Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

yok az gelmişti..şimdi uzandim ama bu günlerde yordum kendimi ve akşama misafirlerim gelecek ( gerçekten öyle kötü bi zamana denk geldi ki mecbur ayak üstü kalacam
Maalesef benimde çok yoruldugum günlerde olmuştu ama az gelmesi çok iyi inş artmaz panik yapma rahat ol canım yanı ben internette okumuştum tüp bebekte de geç döllenme olabiliyoru diye ne kadar doğru bilmiyorum ama inş hayırlı haberler alirsin

Bizim sebepsiz,histeroskopi oldum temiz cikti,bizim embriyolar 2.gunden sonro ilerlemeleri hic bakilmadi,asil problem buydu,benim dr .um orda yapiyor islemleri

Bizim sebepsiz,histeroskopi oldum temiz cikti,bizim embriyolar 2.gunden sonro ilerlemeleri hic bakilmadi,asil problem buydu,benim dr .um orda yapiyor islemleri
Aynı durum bende de var sayı fazla ama kalitesiz yumurta şimdi bunun sebebini araştırıyoruz genetik testler falan bir de böbreküstü bezlerine baktırmamı söyledi doktorum endokrine gideceğim size sebep söylendi mi

Anladım canm bizim de şu an için sebepsiz gözüküyo ama histereskopi yapılmadı sadce genel testler.Benim de 4 yumurtam döllendi ve 2 si hızlı 1 i yavaş gelişti.Transfer edilen de takip edilmedi dediğin gibi.Bizm ilk deneme diye böle yaptılar diye düşünmüştüm ama senin hepsinde değişen bi uygulama olmamış.

Bizim herseye bakildi,cok sukur temiz cikti,sen bir baktir bakalim ne cikacak,dr.un kim

Bu iste sunu cok iyi anladim ,seni anlayan br doktor ve insan evladi embiroyoloklar

Bu iste sunu cok iyi anladim ,seni anlayan br doktor ve insan evladi embiroyoloklar
Haklısın canm bakalım zamn bize neler göstericek duruma göre bakıcam artık.inşallah senin de herşey gönlünce olur çok denemen olmuş hepsi ayrı hayal kırıklığı.Allah tez zamanda yüzünü güldürsün canm

Canm güleryüzlü genel olarak seni bilgilendiriyo ama ayrıntı için sorman gerekiyo tabi.devletteki doktorlar da iyi onlara muayene için denk geldiğimde de sorun yaşamadım.
cok.iyi oldu tekrar sana denk geldigim. iyiki geldin. hep merak ediodum. ege unv nasil islio sistem die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…