KK'nın cici kızları selam,
13 aralık son adet başlangıç tarihim, reglin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün x 3 doz şekinde.
28 aralıkta biri sağda 19,5 mm biri solda 21 mm 2 tane yumurtacıkım oluştu.
Aynı gün saat 14.00’de 1 doz ovitrelle vuruldum ve tam 36 saat sonra ilişki oldu.
29 aralık ilişki : ok
31 aralık ilişki : ok
2 Ocak ilişki : ok
4 Ocak ilişki: beklemede J
Ve doktorum 13 ocakta direkt kanda beta hcg testi yaptırmamı söyledi.
Bu süreçte beraber ilerlemek istedim sizlerle, bebiş haberlerimizi beraber alırız inşallah J
Bu ay benim ilk klomenle doktor takibinde denemem, polikistik overlıyım, 6 aydır kendimiz denedik olmayınca doktor kontrolünde yönetmeye başladık.
fazla polyannacımıyım bilmiyorum ama biraz umutluyum açıkçası J
Bazen de hiçbir zaman bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum, kafam karışık biraz berbaer birbirmize destek olmaya ne dersiniz J
13 aralık son adet başlangıç tarihim, reglin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün x 3 doz şekinde.
28 aralıkta biri sağda 19,5 mm biri solda 21 mm 2 tane yumurtacıkım oluştu.
Aynı gün saat 14.00’de 1 doz ovitrelle vuruldum ve tam 36 saat sonra ilişki oldu.
29 aralık ilişki : ok
31 aralık ilişki : ok
2 Ocak ilişki : ok
4 Ocak ilişki: beklemede J
Ve doktorum 13 ocakta direkt kanda beta hcg testi yaptırmamı söyledi.
Bu süreçte beraber ilerlemek istedim sizlerle, bebiş haberlerimizi beraber alırız inşallah J
Bu ay benim ilk klomenle doktor takibinde denemem, polikistik overlıyım, 6 aydır kendimiz denedik olmayınca doktor kontrolünde yönetmeye başladık.
fazla polyannacımıyım bilmiyorum ama biraz umutluyum açıkçası J
Bazen de hiçbir zaman bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum, kafam karışık biraz berbaer birbirmize destek olmaya ne dersiniz J