• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık 2019da Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar Buraya!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lequim

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
2.154
228
323
İstanbul
KK'nın cici kızları selam,

13 aralık son adet başlangıç tarihim, reglin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün x 3 doz şekinde.

28 aralıkta biri sağda 19,5 mm biri solda 21 mm 2 tane yumurtacıkım oluştu.

Aynı gün saat 14.00’de 1 doz ovitrelle vuruldum ve tam 36 saat sonra ilişki oldu.

29 aralık ilişki : ok
31 aralık ilişki : ok
2 Ocak ilişki : ok
4 Ocak ilişki: beklemede J

Ve doktorum 13 ocakta direkt kanda beta hcg testi yaptırmamı söyledi.

Bu süreçte beraber ilerlemek istedim sizlerle, bebiş haberlerimizi beraber alırız inşallah J

Bu ay benim ilk klomenle doktor takibinde denemem, polikistik overlıyım, 6 aydır kendimiz denedik olmayınca doktor kontrolünde yönetmeye başladık.

fazla polyannacımıyım bilmiyorum ama biraz umutluyum açıkçası J

Bazen de hiçbir zaman bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum, kafam karışık biraz berbaer birbirmize destek olmaya ne dersiniz J

Bende pkoluyum klomen kullandım sonrasında iğne vurundum 25 aralıkta bekliyorum bakalım 🙏

KK'nın cici kızları selam,

13 aralık son adet başlangıç tarihim, reglin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün x 3 doz şekinde.

28 aralıkta biri sağda 19,5 mm biri solda 21 mm 2 tane yumurtacıkım oluştu.

Aynı gün saat 14.00’de 1 doz ovitrelle vuruldum ve tam 36 saat sonra ilişki oldu.

29 aralık ilişki : ok
31 aralık ilişki : ok
2 Ocak ilişki : ok
4 Ocak ilişki: beklemede J

Ve doktorum 13 ocakta direkt kanda beta hcg testi yaptırmamı söyledi.

Bu süreçte beraber ilerlemek istedim sizlerle, bebiş haberlerimizi beraber alırız inşallah J

Bu ay benim ilk klomenle doktor takibinde denemem, polikistik overlıyım, 6 aydır kendimiz denedik olmayınca doktor kontrolünde yönetmeye başladık.

fazla polyannacımıyım bilmiyorum ama biraz umutluyum açıkçası J

Bazen de hiçbir zaman bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum, kafam karışık biraz berbaer birbirmize destek olmaya ne dersiniz J
Bende 24 aralık da vuruldum canım inşallah bu ay sevindigimiz bir ay olur. Rabbim isteyen herkese bekletmeden nasib etsin

Bende persembe gunu vuruldum 5 buçukta catlatma ignesi persembe ve cuma gece ilişki söyledi beklemedeyim:halay:

1 ocaktan beri de kasıklarımda ara ara gelen ve ciddi ağrıtan kasık agılarım var, gögüslerim inanılmaz hassaslaştı sütyen bile batma yapıyor su anda
bunlar belirti mi bilmiyorm ama bana doktorum 13nde test yap dedi, batım da o gün.
ben de bugün akşam kan tesiti yapsam mı diye düşünüyorum
idrar testi 2 kere yaptım, negatif çıktılar ilacın bhcgsinden de arınmışım demekki.
kanda versem mi diye kararsızım

1 ocaktan beri de kasıklarımda ara ara gelen ve ciddi ağrıtan kasık agılarım var, gögüslerim inanılmaz hassaslaştı sütyen bile batma yapıyor su anda
bunlar belirti mi bilmiyorm ama bana doktorum 13nde test yap dedi, batım da o gün.
ben de bugün akşam kan tesiti yapsam mı diye düşünüyorum
idrar testi 2 kere yaptım, negatif çıktılar ilacın bhcgsinden de arınmışım demekki.
kanda versem mi diye kararsızım
Tam gününü bekle bence saha bir hafta var

Back