Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ben seni iğne oldun zannediyordum hayırlı olsun canım bu aradaKuzum ben iğne olmadım ki bilemiyorum inşallah gebesindir malesef adet ve gebelik o kadar aynı belirtiler ki. Ben kaç gündür resmen adet sancıları çekiyorum çok garip bişey
Kaç aydır deniyorsunuz ne kadardır evlisinizYapmayı düşünmüyorum doktor aşılama dedi 2 aydır erteliyorum öyle saldık bakalım. Hem maddi açıdan sıkıntılı dönemdeyiz hemde sanırım yoruldum artık
Teşekkür ederim canımAa ben seni iğne oldun zannediyordum hayırlı olsun canım bu arada
Evet hamılesınızKızlar benım durumumun bılen yasayan varmı
Kızlar merhaba bat 15 Aralık bugun erken gebelıkte silik görunce kan verdım 8.41 cıktı beta hcg regly 8 gun varken bu deger normalmi hamılelere hayırla kucaklarını almayı nasip etsın bebıss bekleyenlerinde hayırlı tez zamanda kucakları dolsun ıns
Kuzum kaç saat idrar almadan yaptın? Bata 4 gün kala ilk idrar değilse kaset testte görmen cok zor ama ümidini kesmeMalesef eve gelince normal gebelik testi yaptım hayali bile birşey yokvardır bundada bir hayır Bata son 4
3-4 filandır herhalde yemekten sonra yaptım eşim gidince. İnanılmaz içim acıdı Artık hafta sonu kan veririm birdaha test yapmam.Kuzum kaç saat idrar almadan yaptın? Bata 4 gün kala ilk idrar değilse kaset testte görmen cok zor ama ümidini kesme
Burda böyle çıkıp yükselenler var o yüzden dedim bende benim de çok bilgim yokAma doktor gebe değilsin negatif dedi kullanabilirsin dedi bende çok üzüldüm direk öyle deyince zaten iki kere içtim mideme dokundu antibiyotik bıraktım ama şuan da hislerim karmakarisik
Peki o zamanYok hamile değilim yani sanmiyorum
Hcgyle beraber baktırırsın eğer progesteron değerin düşük gelirse ve gebelik varsa progestan verirAma adet günü zaten hcg de de cıkar ki canım. Ben yumurtlama olmuş mu diye baktırmak istemiştim
Ne bilim femera da hiç kist olmadı bunda olur mu KİValla geçen ay klomen den kist oluşan çok kişi vardı
Yaptir cikar varsabenim bat 10 doktorda her nekadar ogün kan ver desede dayanamayıp bu aksam kan yaptırabilirim
Bence uyku da bir belirtilir..Ara ara adet sancısı gaz sancısı gibi kısa sureli kasılmalar oluyor canım onun haricinde bugün uyku hali var gündüz hic uyumam normalde valla iki saat uyumuşum bunlar belirti midir bilemem ama başka da da pek bi şey yok beklemedeyim geçmiyor günler bu ay bata kadar değerlendirmeye devam edicem iste 2 günde bir sende nasıl durumlar
TebriklerrrrrReglme 2 gun var daha gecen aya kiyasla bu gunlerde negatifti simdi elimde daha net kameradan bi sekilde cekmeye calistim benim kamera kalitem kotu galiba anca bu kadar gosteriyor bi bakin nedir ne degildir ben mi gormek istedigimi goruyom
Cok tesekkur ederim cok saskınım suandaEvet hamılesınız
Ben 3-2-3-2 yapıyorum canımBu ay deneyecek arkadaşlar gün aşırımı 3 2 3 2 mi denemeyi düşünüyorlar
Arkadaslar bunu bılmıyordum bn deneerkne bu ne demek oluyorBen 3-2-3-2 yapıyorum canım
İlişki günleri arasındaki boşluk canım. Mesela adetinin 7.günümde ilişki yaşadım, 3 gün bıraktım sonra 10.gün ilişki yaşadım, 2 boşluk bıraktım 12.gün ilişki yaşadım, bir daha 3 gün bırakıcam 15.gün ilişki yaşayacağım inş. Bu şekilde devam edeceğimArkadaslar bunu bılmıyordum bn deneerkne bu ne demek oluyor