Benımde 13.günde 11mm di 20.günde tekrar gittim 21mm olmıştuKızlar selam , ben ilk defa bugün yumurta kontrolü için doktora gittim ve bugün 13. Günüm ama yumurtam 12,5 cm cıktı. Doktor 2 gün sonra tekrae çağırdı. Merak ettiğim bu konularda biraz cahilim 6 aydır deniyorum ovülasyon testi ile . Yumurtlama oluyor çatlama oluyor ben normal sanıyordum. Şimdi doktor iki gün sonra kontrol ettiği zaman büyümemişse ne olacak yardımcı olur musunuz
Peki sormak istediğim 20. Gün mü ilişki oldu ?Benımde 13.günde 11mm di 20.günde tekrar gittim 21mm olmıştu
Merhaba canım, yumurtayı büyütmek için klomen femara gibi ilaçlar var burda bu konuyla ilgili çok başlık açıldı. Ben kullanmadım ama kullanan çok arkadaşımız var, muhtemelen boya bakıp ilaç verecek sana sonrada iğne ile çatlamasını sağlayacak. Genelde süreçler bu şekilde ilerliyor.Kızlar selam , ben ilk defa bugün yumurta kontrolü için doktora gittim ve bugün 13. Günüm ama yumurtam 12,5 cm cıktı. Doktor 2 gün sonra tekrae çağırdı. Merak ettiğim bu konularda biraz cahilim 6 aydır deniyorum ovülasyon testi ile . Yumurtlama oluyor çatlama oluyor ben normal sanıyordum. Şimdi doktor iki gün sonra kontrol ettiği zaman büyümemişse ne olacak yardımcı olur musunuz
Belirti var mı pekiBenim de 11 12 gibi bat bugün yaptım bir çılgınlık ama negatif tabiki çıkmıyor çok erken daha
Evet ovülasyon 6 aydır kullanıyorum pik görüyorum catlamayı da görüyordum ama olmuyordu . Bugün gittim 12 cm diyince üzüldüm . Yani 18 cm oldupunda mı ilişki olmalı anlamadım . Demekki ovülasyon yanlıl göstermiş diye düşünüyorumMerhaba canım, yumurtayı büyütmek için klomen femara gibi ilaçlar var burda bu konuyla ilgili çok başlık açıldı. Ben kullanmadım ama kullanan çok arkadaşımız var, muhtemelen boya bakıp ilaç verecek sana sonrada iğne ile çatlamasını sağlayacak. Genelde süreçler bu şekilde ilerliyor.
Ovülasyon testinde görünüyor muydu pik?
Benim de öyle oluyor genelde canım. Yumurta günde 2 mm kadar büyüyor. Muhtemelen iki gün sonra gittiğinde gerekli boyuta ulaşmış olur. Ulaşmamış olursa tedaviyi durduruyor doktor ama Sakın ümitsizliğe kapılma. Benim doktorum bu ay tedaviyi durduruyoruz dedi geçen ay olgunlaşmamıştı. Dört gün sonda aşırı kasık ağrısı şikayetiyle gittim tekrar doktora. Bir de ne görelim 3 tane yumurtam büyümüş 24. Günde. Yani bazen klomen geç etki edebiliyorKızlar selam , ben ilk defa bugün yumurta kontrolü için doktora gittim ve bugün 13. Günüm ama yumurtam 12,5 cm cıktı. Doktor 2 gün sonra tekrae çağırdı. Merak ettiğim bu konularda biraz cahilim 6 aydır deniyorum ovülasyon testi ile . Yumurtlama oluyor çatlama oluyor ben normal sanıyordum. Şimdi doktor iki gün sonra kontrol ettiği zaman büyümemişse ne olacak yardımcı olur musunuz
Yani benim bugün ovülasyon pik gösteriyor onu dikkate almamam gerekiyor sanırımBenim de öyle oluyor genelde canım. Yumurta günde 2 mm kadar büyüyor. Muhtemelen iki gün sonra gittiğinde gerekli boyuta ulaşmış olur. Ulaşmamış olursa tedaviyi durduruyor doktor ama Sakın ümitsizliğe kapılma. Benim doktorum bu ay tedaviyi durduruyoruz dedi geçen ay olgunlaşmamıştı. Dört gün sonda aşırı kasık ağrısı şikayetiyle gittim tekrar doktora. Bir de ne görelim 3 tane yumurtam büyümüş 24. Günde. Yani bazen klomen geç etki edebiliyor
