• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ruyaperisi Ruyaperisi canım bak bu sekılde hatta rengi smdı bı tık koyulastırdım😍 bu arada reglıme 12 gun varken hıc bısey cıkmamıstır
Erken gebelik testleri yanıltabilir canim benimde 6 gün varken silik cikti 4 gün varken kaset test yaptım negatifti istersen bir de kaset test ile dene ne zaman regl gunun

Valla benımde karnım belim falan agrıyo insallah idrar yolu enfeksiyonu falan değildir ya:KK43:
Senınde mi bat 15 inde
Bende de sarıya çalan uzayan akıntı var, bat 15inde.6 cm çikolata kistim var bir yandan onun stresi bir yandan iltihap mı düşüncesi...Suya karışan tek kullanımlık antibiyotiklerden aldım ama içmekte kararsızım.İltihap gibi de değil her ay başka bir sıkıntı artık sıkıntıların hızına yetişemez oldum

Canim son 1 haftadir baya bi sicak basiyodu yuzum kizariyodu resmen malum kasik batmalari birde 2 gun bel agrisi oldu gecti o 2 gundurde goguslerim dolgun ve agriyo istahim cok artti gece yemek yemeyi sevmeyen ben kendimi tursu yerken buldum ondan suphelenip bugunde kafama gore idrarla yaptim iste akintim oldu birde ne cok beyaz ne cok sari
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım💕 bende de uzayan açık sarı akıntı oldu, senin akıntı kremsi miydi yoksa uzayan tarzda mıydı?

Kızlar merhaba bat 15 Aralık bugun erken gebelıkte silik görunce kan verdım 8.41 cıktı beta hcg regly 8 gun varken bu deger normalmi hamılelere hayırla kucaklarını almayı nasip etsın bebıss bekleyenlerinde hayırlı tez zamanda kucakları dolsun ıns🌸
Yaaa maaşallah, benimde bat 15 aralık dualarını eksik etme darısı başımıza olsun 🤲💕

Döngün kaç gün sürüyor? Bu kadar erken nasıl belirti verdi şaşırdım 😃 hayırlı olsun canım
29/30 canım inan hıc bılmıyorum bu arada belirti vermedı gıbı bısey sadece uyku ıstegı uc gundur asırı bel agrısı ama regl de olabılrı dıye dusundum ıste normalin dısında gaz öyle göğüs hassasıyete kasıklara batmalar vs olmadı ama bır gece ates basması benı uyandırdı resmen cam acık uyudum bı kac saat yanı bıde degerlendırdım ya yumurtlama gununu oyuzden

Canım benım tabıkı ederim bırbırımıze coook dua edelim saglıkla ılerlesın benımde bat 15 aralık belkı kan versen cıkabılır 🤲🏻🤲🏻😍
Bu ay hsg çekimi yaptırdım ilişki yasaktı ama hsg sonrası pik görünce dayanamadım🙈6.5, 7 cm civarı çikolata kistim var, tek ilişki ile bu neyin umudu bilmiyorum ama umutlanmak kist ağrımı bile unutturuyor 🤭 22 aralık 6. Evlilik yıldönümümüz olacak, Allah isteyen herkese versin inşallah bu mutluluğu 🤲💕

Bu ay hsg çekimi yaptırdım ilişki yasaktı ama hsg sonrası pik görünce dayanamadım🙈6.5, 7 cm civarı çikolata kistim var, tek ilişki ile bu neyin umudu bilmiyorum ama umutlanmak kist ağrımı bile unutturuyor 🤭 22 aralık 6. Evlilik yıldönümümüz olacak, Allah isteyen herkese versin inşallah bu mutluluğu 🤲💕
Hsg de ilişki yasağı mi dedi doktorun canım ben de bu ay çektirdim hsg 22sinde, bana mutlaka degerlendir dedi doktorum hatta ilaç kullandım antibiyotik bi şey olmaz dedi hsg sonrası 2 gün bekledim sonra değerlendirdik gün aşırı

Hsg de ilişki yasağı mi dedi doktorun canım ben de bu ay çektirdim hsg 22sinde, bana mutlaka degerlendir dedi doktorum hatta ilaç kullandım antibiyotik bi şey olmaz dedi hsg sonrası 2 gün bekledim sonra değerlendirdik gün aşırı
Evet hatta bilgilendirme kağıdında da yazıyordu 1 hafta ilişki yasak, 1 ay korunun diye bende şaşırdım

Back