3-2 cok az değil mi ya yumurtlama donemi kaçmasın sonraBen 3-2-3-2 yapıyorum canım
2-1 sanki daha olanaklı gibi geliyor yanlış mi biliyorum bende ona göre davranayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-2 cok az değil mi ya yumurtlama donemi kaçmasın sonraBen 3-2-3-2 yapıyorum canım
Canım nasıl rahat edeceksen öyle yap Ben daha az sıklıkla da yaptım daha önce. Peşpeşe de yaptım ama olmadı. Bu ay bu şekilde deneyeceğim3-2 cok az değil mi ya yumurtlama donemi kaçmasın sonra
2-1 sanki daha olanaklı gibi geliyor yanlış mi biliyorum bende ona göre davranayim
Evet gecikti 4 gün canım test yapmadım az duruyum diyorumGecikti mi adet test yaptın mı
Ayni heyecani sendende bekliyorum kuzumKuzum lütfen üzme kendini ne güzel pozitif görmüşsün iyi düşünelim iyi olsun zaten gününe kalmış 2 gun sağlıkla ilerlesin insallah ben senden ümitliyim zaten
Ya orasi oyle cunku ummadık şeyler çıkıyor aksayadabiliyor bu yüzden oyle düşündüm bakalimCanım nasıl rahat edeceksen öyle yap Ben daha az sıklıkla da yaptım daha önce. Peşpeşe de yaptım ama olmadı. Bu ay bu şekilde deneyeceğim
Insallah canim benim ben hala regl olacak gibi hissedemiyorum yarin gunumAyni heyecani sendende bekliyorum kuzum
Yaa geciktiyse durmaaEvet gecikti 4 gün canım test yapmadım az duruyum diyorum
Bende oyleydim hala oyleyimInsallah canim benim ben hala regl olacak gibi hissedemiyorum yarin gunum
Bildiğim kadarıyla kaset testlerde gecikme olmadan çıkmıyorMalesef eve gelince normal gebelik testi yaptım hayali bile birşey yokvardır bundada bir hayır Bata son 4
Canım benım cok tesekkur ederim bnde 24 baslangıclı 1 aralık bıtıslı yumurtlama dönemım ıcerısende 25/27/30 degerlendırdım batıma 9 gun var bugun kanda beta 8.41 cıktı ınsallah senın de degerlendırmelerın hayırla sonuclanırİlişki günleri arasındaki boşluk canım. Mesela adetinin 7.günümde ilişki yaşadım, 3 gün bıraktım sonra 10.gün ilişki yaşadım, 2 boşluk bıraktım 12.gün ilişki yaşadım, bir daha 3 gün bırakıcam 15.gün ilişki yaşayacağım inş. Bu şekilde devam edeceğim
Hayırlısı olsun canım hakkımdaBildiğim kadarıyla kaset testlerde gecikme olmadan çıkmıyor
Kaset test yaptım birşey cıkmadı canım. Artık adet ten sonra veririm kanı dokto birdahaki ayın tedavisini belirlesin diyeYaptir cikar varsa
Allah ne zaman isterse o zaman veriyor. Tek seferle hamile kalan da var sonuçtaYa orasi oyle cunku ummadık şeyler çıkıyor aksayadabiliyor bu yüzden oyle düşündüm bakalim
Ayyy canım çok sevindim, sağlıkla al kucağına inşallah Darısı isteyen herkesin başınaCanım benım cok tesekkur ederim bnde 24 baslangıclı 1 aralık bıtıslı yumurtlama dönemım ıcerısende 25/27/30 degerlendırdım batıma 9 gun var bugun kanda beta 8.41 cıktı ınsallah senın de degerlendırmelerın hayırla sonuclanır
Canım benım cok tesekkur ederim bnde 24 baslangıclı 1 aralık bıtıslı yumurtlama dönemım ıcerısende 25/27/30 degerlendırdım batıma 9 gun var bugun kanda beta 8.41 cıktı ınsallah senın de degerlendırmelerın hayırla sonuclanır
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz diğer aylardan farklı bu ay için bir şey yaptınız mıCanım benım cok tesekkur ederim bnde 24 baslangıclı 1 aralık bıtıslı yumurtlama dönemım ıcerısende 25/27/30 degerlendırdım batıma 9 gun var bugun kanda beta 8.41 cıktı ınsallah senın de degerlendırmelerın hayırla sonuclanır
insallah belirtidir canım yaa valla catlicam merakimdanBence uyku da bir belirtilir..
Hayatta gunduz uyuyamayan ben oturduğum yerde uykum geliyordu ve uzanıp uzanmaz da uyuyordum ve sonrasinda hep böyle devam etti erken belirti hatta uyku ..
Hayırlı olsun canimmm bu betayla kaset testte çıktı mi merak ettim yaptiysan bize atar misinCanım benım cok tesekkur ederim bnde 24 baslangıclı 1 aralık bıtıslı yumurtlama dönemım ıcerısende 25/27/30 degerlendırdım batıma 9 gun var bugun kanda beta 8.41 cıktı ınsallah senın de degerlendırmelerın hayırla sonuclanır