herkese kolaylık sağlasın derdi olanlara derman versinGözün aydın inşallah kardeşin bir avazda doğum etsin ben çok yürüdüm merdiven çıkıp inmek te açılmaya faydalı Rabbim kolaylık versin
Ya burda okuduklarımın etkisi var mı belki psikolojiktir bilmiyorum ama karın ve kasık ağrısı ve gaz var bende.. Sabahları uyandığımda kasık batması falan da oluyor ama akşam iş çıkışı erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı maalesefBenim de bat 11 canimmm var mi belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?