Ovülasyon testi ben bir defa kullandım onu da beceremeyip bıraktım, burda okuduğum kadarıyla da ovülasyon silik olup usg de yumurta gören arkadaşlarımız var. Sizde de pik göstermiş ama yumurta boyu küçük,O nedenle bana çok güven vermiyor bu testler.Evet ovülasyon 6 aydır kullanıyorum pik görüyorum catlamayı da görüyordum ama olmuyordu . Bugün gittim 12 cm diyince üzüldüm . Yani 18 cm oldupunda mı ilişki olmalı anlamadım . Demekki ovülasyon yanlıl göstermiş diye düşünüyorum
20.gün catlatma ignesi vurdu yumurta catlamamış diye sabah 11:00 da. 21.gün yani ertesi günü akşam 23:00 da ilişki oldu canımPeki sormak istediğim 20. Gün mü ilişki oldu ?
Hayırlısı olsun kuzummBekleyeceğim hiç test yapmak istemiyorum adetim gecikirse belki 1 hafta kadar ondan sonra yaparım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi yarın da korona aşısı yaptıracağım 2. Doz
Canım dikkate alma bence ultrasonda görülse görülürdü yaniYani benim bugün ovülasyon pik gösteriyor onu dikkate almamam gerekiyor sanırım
Ovulsaydın testi hiç kullanmadım canım. Ama klomen ve çatlatma iğnesi olduysan adetine bir gün kala bile pik gösteriyor diye duymuştum iğneden dolayı. Sen yine de değerlendir ama . Kasıklarımda ağrı var mı benim dediğim yanlış da olabilir sen değerlendir yine deYani benim bugün ovülasyon pik gösteriyor onu dikkate almamam gerekiyor sanırım
Ben tüp bebeğe başladım. Operasyon saatim ona göre belirlendi. Herhangi birşey tüketmem yasakGüzel sonuçlar olsun
Ben de bu ay ilk iğnemi oldum, çatlama olduktan sonra ağrılar geçiyor sanırım çünkü büyük usg kontrolünde bir yumurtanın çatladığını gördük ve ağrı sızı hiçbir şey yok.
Havuç ye canım ben bolca yedim iğneden sonra.
benim bat 10 doktorda her nekadar ogün kan ver desede dayanamayıp bu aksam kan yaptırabilirimBat 11 olanlar ne zaman test yapacaksınız sanırım ben cumartesiye kadar dayanamayacağım
Yaptır yaptır yaptırbenim bat 10 doktorda her nekadar ogün kan ver desede dayanamayıp bu aksam kan yaptırabilirim
He anladım mfk karışımı ben onu burda yapan bi yer buldum orda yaptırdım maliyeti daha uygun mg belki farklı ama uygun fiyatı sizde ben gibi başka yerden almışsınız mfk çok pahalı satıyoEğriçayır marka. Bal polen propolis için
Hamileysen aşı bi şey yapmasın bi doktora danış öyle vurdur o aşıyıBekleyeceğim hiç test yapmak istemiyorum adetim gecikirse belki 1 hafta kadar ondan sonra yaparım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi yarın da korona aşısı yaptıracağım 2. Doz
O zaman ben çarşamba günü gideceğim sanırım ilaç verecek20.gün catlatma ignesi vurdu yumurta catlamamış diye sabah 11:00 da. 21.gün yani ertesi günü akşam 23:00 da ilişki oldu canım
kuzummm çoook dua et olurmu ölcem meraktan. karnım hamur gibi böyle tuhaf. belirti olarak nitelendirmiyorum ama bileyim artık 4 gün kala cıkar mı kanda acaba. Hemşire arkadasımda adet gününü bekle diyoYaptır yaptır yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?