Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gayet pozitif bu sen belirtilerin neler cabuk onlardan bahset
Canim son 1 haftadir baya bi sicak basiyodu yuzum kizariyodu resmen malum kasik batmalari birde 2 gun bel agrisi oldu gecti o 2 gundurde goguslerim dolgun ve agriyo istahim cok artti gece yemek yemeyi sevmeyen ben kendimi tursu yerken buldum ondan suphelenip bugunde kafama gore idrarla yaptim iste akintim oldu birde ne cok beyaz ne cok sari

Kizlar cumartesi ovu yapmıştım t cizgisi c den koyuydu pazarda ayni.. sikdi yaptim bugun ku sonuc bu. Bat 11 aralik gec yumurtlama mi ben amlamadim adetten 6 gun once bu kdr cikmasi

Eklentiler

• 20211206_185951.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 56
ben 27 aralikla listeye yeniden gireyim söyle kenardan kenardan :) bakarsınız yeni yıla üc kisi gireriz belli mi olur

edit: listedeymisim zaten süper :)

Kizlar nolur bana akil verin .. gittim test aldim yine seytnaa uydum yapmicaktim yine pozitifi gordum biktim 2 aydir bu testler dalga mi geciyo benimle kafayi yemek uzereyim buda mi kimyasal test mi bozuk ay biktim yaa
Kuzum lütfen üzme kendini ne güzel pozitif görmüşsün iyi düşünelim iyi olsun zaten gününe kalmış 2 gun sağlıkla ilerlesin insallah ben senden ümitliyim zaten

Kızlar ya benım doktor progesteronuna adetinin olcağı gün bakıcaz demiş niye öyle yaptı @Lalalala1 @ejce
Progesteronun yüksek çıkması gebelik ihtimalinin de yüksek olduğunu gösterir canım adet günü baktırmak istemesinin sebebi o. Zaten progesteron yüksekse rahim kalınlığı da artmış demektir. O da genelde hamilelikte artıyor zaten :))

Canım senin iğnenin 7. 8. Günü kasık ağrıların var mıydı batmaların falan bide uyku hali var mıydı benim iğnenin 8. Günü adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor arada sırada. Ümitlenmek istemiyorum ilk ay negatif sonuç alınca insan ümitlenmiyor. Sol kasığımda ağrı var göğüslerim acıyor ama bunlar adet belirtisi de olabilir tabi. Uykum çok var

18 aralık Hayırlısı diyeLim

Ama adet günü zaten hcg de de cıkar ki canım. Ben yumurtlama olmuş mu diye baktırmak istemiştim

kuzumm aklımdasın adım merve ne olur dua edin olur mu
Benim adım da merve o
evde stok tapmıştım erken gebelik testlerinden cumartesi ye kadar dayanabilirsem sabah ilk idrarla yapıcam bakalım dayanabilirsem

Kuzum ben iğne olmadım ki bilemiyorum inşallah gebesindir malesef adet ve gebelik o kadar aynı belirtiler ki. Ben kaç gündür resmen adet sancıları çekiyorum çok garip bişey

Benim de bat 11 canimmm var mi belirti

Kendimi çok dinliyorum bilmiyorum bunlar hamilelik belirtisi mi ama ilk son reglimden bir hafta sonra ufak bir kanama oldu lekelenme de diyebiliriz bunu yumurtlamaya yoran da var tutunmaya yoranda. Bunun hemen arkasından göğsümde batma ve yanma tarzı şiddetli bir acı başladı o günden beri göğüs hassasiyetim ve karın ağrım var şuan ufak kasılmalar var karnım adet olacakmışım gibi şiş ve inanılmaz gaz atıyorum normalde gaz çıkarabilen biri değilim hep bu yüzden ağrı çekerim ama şuan durum böyle umarım bu kez güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…