• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benım durumumun bılen yasayan varmı 🌸
Kızlar merhaba bat 15 Aralık bugun erken gebelıkte silik görunce kan verdım 8.41 cıktı beta hcg regly 8 gun varken bu deger normalmi hamılelere hayırla kucaklarını almayı nasip etsın bebıss bekleyenlerinde hayırlı tez zamanda kucakları dolsun ıns🌸

Kızlar benım durumumun bılen yasayan varmı 🌸
Kızlar merhaba bat 15 Aralık bugun erken gebelıkte silik görunce kan verdım 8.41 cıktı beta hcg regly 8 gun varken bu deger normalmi hamılelere hayırla kucaklarını almayı nasip etsın bebıss bekleyenlerinde hayırlı tez zamanda kucakları dolsun ıns🌸
Evet hamılesınız

Malesef eve gelince normal gebelik testi yaptım hayali bile birşey yok😭vardır bundada bir hayır ☹️ Bata son 4

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 67
Ara ara adet sancısı gaz sancısı gibi kısa sureli kasılmalar oluyor canım onun haricinde bugün uyku hali var gündüz hic uyumam normalde valla iki saat uyumuşum bunlar belirti midir bilemem ama başka da da pek bi şey yok beklemedeyim geçmiyor günler bu ay bata kadar değerlendirmeye devam edicem iste 2 günde bir sende nasıl durumlar
Bence uyku da bir belirtilir..
Hayatta gunduz uyuyamayan ben oturduğum yerde uykum geliyordu ve uzanıp uzanmaz da uyuyordum ve sonrasinda hep böyle devam etti 😅 erken belirti hatta uyku ..

Arkadaslar bunu bılmıyordum bn deneerkne bu ne demek oluyor
İlişki günleri arasındaki boşluk canım. Mesela adetinin 7.günümde ilişki yaşadım, 3 gün bıraktım sonra 10.gün ilişki yaşadım, 2 boşluk bıraktım 12.gün ilişki yaşadım, bir daha 3 gün bırakıcam 15.gün ilişki yaşayacağım inş. Bu şekilde devam edeceğim

Back