• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3-2 cok az değil mi ya yumurtlama donemi kaçmasın sonra🙈
2-1 sanki daha olanaklı gibi geliyor yanlış mi biliyorum bende ona göre davranayim
Canım nasıl rahat edeceksen öyle yap ☺️ Ben daha az sıklıkla da yaptım daha önce. Peşpeşe de yaptım ama olmadı. Bu ay bu şekilde deneyeceğim 😅

İlişki günleri arasındaki boşluk canım. Mesela adetinin 7.günümde ilişki yaşadım, 3 gün bıraktım sonra 10.gün ilişki yaşadım, 2 boşluk bıraktım 12.gün ilişki yaşadım, bir daha 3 gün bırakıcam 15.gün ilişki yaşayacağım inş. Bu şekilde devam edeceğim
Canım benım cok tesekkur ederim bnde 24 baslangıclı 1 aralık bıtıslı yumurtlama dönemım ıcerısende 25/27/30 degerlendırdım batıma 9 gun var bugun kanda beta 8.41 cıktı ınsallah senın de degerlendırmelerın hayırla sonuclanır

Canım benım cok tesekkur ederim bnde 24 baslangıclı 1 aralık bıtıslı yumurtlama dönemım ıcerısende 25/27/30 degerlendırdım batıma 9 gun var bugun kanda beta 8.41 cıktı ınsallah senın de degerlendırmelerın hayırla sonuclanır
Ayyy canım çok sevindim, sağlıkla al kucağına inşallah ♥️ Darısı isteyen herkesin başına

Ben de bu ay çörek otu bal tarçın kürüne basladim 11. Gündeyim bakalım inşallah bu ay güzel haberler aliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin 🌹

Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz diğer aylardan farklı bu ay için bir şey yaptınız mı

Bence uyku da bir belirtilir..
Hayatta gunduz uyuyamayan ben oturduğum yerde uykum geliyordu ve uzanıp uzanmaz da uyuyordum ve sonrasinda hep böyle devam etti 😅 erken belirti hatta uyku ..
insallah belirtidir canım yaa valla catlicam merakimdan😂

Hayırlı olsun canimmm bu betayla kaset testte çıktı mi merak ettim yaptiysan bize atar misin

Kafayi yedim iyice sabaha kadar test yapcam belliki idare edin beni 😭😂😂

Eklentiler

• IMG_20211206_222828.jpg
    IMG_20211206_222828.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 75
Back