• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglme 2 gun var daha gecen aya kiyasla bu gunlerde negatifti simdi elimde daha net kameradan bi sekilde cekmeye calistim benim kamera kalitem kotu galiba anca bu kadar gosteriyor bi bakin nedir ne degildir ben mi gormek istedigimi goruyom🙄
🧿 çokkk iyi görünüyorr 🧿🧿🧿🧿 benimde 2 günüm var ve gözlerim yoruldu sabahtan beri tek çizgiyi inceliyorum belki ikinciyi görürüm diye 😬

Reglme 2 gun var daha gecen aya kiyasla bu gunlerde negatifti simdi elimde daha net kameradan bi sekilde cekmeye calistim benim kamera kalitem kotu galiba anca bu kadar gosteriyor bi bakin nedir ne degildir ben mi gormek istedigimi goruyom🙄
Bebeğimm nasıl güzel bir görüntü 🥰🥰🥰 hayırlı olsun. 🥰😍 banada dua et olurmu?? Normal kaset test mi yaptın benimde yarın 3 gün kalcak bende mi yapsam

Bebeğimm nasıl güzel bir görüntü 🥰🥰🥰 hayırlı olsun. 🥰😍 banada dua et olurmu?? Normal kaset test mi yaptın benimde yarın 3 gün kalcak bende mi yapsam
Ayyy insallah insallah hepimizin olsun tek dilegim duam bu zaten 🥰🥰 normal kaset yaptim kuzum yine cikar varsa diye hemen cikti zaten basta bi firtlattim testti yine gormek istedigimi goruyorum diye meger oyle degilmis neyse sevinmicem yarin sevinirim 😀😀

Amin umarım bu sefer ki tutar bakalım 🤲🏻🙏🏻zaten duyduma göre yılbaşıdan sonra aşılama vs zam geliyomuş ben milletin yalancısıyım ne kadar doğru bilmiyorum umarım zam gelmez
İnşallah canım.🤲🤲🌺
Kesin gelir şuan zaten zamlanmayan birşey kalmadı Allah herkesin yardımcısı olsun

Ayyy insallah insallah hepimizin olsun tek dilegim duam bu zaten 🥰🥰 normal kaset yaptim kuzum yine cikar varsa diye hemen cikti zaten basta bi firtlattim testti yine gormek istedigimi goruyorum diye meger oyle degilmis neyse sevinmicem yarin sevinirim 😀😀
Rabbim bekleyeb herkese ve banada nasip et 🤲🏻🤲🏻İsmim merve dua edersen sevinirim kuzum🥰

Kızlaarrrr kan verdim bugün netleşti artık şükür, haftaya pazartesi ultrason bakacak keseyi görürüz dedi doktor 😍 Darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG_20211206_164822.jpg
    IMG_20211206_164822.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 97
Canım adım merve dua edermisşn banada 🤲🏻Belirtilerin nelerdi
Ederim tabiki canım benim🙏 Benim idrar testi yapmadan 1 hafta öncesinde kasıklarımda batma ve ağrı bi de bel ağrım çok oldu. Göğüslerime dokununca sızlama ve damar belirginleşmesi oldu. Bi de iştahım çok açıldı bu kadar kuzu

Canım gayet pozitif bu sen belirtilerin neler cabuk onlardan bahset🤩

Back